Προς το περιεχόμενο

Γνωμη για κουτι

kalaeimaigr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα αν γινεται την αποψη σας για αυτο το κουτι http://www.infoshop.gr/productDetails.aspx?Pid=18661&ccid=002.001.002.001

Το θελω για ενα παλιο συστημα τωρα που αλλαζω και δεν ξερω, αν και μου αρεσει, τι μαρκα ριναι η codegen αν την εχει δουλεψει κανεις.

Δημοσ.

Χαριτωμένο... :-D δεν ξέρω τη μάρκα... :-? Δεν εμπιστεύομαι ποτέ τέτοια προιόντα [ :oops: ] και θα σε συμβούλευα να κάνεις το ίδιο εκτός και αν σου τα χαρίζουν !!! :twisted:

Δημοσ.

λογικα οπως λεει κ ο φιλος παραπανω ειναι ενα κλασσικο κουτι. απλα του πετανε δυο led κανα δυο περιεργα ποδαρακια κ τελειωσαμε. καλο φαινεται αλλα σε αυτα τα λεφτα θα μπορουσες να πας κ σε ενα thermaltake...

Δημοσ.

Όλα είναι "καγκούρικα". Ωραίο κουτί δεν υπάρχει στην αγορά. Εγώ αγοράζω μεταχειρισμένα παλιότερα μοντέλα επώνυμων κατασκευαστών μόνο για το case :/.

Δημοσ.

Το θελω για ενα παλιο συστημα τωρα που αλλαζω και δεν ξερω, αν και μου αρεσει, τι μαρκα ριναι η codegen αν την εχει δουλεψει κανεις.

Σου αρέσει, αλλά επειδή δεν ξέρεις την μάρκα δεν θα το αγοράσεις;;

Το θέμα της μάρκας είναι τόσο σημαντικό;

Τα PC δουλεύουν το ίδιο καλά και χωρίς κουτί.

Δημοσ.

τα pc δεν δουλευουν παντα καλα με οποιοδηποτε κουτι και θα σου πω και γιατι.Πριν απο 3-4 χρονια αγοραζω ολοκληρο pc και τσιγγουνευτηκα τα λεφτα για το κουτι.Αγορασα ενα κουτι qtec με 2 πλαινους ανεμιστηρες.Ολα καλα στην αρχη ,μετα απο ενα χρονο βαζω μεγαλυτερο psu(tagan που ειναι βαρυ) και μια υδροψυξη με τεποζιτο σε bay525 .Το αποτελεσμα το κουτι στρεβλωσε απ το βαρος το tagan κρεμασε και η υδροψυξη αρχισε να σταζει πανω στους σκληρους γιατι πιεστηκε το πλαστικο της.Δεν λεω οτι ολα τα φτηνα ειναι κακα αλλα μια δευτερη γνωμη δεν βλαπτει.

Δημοσ.
τα pc δεν δουλευουν παντα καλα με οποιοδηποτε κουτι και θα σου πω και γιατι.Πριν απο 3-4 χρονια αγοραζω ολοκληρο pc και τσιγγουνευτηκα τα λεφτα για το κουτι.Αγορασα ενα κουτι qtec με 2 πλαινους ανεμιστηρες.Ολα καλα στην αρχη ,μετα απο ενα χρονο βαζω μεγαλυτερο psu(tagan που ειναι βαρυ) και μια υδροψυξη με τεποζιτο σε bay525 .Το αποτελεσμα το κουτι στρεβλωσε απ το βαρος το tagan κρεμασε και η υδροψυξη αρχισε να σταζει πανω στους σκληρους γιατι πιεστηκε το πλαστικο της.Δεν λεω οτι ολα τα φτηνα ειναι κακα αλλα μια δευτερη γνωμη δεν βλαπτει.

Μα αυτός που θα βάλει tagan και υδρόψυξη προφανώς θα έχει την άνεση να αγοράσει ένα stacker.

Όλοι οι υπόλοιποι κοιτάμε τις ανάγκες μας και αγοράζουμε.

Δημοσ.

Το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο κουτί, είναι καλό, αλλά λίγο φτηνιάρικο...

Θα σου πρότεινα με 95,00ευρώ (ναι είναι λίγο ακριβό)

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorjr/vc3000bws.asp

(σ.σ) Voodooman και γ@μώ τα PC !!!

(σ.σ) Καλό κουτί επίσης είναι το CC-CASE CI-6A19/BLACK MIDI-PRO ΧΩΡ ΤΡΟΦO, τιμή 46,00ευρώ

με λαστιχάκια στις θήκες για HDD, αντικραδασμικά, και φοβερότατη κατασκευή. Μου είχε πέσει

από τις σκάλες μια φορά και δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, φοβερά βαρύ όμως, αλλά αυτό καλό είναι !

Δημοσ.

epedei exo stisei arketa koutia proteino na deis kanena antec mazi me trofodotiko.i antec eine apo tis korifees se afto to eidos.estisa server me ena soro cooler kai itan san na mi douleve.exei entiposiaka apotelesmata.tsekare to ligo den exeis na xaseis kati.kai oso gia to kouti den eine toso asimanto oso fenete.ean to kouti den eine markas i esto na eine ena kouti eponimo kai tis prokopis mporei na exeis provlimata opos na epireastei to pc apo ilektromagnitika pedia.oso kai eine koufo exei ginei.

Δημοσ.

Πάνφτηνα όλα αυτά... [ Δεν δίνω έτσι λεφτά με τπτ... Καλύτερα να το ξοδέψω σε hardware... ]

Δημοσ.
Πάνφτηνα όλα αυτά... [ Δεν δίνω έτσι λεφτά με τπτ... Καλύτερα να το ξοδέψω σε hardware... ]

ontos i antec eine fotia se times alla an den eixe noima to kouti tote tha vazame tous ypologistes se xartoukoutia i kapies ksilines kataskeves.

Δημοσ.
Μα αυτός που θα βάλει tagan και υδρόψυξη προφανώς θα έχει την άνεση να αγοράσει ένα stacker.

Όλοι οι υπόλοιποι κοιτάμε τις ανάγκες μας και αγοράζουμε.

Το TAGAN το αναφερα για καθαρο θεμα βαρους(αντικειμενικα εκτος απο πολυ καλυτερο ειναι και πολυ βαρυτερο απο διαφορα noname psu)και η υδροψυξη ασφαλως θα ξερεις δεν ειναι παντα θεμα ανεσης αλλα καμια φορα θεμα αντοχης στον θορυβο ειδικα τη νυχτα(Το stacker ειναι ενα κοτετσι που δεν θα το επερνα ποτε για να το κανω system b η αλλιως κατεβαστηρι)

Δεν νομιζω οτι ενα tagan και ενα water κανουν καποιον ανετο και ουτε με ενδιεφερε ποτε να δειξω ανεση δινοντας 2000++ ευρω για μια υπογραφη που εξηγει πληρως οτι αγοραζω με βασικη προταιρεοτητα την επιλυση των αναγκων μου.

Σ`ευχαριστω παντως ησουν κατατοπιστηκος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...