takisx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα ενώ ήδη έχω δώσει τον κωικό που ζητάει Ξέρει κανείς πως αντιμετωπίζετε; Ευχαριστώ.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μήπως κάνεις το κόλπο με το javascript που σου κατεβάζει απότομα το countdown:-P Μη τα εμπιστεύεσαι αυτά τα κόλπα trust me:? δε δουλεύει κανένα οι admin της rapidshare ειναι ανήκητοι...
x_vagos_x Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 [ Ααααααααααχ..... Με βλέπω να αγοράζω account γιατί με trickάκια δεν... όλα καταρρέουν... ]
takisx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Τώρα τα κατάφερα... Υπάρχει κάποια εξήγηση;
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Τώρα τα κατάφερα...Υπάρχει κάποια εξήγηση; Τα κατάφερες περιμένοντας να τελειώσει το countdown e? edit: επίσης υπάρχει ένα άλλο trick-πάλι με javascript- σου κατεβάζει απότομα το countdown και μόλις πατάς download... σου κατεβαίνει η ίδια ιστοσελίδα:evil: (me firefox με ie δε ξέρω αν γίνεται αυτο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.