Προς το περιεχόμενο

Φθηνό e-shop για hardware

Bourdoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το hardware του υπολογιστή μου και θέλω να αγοράσω τα κομμάτια από κάποιο e-shop. Έχετε να μου πρωτείνετε κάποιο φθηνό eshop (εξωτερικού ή εσωτερικού);

Δημοσ.

Κατ' αρχήν απ' ότι κατάλαβες το skroutz είναι ένα site που κάνεις αναζήτηση το προιόν και στο δίνει σε πολλάαααααα διαφορετικά e-shops... Και επιλέγεις...

Δεύτερων... εγώ έχω αγοράσει πολλά από το http://www.e-shop.gr [ πασίγνωστο...! ]

Δημοσ.

θα συμφωνησω x_vagos_x. Εχω κανει και εγω αρκετες αγορες

απο www.e-shop.gr και ειναι ολα οκ.

τελευταια αγορα ενας wd2500jb + Xcraft coolermaster και ηταν φτηνοτερος

ακομα και απο εξω.

Δημοσ.

Στο ότι είναι φθηνότερο και απο εξω +φωνώ και εγω!!! συνολικά έχω πάρει πράγματα απο το e-shop.gr τουλαχιστον 1200 ευρώπουλα. Ποτε κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Και guess what ! Αν και οι περισσότερες αγορές έγιναν με ταχυδρομείο ή ACS κλπ κλπ [ με απόλυτη συνέπεια ] άλλες τόσες έγιναν με παραγγελία και αποστολή σε ένα ''e-shop point'' [ στην κρήτη έχει 3 { ακούγεται εξωφρενικό, αλλά είναι θαύμα - περίμενα το πολύ ένα } ]

Τελευταία αγορά έγινε την Τρίτη που πήρα το Zyxel 660HA

ΤΟΝΙΖΩ την ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Δημοσ.

[ τι έχεις αγοράσει από 'κει; ήταν συνεπείς και εύκολα πήρες το προιόν; είχε ελαττώματα -έστω ένα από αυτά που αγόρασες.... ]

( φαντάζομαι όχι, αφού είναι το αγαπημένο σου... :-Ρ )

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Ψάχνω κυρίως για εξωτερικό διότι στην πλειονότητα τους τα προϊόντα είναι φθηνότερα από τα περισσότερα ελληνικά e-shops. Πχ το play.com έχει εξωφρενικά χαμηλές τιμές σε κάποια παιχνίδια που εδώ τα βρίσκεις 50 και 60 ευρώ!!! Χωρίς υπερβολή...Απλά σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο και σε hardware.

Δημοσ.

Ναι αλλά αν υπολογίσεις και τα έξοδα αποστολής έρχεται μόλις 5-10 € λιγότερο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...