Προς το περιεχόμενο

Provlima egrafis dvd

stavregos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάω να γράψω ενα dvd με το Clone dvd απο μια ταινια που εχω αποθηκευμένη στο σκηρο ενώ ξεκινάει κανονικα η εγγραφη καποια στιγμη γυρω στο 20% η εγγραφή σταματάει.Τι μπορεί να φταίει???(εχω καταστρέψει ήδη τρια δισκακια)

Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που κάνει αυτά που κανει το Clone dvd???

Περιμένω τη βοήθεια σας!!

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Υποθέτω ότι το DVD είναι από τα κλειδωμένα και ότι το CloneDVD δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει και δημιούργησε προβληματικό αρχείο... Για κλειδωμένα δισκάκια κοίτα την μέθοδο RipIt4Me στην ενότητα DVD Authoring.

Δημοσ.

Πρέπει ή να διαβάσει ή να έχει εμπειρία από τέτοια προγράμματα... [ εξάλλου το RitIt4μ μεταχειρίζεται τον εγκατεστημένο από τον χρήστη DVDShrink ή άλλον ripper ]

Δημοσ.

Βασικά εχω δοκιμασει με δυο διαφορετικές ταινιες.Οι ταινιες αυτες τις ειχα κανει Rip στο υπολογιστή παλιότερα μεσω του clone dvd και τωρα επειδη γέμισε λιγο ο σκληρός θέλω να τα γραψω ξανα σε dvd για να τον αδιασω.Αλλα το clone dvd

δεν μου τα γραφει ενω παλιότερα το έκανε μια χαρα(δεν εχει επισης επιλογή για μειωση της ταχύτητας)Τι μπορώ να κανω???

Δημοσ.

Να βάλεις ένα άλλο πρόγραμμα... Επίσης αν θέλεις μια βοήθεια με το RipIt4Me υπάρχει σχετικό thread στο insomnia εδώ

Δημοσ.

Το fixVTS τι ακριβώς κάνει?

To RipIt4Me δεν κανει αυτο που εγώ θέλω.Εγώ θέλω να γραψω μια ταινια απο το σκληρό σε dvd και οχι απο dvd στο σκληρο.Γι'αυτο υπάρχει κάτι???

Δημοσ.

Ρε συ την ταινία την έχεις σε ISO ή σε ξεχωριστά αρχεία και θέλεις να γραφτούν με σωστό τρόπο ;

Στην πρώτη περίπτωση υπάρχουν άπειρα προγράμματα... Στην δεύτερη πάρε nero και επέλεξε DVD Movie ή κάτι τέτοιο τέσπα... Μετά φρόντισε να είναι επιλμένο στις τελευταίες καρτέλες το Make VIDEO_TS and AUDIO_TS folders ...

Βάζεις τα αρχεία που θέλεις μέσα στους αντίστοιχους φακέλους και είσαι οκ νομίζω...

Α, και αφού τελειώσεις με αυτές τις ταινείες άλλαξε και πρόγραμμα ripping γιατί υπάρχουν πολλά καλύτερα από αυτό...

Δημοσ.

Το Clone εφτιαξε δυο φακέλους VIDEO_TS και AUDIO_TS τους οποιους θέλω τους γραψω σε ενα dvd το οποιο θα ειναι οπως ηταν το dvd που πήρα απο το video club.(Το imgburn γράφει μονο αρχεια απο dvd στο σκληρο και οχι απο το σκληρο σε dvd)

Δημοσ.

Το ImgBurn καίει αρχεία από σκληρό σε δισκάκι. Η λύση που σου λέμε με άλλο software ripping είναι για τα μελλοντικά σου δισκάκια. Αυτά που έχεις ήδη ριπάρει στον σκληρό σου καλύτερα να τα ξεχάσεις σε εγγραφή σε DVD γιατί μάλλον είναι ήδη ελαττωματικά. Πάντως καλό είναι να δοκιμάσεις και εγγραφή με το ImgBurn ή το Nero Burning Rom για να σιγουρευτείς ότι είναι ελαττωματικά τα αρχεία. Συνήθως όσοι χρησιμοποιούν το CloneDVD έχουν ταυτόχρονα ενεργοποιημένο το AnyDVD που είναι αρκετά αποτελεσματικό για το σπάσιμο της προστασίας του DVD. Άμα δεν το είχες χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του ripping τότε καληνύχτα...

Δημοσ.

Μαλλον φταιγανε οι ταινιες γιατι τώρα δοκιμζω με μια αλλη ταινια και ολα πανε μια χαρα.Υπαρχει περίπτωση να μπορεσω να διορθώσω τα ελλατωματικα αρχεία???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...