jimware Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 οσο για την μνημη.... εχω ενα καλο μπαλνταδακι αν θελεις !!!! ολα τα χωριζει, στα 2 στα 3 στα 4 στα 5 κ στα οσα θελεις !!! :mrgreen:
NeOSL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 ela re badboy ! mpes sto pneyma tou topic ! eipame ... na poume kamia m@l@ki@ ... min to xalas twra ! nai .. ok .. exeis dikio .. ksexasa na pw oti exw kai trofodotiko 1400 Watt .. kai exw syndesei panw kai tin ilektriki skoupa Miele .. gia na roufaei tin skoni apo to kouti
RapidShade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Οι HOOVER είναι γνωστό ότι ειναι certified για τέτοια συστήματα... όλο λάθη κάνεις νομίζω!!!
NeOSL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 uhm .. twra pou to les ... me evales se skepseis na parw Hoover ? uhm .. posa xronia eggyhsh exei ? ksereis kanena kalo e-shop ? 8a exw on-site eggyhsh an mou pa8ei kati ?
nontasg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Εγώ έχω ένα τροφοδοτικό 1600W στον ολοκαίνουργιο amstrad μου(το έβγαλα από μια σκούπα philips και το έβαλα).Καλά μιλάμε το pc με κάρτα γραφικών pci intercity 0,256ΜΒ μαμάει.Πριν λίγο έπαιζα PES13 και δεν κόλλαγε καθόλου..... :mrgreen:
RapidShade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Είναι γνωστό τοις πάσει ότι η Hoover έδωσε το έναυσμα στην Plextor για το Pick-Up Replacement... και εφόσον δίνει εγγύηση 40 χρόνια τούρκικα... νομίζω ότι είναι μονόδρομος!
nonilious Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Ρε φιλε αυτο που λες το εχω παθει κ γω!!!Φταιει το case σου ΣΙΓΟΥΡΑ!! Λοιπον κοιτα τι θα κανεις: ανοιγεις το κουτι και μετρας με ενα θερμομετρακι την θερμοκρασια 13,25 εκατ. πιο δεξια απο τη σιπιγιου σου..αν ειναι μεγαλυτερη απο 42,15879 βαθμους Κελσιου τοτε πρεπει να κανεις οβερκλοκιν σε αλλο μηχανημα την σιπιγιου και την καρτα γραφικων καθως και τα ανεμιστηρια σου και να τα βαλεις μετα να παιξουν σε αυτο καθως ειναι βεβαιο οτι το προβλημα προκαλειται απο την χαμηλη πυκνοτητα αερα λογω της αυξημενης θερμοκρασιας..Επισης καλο θα ειναι να μη βαλεις τα 3.11 καθως πιανουν πολυυυυ RAM ρε παιδι μου..Δοκιμασε καλυτερα τα Vista..Αν δε με πιστευεις δες και αυτο http://www.to-kokoretsi-anebazei-ti-xolisterini.org Για ο,τι αποριες πες το ελευθερα να σε βοηθησουμε!!
NeOSL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 xxaxaxaXAax mia erwtisi exw .. ti proteinete na agorasw ? eimai metaksy twn 2 . karta hxou creative soundblaster 128 pci ? H na agorasw hun external me 128 kanalia gia na syndesw to kalwdio tis keraias mou kai na pianw 128 kanalia ? nonilious !!! swstos !!! ayto den to eixa skeftei !! yparxei kai kapoios guide pou mporw na koitaksw ? 8a to vrw sto site pou egrapses ? http://www.ti-mporei-na-prokalesei-h-8ermokrasia-sto-pc-sas-.org ? nomizw oti einai .net ... den eimai sigouros .. 8a to tsekarw . thanks !
nontasg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Εεεεεε το μαμήσαμε πια........... :mrgreen: Άκούω κλειδιά να έρχονται...... :mrgreen: :mrgreen: Εγώ βέβαια πιστεύω ότι το topic πρέπει να γίνει sticky!!!! Α neosl άστο.Εγώ έχω κάρτα ήχου με 512 κανάλια και διπύρηνη παρακαλώ.....Και παίζει στα windows 88(όχι 98 ε; ) άνετα......
Pink_Panther Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Pantws an protimas ydropsiksi dokimase na tilikseis to pc mesa se mia naylon sakoula kai na thn petakseis mesa stin mpaniera. Apla anikse trypes sthn sakoula gia na pernane ta kalwdia tis opies 8a exeis monosei me mpoliki silikonh. Kai vale kai liga psarakia stin baniera, etsi gia na exei parea to PC sou. Cheers!
nonilious Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Kαλυτερα αγορασε κανα φορητο ραδιοφωνακι (ξερεις απο Πακιστανους) με μπαταριες και βαλτο διπλα στο πισι σου...Αξιοπιστη λυση και δοκιμασμενη..Η' στην τελικη το συνδεεις στο τροφοδοτικο σου πανω αλλα προσεξε μονο επειδη βλεπω εχεις λιγα βατ, μη τυχον και δεν αντεξει..
NeOSL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 xAXaxaxAXxa ontws .. to paratraviksame . egw pantws pisteyw oti prepei na dokimasw kai ydropsyksi .. kai aeropsyksi . gia na kanei mpourmpouli8res stin mpaniera kiolas !!!
NeOSL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 re seis ... molis mou xalase o ekswterikos diskos FireWire !! stin syskeyasia tou sfragismenos itan , ton evgala ... evala FWTIA STO KALWDIO me anaptira .. opws akrivws grafei kai panw .. kai den anagnwrizetai apo tin USB 8yra !! ti na kanw ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.