vlachaquito Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 kai vlepo oti gia na peraseis to firewall prepei pragmatika na eisai fotia stous ious... P.S. asxeto sto sygekrimeno case, ti thermoagogikh pasta xrhsimopoieis, moustarda ketsap h magioneza??
nonilious Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 mpaaaa mallon tzatzikaki einai...pantws kai dokimaste kai tin melitzanosalata..
PaNtErAz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μουσταρδομαγιονέζα από Goodyshop.gr. Απλά η καλύτερη. Από ότι θα καταλάβατε δεν έχω καν τον IE! Μόνο Firefox χρησιμοποιώ ο οποίος πετάει! Σκέφτομαι πάντως να αλλάξω μητρική γιατί πέρνει μόνο μέχρι 4 κοντοσούβλια AGP και να βάλω μια νέα με 6 κοντοσούβλια (μπορεί και κοκορέτσι αν μου φτάσουν τα λεφτά) σε PCI-1600X. Tέλος όταν μαζέψω λεφτά θα βάλω και ένα μπουρί (κατά προτίμηση από το http://www.xylosompa.org) για καλύτερη εξαγωγή καπνού.
laantonios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ωραία η κεντρική μονάδα αλλά κάτι της λείπει..μάλλον οθόνη και φυσικά φέτα καθότι ταιριάζει με τον quad επεξεργαστή..
NeOSL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 exw 2 pontikia ta opoia einai to ka8ena sta 1000 dpi . Yparxei tropos syndesis metaksy tous , ... wste an epityxw mia syskeyh gia ton dromea pou 8a ftanei 'h 8a ksepernaei ta 2000 dpi ? diladi kati se SLI gia pontikia yparxei ? 'H dual channel pontikiwn . na ta vlepw diladi se 2 kanalia me to tuner mou . kai sto Mega kai sto Antenna .
Mystirios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Αγαπητέ NeOSL , έχω διαβάσει για μια εταιρία στο Τρίνιντατ & Τομπάκο που κάνει πειράματα κβαντομηχανικής και σύντομα ανακοινώνει το release ενος νέου ποντικιού QuantumRat v.X (cheesy edition) το οποίο μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα μέχρι και σε Χ υποστάσεις αναλόγως με τις πιθανότητες.Το κάθε ποντίκι έχει 1000 dpi ανάλυση , οπότε μιλάμε πλεον για 1000*Χ ανάλυση.
papabiris Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 εγω πιστευω οτι με μια τετοια αντλια και ενα τετοιο ψυγειο δεν θα ειχε κανενας προβλημα.αν βρειτε καλο μπλοκ θα παιζετε χαλαρα σε 30C full load:mrgreen: :mrgreen:
Razor333 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 εγω πιστευω οτι με μια τετοια αντλια και ενα τετοιο ψυγειο δεν θα ειχε κανενας προβλημα.αν βρειτε καλο μπλοκ θα παιζετε χαλαρα σε 30C full load:mrgreen: :mrgreen: -30C θελεις να πεις?
vlachaquito Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 me tetoio pshgio tha kryoneis kai to prohgoumeno souvlakokompiuter thn gantemia mou :D
NeOSL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 xreiazomai voh8eia .. EPIGONTWS !!!!! stamatise na douleyei i syndesi tou internet profanws !!!! twra pou grafw , ws dia mageias grafw . prin prospa8isa na anoiksw ton internet explorer kai synexeia mou emfanize , MOLIS ton anoiga , mia aspri selida kai panw panw stin grammi diey8ynsewn egrafe "about:blank" !!! ti sto kalo ??? den exw blanko s ayto to grafeio !!! ti mporei na synevh ? ti sto kalo
gfilippas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ιός είναι σίγουρα. To έπαθε και ο μπατζανάκης μου. Κάνε format.
laantonios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 μάλλον φταιει ο browser χρησιμοποιήσε τον 'denexointernet browser' ο καλύτερος και με διαφορά ...τι firefox και opera
NeOSL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ios ? kai an einai Kori ? po re gmt .. poly mperdema ayta ta pc . prospa8isa prin na kanw format ton disko SI alla den me afine . etsi , ekana ton NTI . kai meta epanekkinisi . ekana kai egkatastasi enallaktiko web browser ... ton firefox pou eida na lete nwritera . twra .. NAI .. OK .. mpainw sto internet ... alla .. den mporw vrw me tipota ... ta mp3s pou eixa ston allo disko . mexri kai sto fakelo TEMP epsaksa .. ( den eixa valei akoma grammatosimo ) kai ston kado anakyklwsis . mono kati koutakia apo anapsyktiko vrika !
gfilippas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Αφού δεν σ' αφήνει να κάνεις φορματ τον c τότε υπάρχει προβλημα στο hardware. Άρχισε να βγάζεις σιγά-σιγά ότι βρεις στο κουτί του υπολογιστή. Βγάλε πρώτα τους σκληρούς και τον επεξεργαστή. Αν μπει στα windows χωρίς αυτά, τότε έφταιγε κάτι από αυτά, οπότε πρέπει να τα πετάξεις. Αν δεν γονατάρει (ή μπουτάρει, δεν θυμάμαι πως το λένε) τότε βγάλε και την ΡΑΜ και την κάρτα γραφικών. Συνέχισε μέχρι να γονατάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.