kalaeimaigr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 (σ.σ) Καλό κουτί επίσης είναι το CC-CASE CI-6A19/BLACK MIDI-PRO ΧΩΡ ΤΡΟΦO, τιμή 46,00ευρώ με λαστιχάκια στις θήκες για HDD, αντικραδασμικά, και φοβερότατη κατασκευή. Μου είχε πέσει από τις σκάλες μια φορά και δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, φοβερά βαρύ όμως, αλλά αυτό καλό είναι ! Ωραιο το heroichi και θα το σκεφτω ειδα σε ενα αλλο topic το προτενες μαζι με ενα psu pegasus νομιζω αυτα τι λενε απο αντοχη καλα? Οπως ειπα και στην αρχη αλλαζω συστημα και το κουτι θα φιλοξενησει το παλιο και θελω ενα συνδιασμο κουτι τροφοδοτικο που να μην πανε πολυ ψηλα(ως 100 και τα δυο) Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις ειναι χρησιμες και για το μελλον
Voodooman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Το TAGAN το αναφερα για καθαρο θεμα βαρους(αντικειμενικα εκτος απο πολυ καλυτερο ειναι και πολυ βαρυτερο απο διαφορα noname psu)και η υδροψυξη ασφαλως θα ξερεις δεν ειναι παντα θεμα ανεσης αλλα καμια φορα θεμα αντοχης στον θορυβο ειδικα τη νυχτα(Το stacker ειναι ενα κοτετσι που δεν θα το επερνα ποτε για να το κανω system b η αλλιως κατεβαστηρι)Δεν νομιζω οτι ενα tagan και ενα water κανουν καποιον ανετο και ουτε με ενδιεφερε ποτε να δειξω ανεση δινοντας 2000++ ευρω για μια υπογραφη που εξηγει πληρως οτι αγοραζω με βασικη προταιρεοτητα την επιλυση των αναγκων μου. Σ`ευχαριστω παντως ησουν κατατοπιστηκος Μα εγώ εννοούσα ότι όταν κάποιος φτάσει σε σημείο να ψάχνεται με υδρόψυξη, σημαίνει ότι ασχολείται αρκετά και δεν θα αγοράσει ένα οποιοδήποτε κουτί.Το "άνετος" δεν το είπα καθόλου ειρωνικά, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ακόμη "ἑξωτική" λύση, που κοστίζει αρκετά. Και το το tagan τα ίδια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ακριβά εξαρτήματα, μακάρι να μπορούσα να τα αγοράσω και εγώ... Και τα φθηνά κουτιά δεν είναι καθόλου άσχημα για κάποιον που απλά θέλει να στεγάσει τα εξαρτήματα. Τώρα αν θελήσει να βάλει υδρόψυξη ή μεγάλη κάρτα ή βαρύ τροφοδοτικό ή οτιδήποτε άλλο, αλλάζουν οι ανάγκες και κοιτάει αλλού. Ήσουν μάλλον άτυχος και κλατάρησε το κουτάκι, λογικό ήταν... Άραγε αν το είχες πλαγιασμένο, θα την είχε γλιτώσει; Τέλος με τις εξηγήσεις. Έχω ένα pegasus 400W που περίσσεψε από το παλιό μου σύστημα. Τί να πω, το είχα δύο χρόνια και μέχρι τώρα δεν με έχει απασχολήσει καθόλου, ούτε κόλπα μου έχει κάνει ούτε τίποτα. Αλλά έχω μια υποψία ότι δεν βγαίνουν πια, όταν πήγα για το καινούργιο PC και ζήτησα pegasus, ο μαγαζάτορας μου είπε ότι δεν υπάρχουν. Το Heroichi είναι ιδανικό. Φθηνό και καλό. Όλο και σε κάποιο net cafe θα το πετύχεις, τα gnet αυτά έχουν. Πήγαινε να το δεις και θα σου αρέσει.
Vasilisxd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Καλό το Pegasus, το δουλεύω εδώ και καιρό, με λιανική 30,00€ είναι best value/money
x_vagos_x Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ρε guyz καμιά φώτο και συγκεντρωτικές τιμές από γνωστά μαγαζιά ;;;<br>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.