stavregos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Πάω να γράψω ενα dvd με το Clone dvd απο μια ταινια που εχω αποθηκευμένη στο σκηρο ενώ ξεκινάει κανονικα η εγγραφη καποια στιγμη γυρω στο 20% η εγγραφή σταματάει.Τι μπορεί να φταίει???(εχω καταστρέψει ήδη τρια δισκακια) Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που κάνει αυτά που κανει το Clone dvd??? Περιμένω τη βοήθεια σας!! Ευχαριστώ!!
blackstar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 simpiesi kanei to dvdshrink, engrafi para pola, p.x. to imgburn poy einai korifi (prosopiki apopsi). soy grafi ta dvd p.x. me to nero?
x_vagos_x Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Χαμηλότερη ταχύτητα [ εγγραφής ] δοκίμασες;
kpartsi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Υποθέτω ότι το DVD είναι από τα κλειδωμένα και ότι το CloneDVD δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει και δημιούργησε προβληματικό αρχείο... Για κλειδωμένα δισκάκια κοίτα την μέθοδο RipIt4Me στην ενότητα DVD Authoring.
x_vagos_x Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Πρέπει ή να διαβάσει ή να έχει εμπειρία από τέτοια προγράμματα... [ εξάλλου το RitIt4μ μεταχειρίζεται τον εγκατεστημένο από τον χρήστη DVDShrink ή άλλον ripper ]
stavregos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Βασικά εχω δοκιμασει με δυο διαφορετικές ταινιες.Οι ταινιες αυτες τις ειχα κανει Rip στο υπολογιστή παλιότερα μεσω του clone dvd και τωρα επειδη γέμισε λιγο ο σκληρός θέλω να τα γραψω ξανα σε dvd για να τον αδιασω.Αλλα το clone dvd δεν μου τα γραφει ενω παλιότερα το έκανε μια χαρα(δεν εχει επισης επιλογή για μειωση της ταχύτητας)Τι μπορώ να κανω???
x_vagos_x Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Να βάλεις ένα άλλο πρόγραμμα... Επίσης αν θέλεις μια βοήθεια με το RipIt4Me υπάρχει σχετικό thread στο insomnia εδώ
stavregos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Το fixVTS τι ακριβώς κάνει? To RipIt4Me δεν κανει αυτο που εγώ θέλω.Εγώ θέλω να γραψω μια ταινια απο το σκληρό σε dvd και οχι απο dvd στο σκληρο.Γι'αυτο υπάρχει κάτι???
blackstar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 nero burning rom einai h proti epilogi, meta yparxei to fobero imgburn, poy mporei pleon na kanei iso arxeio apo oti deipote toy peis. dokimaseta kai pes an doylepse kanena.
x_vagos_x Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Ρε συ την ταινία την έχεις σε ISO ή σε ξεχωριστά αρχεία και θέλεις να γραφτούν με σωστό τρόπο ; Στην πρώτη περίπτωση υπάρχουν άπειρα προγράμματα... Στην δεύτερη πάρε nero και επέλεξε DVD Movie ή κάτι τέτοιο τέσπα... Μετά φρόντισε να είναι επιλμένο στις τελευταίες καρτέλες το Make VIDEO_TS and AUDIO_TS folders ... Βάζεις τα αρχεία που θέλεις μέσα στους αντίστοιχους φακέλους και είσαι οκ νομίζω... Α, και αφού τελειώσεις με αυτές τις ταινείες άλλαξε και πρόγραμμα ripping γιατί υπάρχουν πολλά καλύτερα από αυτό...
stavregos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Το Clone εφτιαξε δυο φακέλους VIDEO_TS και AUDIO_TS τους οποιους θέλω τους γραψω σε ενα dvd το οποιο θα ειναι οπως ηταν το dvd που πήρα απο το video club.(Το imgburn γράφει μονο αρχεια απο dvd στο σκληρο και οχι απο το σκληρο σε dvd)
kpartsi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Το ImgBurn καίει αρχεία από σκληρό σε δισκάκι. Η λύση που σου λέμε με άλλο software ripping είναι για τα μελλοντικά σου δισκάκια. Αυτά που έχεις ήδη ριπάρει στον σκληρό σου καλύτερα να τα ξεχάσεις σε εγγραφή σε DVD γιατί μάλλον είναι ήδη ελαττωματικά. Πάντως καλό είναι να δοκιμάσεις και εγγραφή με το ImgBurn ή το Nero Burning Rom για να σιγουρευτείς ότι είναι ελαττωματικά τα αρχεία. Συνήθως όσοι χρησιμοποιούν το CloneDVD έχουν ταυτόχρονα ενεργοποιημένο το AnyDVD που είναι αρκετά αποτελεσματικό για το σπάσιμο της προστασίας του DVD. Άμα δεν το είχες χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του ripping τότε καληνύχτα...
stavregos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 υπαρχει περίπτωση να φταίνε τα δισκακια????
stavregos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μαλλον φταιγανε οι ταινιες γιατι τώρα δοκιμζω με μια αλλη ταινια και ολα πανε μια χαρα.Υπαρχει περίπτωση να μπορεσω να διορθώσω τα ελλατωματικα αρχεία???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.