kx5 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μπα ο ΨΙΤ με τον Βουρτσα πιανει καλυτερες ταχυτητες! Βουρτσα? loool
nonilious Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Παιδια το πισι μου εχει ενα ρολοι πρεπει να ειναι Casio...ακουω ολους που λενε για overclocking και αναρωτιεμαι τι πρεπει να αλλαξω;;Να βαλω αλλη μαρκα;για προτεινετε καμια καλη (αλλα οχι και τοσο ακριβη τυπου Ρολεξ, ειπαμε...) Η' μηπως το μυστικο ειναι στο να βαλεις μεγαλυτερο μεγεθος ρολοι, ας πουμε ο παππους μου εχει στο σαλονι ενα κουκο, λετε να κανει; περιμενω αποψεις κυριως απο ανθρωπους ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ!!!Κριμα ειναι να κανω κατι που θα χαλασει την ωρα στον υπολογιστη μου!!Πως θα το ξαναρυθμισω μετα!??θα πρεπει να παρω τον ΟΤΕ ετσι;
laantonios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 βάλε οπωσδήποτε το ρολόι με τον κούκο του παππού σου διότι έτσι θα επιτύχεις καλύτερο χρονισμό με την κάρτα ήχου και φυσικά μείωση θορύβου (θα βγάλεις το ανεμιστηράκι της κμε) καθώς ο κούκος θα κάνει και αέρα με το φτερούγισμα..
nonilious Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ναι αλλα θα θελει κουρδισμα ρε γμτ...ασε που καθε ωρα θα κανει και θορυβο.. εχει και η καρτα ηχου ρολοι;;και γιατι δε "λεει" την ιδια ωρα οπως και η ΚΜΕ;;δε το εχουν ρυθμισει σωστα οι μαστορες ε;Κριμα τοσα λεφτα εδωσα και δε πηρα καλο υπολογιστη..και μου το λεγε η μαμα μου, παρε ενα κομπιουτερακι τσεπης, το ιδιο ειναι σε πιο μικρο και πιο φτηνο..
gfilippas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Παιδια το πισι μου εχει ενα ρολοι πρεπει να ειναι Casio...ακουω ολους που λενε για overclocking και αναρωτιεμαι τι πρεπει να αλλαξω;;Να βαλω αλλη μαρκα;για προτεινετε καμια καλη (αλλα οχι και τοσο ακριβη τυπου Ρολεξ, ειπαμε...)Η' μηπως το μυστικο ειναι στο να βαλεις μεγαλυτερο μεγεθος ρολοι, ας πουμε ο παππους μου εχει στο σαλονι ενα κουκο, λετε να κανει; περιμενω αποψεις κυριως απο ανθρωπους ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ!!!Κριμα ειναι να κανω κατι που θα χαλασει την ωρα στον υπολογιστη μου!!Πως θα το ξαναρυθμισω μετα!??θα πρεπει να παρω τον ΟΤΕ ετσι; Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να βάλεις στο πισί σου κούκο. Έχω ακούσει ότι οι πιγκουίνοι είναι πολύ πιο ασφαλείς. Επειδή λέει, δεν έχει πολύς κόσμος πιγκουίνους και άρα οι χάκερς δεν ξέρουν πως να τους πνίξουν. Το μόνο κακό είναι ότι είναι λίγο δύσκολοι στον χειρισμό. Αλλά είναι θέμα συνήθειας. Σε λίγο καιρό θα νιώθεις σαν να είσαι στο παγόβουνό σου. Επίσης μπορείς να φτιάξεις μια τετράγωνη τρύπα στο πλάι του κουμπούτορα για να βλέπεις τον πιγκουίνο σε παραθυρικό περιβάλλον. Επίσης όποιος βλέπει ντοκυμαντέρ ξέρει ότι οι κούκοι είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Διώχνουν τα άλλα πουλιά απο την φωλιά επειδή δεν τους φτάνουν οι πόροι του συστήματός τους. Είναι κυριολεκτικά αχόρταγοι. Κατά τα άλλα για το overclocking που ρωτάς, τα πράγματα είναι εύκολα. Θα βάλεις το Casio πέντε λεπτά πίσω. Στις 9:00 η ώρα θα δίνεις την εντολή, 9 παρά πέντε θα έχει εκτελεστεί. Υπερχρονισμός. Θα δεις μεγάλη διαφορά στην απόδοση. Ξέρω εγώ από αυτά.
NeOSL Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 "Κατά τα άλλα για το overclocking που ρωτάς, τα πράγματα είναι εύκολα. Θα βάλεις το Casio πέντε λεπτά πίσω. Στις 9:00 η ώρα θα δίνεις την εντολή, 9 παρά πέντε θα έχει εκτελεστεί. Υπερχρονισμός. Θα δεις μεγάλη διαφορά στην απόδοση. Ξέρω εγώ από αυτά." ZWGRAFISES PALI !!!!!!!!!!
vlachaquito Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 "Κατά τα άλλα για το overclocking που ρωτάς, τα πράγματα είναι εύκολα. Θα βάλεις το Casio πέντε λεπτά πίσω. Στις 9:00 η ώρα θα δίνεις την εντολή, 9 παρά πέντε θα έχει εκτελεστεί. Υπερχρονισμός. Θα δεις μεγάλη διαφορά στην απόδοση. Ξέρω εγώ από αυτά." ZWGRAFISES PALI !!!!!!!!!! kala p#p@ries zografise.. filaraki akou kai mena pou tha paro ptyxio orthopedikos mhxanologos pou leei o pateras mou.. kalos o koukos alla an valeis ydropsiksh to pouli tha ta paiksei apo to kryo kai thn ygrasia..o pigouinos einai kalyteros, & otan aplonete kaneis overklok kai karta grafikon kai tsipigiou. pantos an h karta grafikon sou den paei parapano tote o pigouinos exei paxynei kai den anevainei pio pshla, vriskei stis fterouges.. ekei allazeis grafiko, vriskeis 1 allo pou kanei pio kala sxedia kai pairneis 1 KALO komati plastiko kai exeis ftiaksei foverh karta grafikon.. gia perissoteres plhrofories: http://www.tomshardware.com/vga/grafika-plastika P.S. sorry pou paratheto ta link tou thoma, einai ksaderfaki to paidi kai thelei ligo enisxysh...
xilef Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Eisaste kala re!!! Pou akoustike na valei poulia sto pici tou o anthrwpos kai malista ton kouko tou papou tou, fthinoporiatika? Den sas eipan oti o koukos fernei thn anoiksi.. Kaneis pote den eipe oti o koukos fernei overclocking... Toso xazoi htan oi arxaioi wste na min to proseksoun? Overclocking tha kaneis file mou mono me to ksypnitiri tis giagias sou... To vazeis panw apo to pici sou (over- clocking) kai otan o koukos tou papou sou ferei tin anoiksi, mas les pws pige to systima...
PaNtErAz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Και ποιος νοιάζεται για την θερμοκρασία;;; Εμένα ο δικός μου Υπολογιστής δουλεύει καλύτερα στις υψηλές θερμοκρασίες!!!
Mystirios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Σε κάθε περίπτωση , κούκου / πιγκουίνου και οποιουδήποτε πουλιού (αν και έχω μια ένσταση κατα πόσο ένα αποδοιμητικό πουλί μπορεί φθινοπωριάτικα να χρησιμοποιηθεί για overclocking ) πρέπει να κάτω μέρος του case πα προσθέσεις άμμο για να κάνει την ανάγκη του το ζώο...Λίγος σεβασμός στη φύση. Άλλη μια λύση για overclocking είναι να τοποθετήσεις μια μανιβέλα στο κουτί την οποία με γρανάζια και ιστορίες τη συνδέεις με το ρολόι του επεξεργαστή (πρέπει να ελέγξεις τη συμβατότητα πρώτα) και γυρνώντας τη πετυχαίνεις τουλάχιστον +50% απόδοση.Μπορείς επίσης να συνδέσεις πάνω και μία απ'αυτές τις ιστορίες τις αυτόματες που σουβλίζουν το αρνί το πάσχα σε περίπτωση που σου πιαστεί το χέρι γυρνώντας τη μανιβέλα. Τα παραπάνω τα βρίσκεις πανεύκολα.Έχω ένα γνωστό στη Μπουργκίνα Φάσο που κάνει καταπληκτικές τιμές. http://www.xtremeoverclockng.bf/casio/maniveles.phphttp://www.xtremeoverclocking.bf/rolex/automaniveles.php http://www.xtremeoverclocking.bf/monkey/nonmigrating-birds.php Το τρίτο λινκ απευθύνεται σε μαιμού ρολόγια που τα χεις ψωνίσει απο γύφτο.
xilef Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Και ποιος νοιάζεται για την θερμοκρασία;;; Εμένα ο δικός μου Υπολογιστής δουλεύει καλύτερα στις υψηλές θερμοκρασίες!!! Re sy APISTEFTO!!! Kati eixa akousei oti o Alogokapelos epevale ypologistes kai stis kantines, alla den pisteva oti tokane toso amesa!!! AMD h INTEL einai?
NeOSL Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ma .. kala ... xwris trofodotiko to pc stin fotografia sou ... pws einai dynaton na douleyei ???? exeis vrei enallaktiki pigi energeias ?? pantws gia Intel Core 2 QUAD to kovw egw ... EINAI FANERO ! 4 PYRHNES exei ! kai malista exoun arpaksei kai ligaki
gfilippas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Όπως μπορείς να δεις, υπάρχει η πηγή ενέργειας. Ξυλοκάρβουνα, τα οποία δίνουν αυτονομία μέχρι και 2 ώρες, με έναν πρόχειρο υπολογισμό. Και φαίνεται να διαθέτει αρκετές υποδοχές hot swap. Τελείως hot.
PaNtErAz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ma .. kala ... xwris trofodotiko to pc stin fotografia sou ... pws einai dynaton na douleyei ????exeis vrei enallaktiki pigi energeias ?? pantws gia Intel Core 2 QUAD to kovw egw ... EINAI FANERO ! 4 PYRHNES exei ! kai malista exoun arpaksei kai ligaki Koίτα με την κρίση στα πετρέλαια και γενικά με την παραγωγή της ενέργειας στα ύψη αποφάσισα να χρησιμοποιήσω μια φτηνή λύση για την τροφοδοσία των 6 πυρήνων (και όχι 4 που είπε ο φίλος!). Καίει από ξυλοκάρβουνα μέχρι χορτάρια. Επίσης στο χώρο που κανονικά ήταν το τροφοδοτικό μπορείς να βάλεις να ζεστάνεις την μπουγάτσα σου (χωρίς να αρπάξει) καθώς θα παίζεις Call Οf Duty 2069 καθώς και DOTA 37.88b.
Mystirios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Απ'ότι πρόσεξα έχει και built-in firewire
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.