Paytor Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Εντάξει τώρα δουλευει σωστά.Παίρνω σωστές τιμές απο τα πίξελ.Ευχαριστώ για την βοήθεια! Υπάρχει κανένας τρόπος να δω πως είναι αποθηκευμένα τα δεδομένα στον πίνακα όταν ειναι δυσδιάστατος και οταν είναι μονοδιάστατος.Θεωριτικά ξέρω, πρακτικά δεν πως γίνεται. Ευχαριστώ!
alkisg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Το πιο απλό είναι να βάλεις ένα breakpoint και να τα δεις μέσα από το IDE της VB. Το επόμενο πιο απλό είναι να τα τυπώσεις π.χ. σε ένα Memo χρησιμοποιώντας ένα loop..
Paytor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα. Πως μπορώ να αντιγράψω μονο τα grayValues (βλέπε προηγούμενα ποστ) απο τον πίνακα Values(i, j) και να τα περάσω σε άλλο πίνακα ετσι ώστε να έχει μόνο αυτά τα δεδομένα αποθηκευμένα??? Ευχαριστώ!
Paytor Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα.Υπάρχει κανένας τρόπος να υπολογίζω τις τιμές fourier(το πραγματικό και το φανταστικό μέρος) απο τις τιμές των pixel που εχω υπολογίσει απο μία grayscale εικόνα(μια τιμή για κάθε pixel) και έχω αποθηκεύσει σε ενα αρχείο txt?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.