Προς το περιεχόμενο

Na Gelasoume Ligaki ? ;)

NeOSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia eseis edo gelate alla ego antimetopizo sovarotato PROVLIMA!!!

ακολουθωντας προσεκτικα τις hardware συμβουλες σας εφτιαξα και γω εναν σχετικα καλο υπολογιστη

συνδεσα 1950 κουτια με core 2 duo προφυλακτικο ribbed textured http://www.duocondoms.com.au/products.htm σε yamaha xt cross-fires συνδεση.

Αγορασα και το διπλα διαμερισμα για να χωρεσουν και τα 1950 κουτια (και για να αεριζονται καλυτερα), φωναξα και τον κολλητο μου τον υδραυλικο και φτιαξαμε ενα απαιχτο συστημα υδροψυξης με σωληνες και αντλιες σαν και αυτες που χρησιμοποιησαμε στην πισινα μου.

Φυσικα αναγκαστηκα και αγορασα και τον πανω οροφο (για να χωρεσουν οι αντλιες και τα μοτερ)

To fraps μου βγαζει 285*10E-28 ψηφια στην οθονη (LGσεντονι zero-hole) τα οποια δεν χωρανε φυσικα με αποτελεσμα να βγαινουν εξω ολογραφικα και να χαζευω αυτα παρα το παιχνιδι (pacman)

Μονο pacman μεσω mame παιζω (γιαυτο εφτιαξα και καλο συστημα) αν και καμια φορα βαζω και το spectrum emulator (παλι για pacman εννοειται).

To kako einai oti me to spectrum emulator το μηχανημα αρχιζει και ζοριζεται και το fraps πεφτει απελπιστικα στα 285*10Ε-27 με αποτελεσμα να μην φτανουν τα ψηφια εξω απο την οθονη και ετσι να χανεται το ολογραφικο εφε!!!

Συν τις αλλοις το κοκκινο φαντασματακι ενω στο mame τρεχει με 2ms , στο spectrum παει με 2,0000000001ms (απαραδεκτα αργο και ετσι δεν μπορει να με φαει με αποτελεσμα να το μηδενιζω παντα)

Για να μη σας κουραζω αλλο περναω γρηγορα στο προβλημα μου.....

χτες το βραδυ το συστημα ειχε διαρροη με αποτελεσμα να πλημμυρισει ολη η πολυκατοικια (πυροσβεστικες ηρθανε, τα καναλια χαμος).

Θελω να κανω αναβαθμιση (για να παιζει και το spectrum) και να βαλω άλλα 1950 κουτια, να παρω και το κατω διαμερισμα και γω να παω να μεινω στο υπογειο (γκαρσονιερα διπλα στο γκαραζ 15τμ) και να παιζω με wi-fi.

Λετε να υπαρχει κινδυνος για νεα πλημμυρα ?

Ο υδραυλικος μου ειπε οτι χρειαζεται ενα ειδικο γαλλικο κλειδί για αντλιες πισινών ( μαλλον το registry key θα εννοει) αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα και ειπα να ρωτησω στο insomnia που τα ξερει ολα.............

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
re paidia eseis edo gelate alla ego antimetopizo sovarotato PROVLIMA!!!

ακολουθωντας προσεκτικα τις hardware συμβουλες σας εφτιαξα και γω εναν σχετικα καλο υπολογιστη

συνδεσα 1950 κουτια με core 2 duo προφυλακτικο ribbed textured http://www.duocondoms.com.au/products.htm σε yamaha xt cross-fires συνδεση.

Αγορασα και το διπλα διαμερισμα για να χωρεσουν και τα 1950 κουτια (και για να αεριζονται καλυτερα), φωναξα και τον κολλητο μου τον υδραυλικο και φτιαξαμε ενα απαιχτο συστημα υδροψυξης με σωληνες και αντλιες σαν και αυτες που χρησιμοποιησαμε στην πισινα μου.

Φυσικα αναγκαστηκα και αγορασα και τον πανω οροφο (για να χωρεσουν οι αντλιες και τα μοτερ)

To fraps μου βγαζει 285*10E-28 ψηφια στην οθονη (LGσεντονι zero-hole) τα οποια δεν χωρανε φυσικα με αποτελεσμα να βγαινουν εξω ολογραφικα και να χαζευω αυτα παρα το παιχνιδι (pacman)

Μονο pacman μεσω mame παιζω (γιαυτο εφτιαξα και καλο συστημα) αν και καμια φορα βαζω και το spectrum emulator (παλι για pacman εννοειται).

To kako einai oti me to spectrum emulator το μηχανημα αρχιζει και ζοριζεται και το fraps πεφτει απελπιστικα στα 285*10Ε-27 με αποτελεσμα να μην φτανουν τα ψηφια εξω απο την οθονη και ετσι να χανεται το ολογραφικο εφε!!!

Συν τις αλλοις το κοκκινο φαντασματακι ενω στο mame τρεχει με 2ms , στο spectrum παει με 2,0000000001ms (απαραδεκτα αργο και ετσι δεν μπορει να με φαει με αποτελεσμα να το μηδενιζω παντα)

Για να μη σας κουραζω αλλο περναω γρηγορα στο προβλημα μου.....

χτες το βραδυ το συστημα ειχε διαρροη με αποτελεσμα να πλημμυρισει ολη η πολυκατοικια (πυροσβεστικες ηρθανε, τα καναλια χαμος).

Θελω να κανω αναβαθμιση (για να παιζει και το spectrum) και να βαλω άλλα 1950 κουτια, να παρω και το κατω διαμερισμα και γω να παω να μεινω στο υπογειο (γκαρσονιερα διπλα στο γκαραζ 15τμ) και να παιζω με wi-fi.

Λετε να υπαρχει κινδυνος για νεα πλημμυρα ?

Ο υδραυλικος μου ειπε οτι χρειαζεται ενα ειδικο γαλλικο κλειδί για αντλιες πισινών ( μαλλον το registry key θα εννοει) αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα και ειπα να ρωτησω στο insomnia που τα ξερει ολα.............

http://www.ΤηςΘειαςΜουΤηςΚούλαςΤοHardware.com...

θα βρείς απάντηση σε όλα τα προβλήματα που έχεις!

:P :P :P

Δημοσ.

Προσοχη!!! Το hardware της θείας του της Κούλας.com, περιέχει επικίνδυνο dialer.

Κατεβάζοντας το, καλεί το 0906996699669 και το spectrum emulator μετατρέπεται σε spermum ejaculator που μετα δεν σου φτανει ενα μονο γαλλικό κλειδί αλλά θα χρειαστείς όλη τη Γαλλική κουλτούρα και το antispy duocon.dom για πλήρη ανακούφιση του υπολογιστή σου.

Δημοσ.

TO ΞΕΡΑ ΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΠΝΙΕσ.ΓΡ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

βρηκα εκει τη λυση με το key αλλα το κακο ειναι οτι στη γκαρσονιερα που θα εμενα μαλλον πρεπει να βαλω εναν αεραγωγο με διπλη τουρμπινα (σαν αυτους που δοκιμαζουν την αεροδυναμικη στα αυτοκινητα) για καλυτερη ψυξη και ετσι δεν εχω που να μεινω.....

μαλλον θα βολευτω μεσα στην τουρμπινα τι να κανω...

(θα πιανει ομως το wi-fi?)

Δημοσ.

Φίλε bagogialle32 πιστεύω οτι η απαράδεκτη καθυστέρηση των 0.000000001 ms στο pacman , οφείλεται στο nick σου.Γιατί απ'οτι φαντάζομαι το 64μπιτο σύστημα σου δεν είναι συμβατό με 32μπιτα νικ.Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την αναβάθμιση του nick σου.

Κατα τ'άλλα , είμαι πιλότος της πολεμικής αεροπορίας και πιστεύω οτι μπορώ να ψειρίσω καμιά τουρμπίνα απο κανα eurofighter χωρίς να με καταλάβουν.Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα , μπορώ να στη παραχωρήσω στη προνομιακή τιμή των 1500?.Το wi-fi θα πιάνει στη τουρμπίνα αυτή γιατί είναι απο euro -fi- ghter.Στάνταρ πράγματα.

polystationuj7.th.jpg

Το παραπάνω το φερε η κυρα-Μαρία η περιπτερού μου.Έχει πάρει τα δικαιώματα της επίσημης αντιπροσώπου της σόνυ στην ελλάδα και είναι ο 1ος άνθρωπος στο κόσμο που επίσημα πουλάει PS3.Απο έγκυρη πηγή έμαθα οτι η αναμενόμενη συνεργασία σόνυ+νιντέντο έγινε πραγματικότητα για τη δημιουργία της νέας κονσόλας. Το κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι η νέα τεχνολογία ήχου που λανσάρεται : digital stereo :)

Δημοσ.

Κατα τ'άλλα , είμαι πιλότος της πολεμικής αεροπορίας και πιστεύω οτι μπορώ να ψειρίσω καμιά τουρμπίνα απο κανα eurofighter χωρίς να με καταλάβουν.Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα , μπορώ να στη παραχωρήσω στη προνομιακή τιμή των 1500€.Το wi-fi θα πιάνει στη τουρμπίνα αυτή γιατί είναι απο euro -fi- ghter.Στάνταρ πράγματα."

loipon mystirie τη θελω oposdipote tin tourbina (θα τη χρησιμοποιησω σαν ανεμιστηρακι για τα 1950 κουτια στο πρωτο διαμερισμα), αλλα προσεξε να σου δωσουν οπωσδημοτε το συνοδευτικο cd με τους drivers γιατι αν ειναι παλιο μοντελο (v.1.21) χωρις plug&play δεν θα την αναγνωρίζει το συστημα μου

(ημαρτον !!!! εχουμε ξεφυγει τελειως lololo)

Οσο για το wifi λεω να παρω για καλο και για κακο και την κεντρικη κεραια της ερτ του νησιου μου και ελπιζω να μην εχω προβλημα......

τι λες μπορω να την αποφύγω με καποιο αλλο τροπο?

Δημοσ.

το κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι η νέα τεχνολογία ήχου που λανσάρεται : digital stereo :)

τι να το κανεις το blu -ray οταν εχεις stereo (kai malista digital)

Δημοσ.

HELP !!!!

kserw pws na vlepw tis fotografies mou ston ypologisti mou .

(pairnw tin fotografiki mixani , travaw merikes fotografies . plirwnw 15 eyrw na mou emfanisoun to film , pairnw tis fotografies kai tis vazw mprosta stin o8oni ).

AYTO POU DEN KSERW ... einai pws mporw na tis kanw "edit" . ligo pio megales .. ligo pio mikres ... na allazw xrwmata , na kovw kefalia ktl ktl .

kserei kaneis ? kapoios mou eipe gia ena magazi me fotografies (photoshop)

epsaksa sto goooooooogle .. den vrika kati sygkekrimeno .

Δημοσ.
HELP !!!!

kserw pws na vlepw tis fotografies mou ston ypologisti mou .

(pairnw tin fotografiki mixani , travaw merikes fotografies . plirwnw 15 eyrw na mou emfanisoun to film , pairnw tis fotografies kai tis vazw mprosta stin o8oni ).

AYTO POU DEN KSERW ... einai pws mporw na tis kanw "edit" . ligo pio megales .. ligo pio mikres ... na allazw xrwmata , na kovw kefalia ktl ktl .

kserei kaneis ? kapoios mou eipe gia ena magazi me fotografies (photoshop)

epsaksa sto goooooooogle .. den vrika kati sygkekrimeno .

τι photoshop και βλακειες αυτα ειναι ξεπερασμενα πραγματα φιλε neOSL....

λοιπον....

για ligo pio megales φωτογραφιες βαζεις μπροστα απο την οθονη ενα μεγενθυτικο φακο (με πλαστικο χερουλι ομως οχι με ξυλινο)

για λιγο πιο μικρες φωτογραφιες αγοραζεις κυαλια και κοιτας μεσα σ'αυτα......(προσοχη κοιτας απο την αναποδη μερια)

για πολυ μεγαλο zoom (400%) κοιτας απο τη σωστη μερια..

αν κουνησεις και τη ροδελα σου κανει και blur εφεκτ...

για να αλλαξεις χρωματα αγορασε νερομπογιες, βουρτσες (brush) και πινελα..

τωρα για τα κεφαλια ειναι πανευκολο......

υπαρχει ενα tool που λεγεται ψαλιδι (πρεπει να το πουλαει η κυρά που πουλαει και το polystation)

κοβεις κεφαλια χερια και οτι αλλο θελεις με αυτο...

ελπιζω να βοηθησα....

αν εχεις αποριες pm me.....

Δημοσ.

uhm .. endiaferon ....

den to eixa skeftei etsi ... kai egw eixa vasistei stin texnologia twn ypologistwn kai tin vivlio8iki tou gooooooooooogle .

silly me .

ok . to elysa ki ayto to provlima . otan omws 8elw na kanw save stin disketa , den xwraei !!!!

einai poly megali i teliki fotografia kai einai poly diskolo na xwresei stin sxismi toy drive A . dokimasa kai sto Drive B .. ki ekei tipota .

mono sto cdrom xwraei i fotografia , alla den me afinei na to kanw save epeidi den einai epaneggrapsimo to xarti tis fotografias :(

na to kanw prota sympiesi ? ti na kanw ?

Δημοσ.

bale mesa sto cd rom kai mia goma H' kalytera an exeis blanco!!etsi 8a kaneis to xarti epanegrapsimo...Oson afora th sympiesi einai apla ta pragmata..diplwneis to xarti oses fores 8es na to sympieseis....

MHN pnigesai se mia koutalia nero!Oi ypologistes einai aploi!Ligh fantasia den blaptei...to poly poly na kaneis tzin! (H' forma kapws etsi de to lene...?)

Δημοσ.

"babogiallos32" kai "nonilious" .. sas eyxaristw .

ekana paraggelia apo to ησοπ kyalia , goma , megen8ytiko fako , psalidi kai epaneggrapsimo xarti gia fotografies .

se email pou ir8e ston logariasmo mou (eurobank) mou apantisan oti mexri ta Xristougenna 8a mou ta exoun steilei ta proionta . ouf ! iremisa .

epitelous 8a mporw na kanw ki egw edit tis fotografies mou opws kanei kai o ksaderfos tis anipsias tis gynaikas tou kyr. Mitsou tou mpakali .

to mono provlima mou twra einai ... oti den exw kapoio tzin na foresw . me pyjames kanw douleia ? 'H .. 8a exw mayra mesanyxta ?

Δημοσ.

loipon, afou oloi edo mesa lete tis empiries sas kai voithate ton kosmo, na po kai go ti diki mou...

eixa eksetastiki kai logo sxolis (arxitektoniki) eprepe na ferei enas filos to pc tou spiti na doulevoume mazi kai na kanoume diktio...

ti kartes diktiou agorasame, ti wifi, ti bluetouth, ti whitetouth the wolf, mexti kai iperithres dokimasame me server to palio mou to ericsson t610... tipota de leitourgise

telika kathisame kai skeftikame...apofasisoume pos an thes ena pragma na leitourgisei...ftiaksto monos sou...

agorasame loipon ena stickaki kai noikiazoume ena mavro (arapi sa na leme re paidi mou) kai exei analavei na mpainovgazei to stikaki apo ton ena ipologisti ston allo...

vevaia, apo lag imaste ligo xalia...eidika otan prospathisame na paiksoume red alert, o kollitos paraponiotan sinexeia gia to pontiki kai to lag...ego den eixa provlima omos!

i epomeni skepsi einai na anavathmisoume to diktio (pairnontas megalitero stikaki kai allazontas kai ton mavro)...

kserete kanena kalo magazi me grigorous mavrous???? exo psaksei oli ti thessaloniki alla den vrika tpt!!!!

(oudena ratsistiko sxolio den iparxei sto minima, an kapoion prosvlithike zitao signomi kai parakalw na antikatastisei to "mavros" me to "/opados_tis_omadas_aftounou_pou_disanasxetise" px gavros...)

Δημοσ.

to mono provlima mou twra einai ... oti den exw kapoio tzin na foresw . me pyjames kanw douleia ? 'H .. 8a exw mayra mesanyxta ?

Eksartatai ti fotografies theleis na kaneis edit. An einai p.x. h pethera sou, kalytera vale frako nekrothafti, (tha se hremisei kai tha noiwtheis oti ektos apo edit mporeis na tis kaneis kai ena delete) An einai gkomena, oute kan pyjames.Pou na kathesai kai na xaneis xrono na tis vgazeis.. Eksartatai omws kai apo ton epeksergasth sou kai den thymamai na aneferes pouthena ti epeksergasti exeis. P.x. an eisai me gkomena kai exeis Pentium 4, asta kalytera... Se aftes tis periptwseis, (edit gkomenas pictures) thn kalyterh douleia thn kanei o P III. Pairnei apo ta tria oti th volevi, (synithws to "longer" ektos an einai ksanthia opote ta pairnei ola) kai sou menei kai sena ena ypoloipo. Me alla logia den spatalas oli ti xwritikotita tou diskou sou, enw etsi moirazetai kai to BAndwidth!!!

Δημοσ.

θα κανω μηνυση στο Συλλογο φαρμακοποιων, στον ΕΟΦ και στο συλλογο φαρμακεμπορων!Δεν μπορω να βρω πουθενα ουτε ενα Amoxil v3.09 redistributable!

το τειχος που ηταν η πριζα του τηλεφωνου επεσε και μπηκαν ενα σωρο ιοι μεσα!

λετε να βοηθησε οτι τον φυσαγαν και 10 ανεμιστηρια?

εχει σηκωσει 85!ψηνεται ο καημενος!

το βουτηγμενο πανακι στο ξυδι που να τακουμπησω λετε?στο σκληρο δεν ειχε αποτελεσμα....

σας παρακαλω βοηθηστε με!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...