Προς το περιεχόμενο

Na Gelasoume Ligaki ? ;)

NeOSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

egw giati de gelasa re paidakia;

toso asteio einai pou o filarakos evale mia arxaia ekdosi twn windows se ena sygxrono mixanima kai tou petakse lathos;

ksexase na ferei tin gargaliera....

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

HPCxPhoto.jpg

Αγόρασα πριν κανα 2 βδομάδες αυτό απο ένα Μολδαβό μετανάστη που το ψείρισε απο ένα πρωην Σοβιετικό πυρηνικό επιστήμονα.Απ'οτι μου πε ο Μολδαβός , ο ρώσος δεν ήταν ικανοποιημένος απο τις συνθήκες εργασίας οπότε και βούτηξε το supercomputer και έφυγε για Αμερική.Για τη τύχη του εργοστασίου και το πως ελέγχουν πλεον του αντιδραστήρες δε μπορώ να ξέρω.Εμπιστευτικά όλα αυτά μη σας ξεφύγει τίποτα παραόξω.

Μου πε οτι είναι σε καλή κατάσταση και σηκώνει άνετα καινούρια παιχνίδια.Βασικά το θέλω για καμιά πασιέντζα , να ανοίγω καμιά σελίδα τέτοια πράματα , αλλα δεν έχω αποφασίσει αν τελικά θα το πάρω γιατί δε ξέρω αν ταιριάζει με τα πλακάκια μου.Μου ζήτησε 100? αρχικά αλλα είμαι μεγάλη κουφάλα στα παζάρια :mrgreen: και τον έπεισα να μου το αφήσει 150? + δώρο ένα ασύρματο ινδικό χοιρίδιο.Είναι εκπαιδευμένο δηλαδή και δε χρειάζεται να το δένεις πάνω στο pc.Οπότε τι χρώμα πλακάκια προτείνετε?

Δημοσ.
Edw sas parathetw to allo mou pc (server) exei k alla kolpa autos... Super mathimatiko epeksergasti k douleuei OXI me reuma alla me MPURES!!!!

pc1aza952444pv7.jpg

Οι μπύρες που κολάνε?????????????????????????????

(να μου πεις που κολάει ο τροχός για τα χάμστερ...:mrgreen: )

Δημοσ.

pws mporw na kanw enan pigkouino na xoreyei ?

me to arkoudi , ta katafera .. to ta'i'sa , den xoreye epeidi itan nhstiko .

mipws prepei na katevasw kapoio paketo apo linux.org ?

to totem gia paradeigma ?

Δημοσ.
egw giati de gelasa re paidakia;

toso asteio einai pou o filarakos evale mia arxaia ekdosi twn windows se ena sygxrono mixanima kai tou petakse lathos;

ksexase na ferei tin gargaliera....

pes mou oti kaneis plaka.....pes mou oti to pistepses.....

Δημοσ.

Πωλειται μαδεμπρο:

Πουλαω μαδερμπορ για 500 δολλαρια και ειναι πολυ καλη και πολυ ομορφη γιατι εχει πολλα σιδερα και καλωδια και την πουλαω 500 γιατι μου ειπε ο φιλος μου που εχει και δικο του κομπιουτερ οτι δεν πρεπει να με κοροιδεψουν και να με κλεψουν γιατι πολλοι σου λενε οτι εχει 50 και αυτο εχει 500 γιαυτο και την πουλαω 500.

Η μαδερμπο δουλευει αλλα οταν την εβαλα στο κομπιουτερ του φιλου μου δεν αναψε γιατι ο ξαδερφος μου που εχει δικο του κομπιουτερ μου ειπε οτι μαλλον δεν ταιριαζει και να δοκιμασω σε αλλο κομπιουτερ και εγω την εβαλα στο κομπιουτερ του μπαμπα μου αλλα μαλλον δεν την καρφωσα καλα και εσπασε κατι και οταν τον ανοιξα κατι μυριζε και βγηκαν και καπνοι και ο μπαμπας μου τσαντιστηκε και ειπε οτι μου κοβει το χαρτζηλικι για ενα μηνα γιατι του το χαλασα και τωρα δεν θα μπορει να το παιρνει στη δουλεια αλλα το ξεχασε στη κουζινα κι οχι στο γραφεια αλλα εμενα δε με νοιαζει γιατι αν πουλησω τη μαδεμπορο για 500 θα εχω χαρτζηλικι για ενα μηνα.

Και μη νομιζετε οτι ειμαι μικρος γιατι ειμαι τουλαχιστον 18 και του χρονου θα γινω πιο πολλα και θα εχω και διπλωμα.

Δημοσ.
Πωλειται μαδεμπρο:

Πουλαω μαδερμπορ για 500 δολλαρια και ειναι πολυ καλη και πολυ ομορφη γιατι εχει πολλα σιδερα και καλωδια και την πουλαω 500 γιατι μου ειπε ο φιλος μου που εχει και δικο του κομπιουτερ οτι δεν πρεπει να με κοροιδεψουν και να με κλεψουν γιατι πολλοι σου λενε οτι εχει 50 και αυτο εχει 500 γιαυτο και την πουλαω 500.

Η μαδερμπο δουλευει αλλα οταν την εβαλα στο κομπιουτερ του φιλου μου δεν αναψε γιατι ο ξαδερφος μου που εχει δικο του κομπιουτερ μου ειπε οτι μαλλον δεν ταιριαζει και να δοκιμασω σε αλλο κομπιουτερ και εγω την εβαλα στο κομπιουτερ του μπαμπα μου αλλα μαλλον δεν την καρφωσα καλα και εσπασε κατι και οταν τον ανοιξα κατι μυριζε και βγηκαν και καπνοι και ο μπαμπας μου τσαντιστηκε και ειπε οτι μου κοβει το χαρτζηλικι για ενα μηνα γιατι του το χαλασα και τωρα δεν θα μπορει να το παιρνει στη δουλεια αλλα το ξεχασε στη κουζινα κι οχι στο γραφεια αλλα εμενα δε με νοιαζει γιατι αν πουλησω τη μαδεμπορο για 500 θα εχω χαρτζηλικι για ενα μηνα.

Και μη νομιζετε οτι ειμαι μικρος γιατι ειμαι τουλαχιστον 18 και του χρονου θα γινω πιο πολλα και θα εχω και διπλωμα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..... ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ.Είθε να πουλήσεις τη μάδερμπα γιατί σε λυπήθηκα φιλε μου. Αν είχα λεφτά θα την αγόρασα, αλλά επειδη δεν έχω δεν ια την αγοράσω γιατί δεν έχω.

Δημοσ.

Τόσες μαμακίες μαζεμένες δεν έχω ξαναδιαβάσει στη ζωή μου.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πάντως το post του nmtray2 ήταν για βραβείο....

Δημοσ.

BOH8EIA !!!

otan pataw to stroggylo koumpi sto mayro kouti edw sta podia mou , akouw enan 8oryvo san na doyleyei kati , vlepw diafora grammata sto monitor kai meta kati xrwmata . kounaw to monitor , deixnei kanonika kai pali ta xrwmata . kounaw ta hxeia mou , deixnei kanonika pali ta xrwmata . kouniemai ki egw apo tin 8esi mou , ola kanonika . OTAN omws patisw pali ekeino to stroggylo koumpi sto kouti dipla apo ta podia mou , meta apo 10 deyterolepta , kanei "tsaf" to kouti , den douleuei tipota , kai emfanizei ena minima sto monitor "No SIGNAL" kai meta "OUT OF RANGE , Check the monitor cable" .. KAI XANONTAI TA XRWMATA !!!! ti prepei na kanw ???? den mou exei ksanatyxei kati tetoio . einai to prwto mou KOMPOUTER . enas filos mou mou leei oti symvainei eksaitias twn vroxoptwsewn !!! parakalw voh8iste me !

Δημοσ.
BOH8EIA !!!

otan pataw to stroggylo koumpi sto mayro kouti edw sta podia mou , akouw enan 8oryvo san na doyleyei kati , vlepw diafora grammata sto monitor kai meta kati xrwmata . kounaw to monitor , deixnei kanonika kai pali ta xrwmata . kounaw ta hxeia mou , deixnei kanonika pali ta xrwmata . kouniemai ki egw apo tin 8esi mou , ola kanonika . OTAN omws patisw pali ekeino to stroggylo koumpi sto kouti dipla apo ta podia mou , meta apo 10 deyterolepta , kanei "tsaf" to kouti , den douleuei tipota , kai emfanizei ena minima sto monitor "No SIGNAL" kai meta "OUT OF RANGE , Check the monitor cable" .. KAI XANONTAI TA XRWMATA !!!! ti prepei na kanw ???? den mou exei ksanatyxei kati tetoio . einai to prwto mou KOMPOUTER . enas filos mou mou leei oti symvainei eksaitias twn vroxoptwsewn !!! parakalw voh8iste me !

Έχω κολλητάρι που ξέρει από μαστορέματα. Πιάνουν τα χέρια του και δούλευε και 3 χρόνια σε βουλκανιζατέρ. Θες να του πω να μιλήσετε;

Δημοσ.

gfilippas --> kserei apo monitors ?

poly pi8anon na min exei provlima to monitor mou .

dokimasa kai syndesw to KOMPOUTER mou na dw se ena pani opws vlepoun stous kinimatografous , alla tzifos i douleia .

dokimasa kai sentoni .. kai petseta .. tipota . me kanena pani den vlepw ta xrwmata pou evlepa prin . vlepw kati louloudakia kai kati grammes .

alla ayta , ta vlepw sto sentoni kai xwris na xreiazetai na patisw to stroggylo koumpi pou elega prin .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...