vrettos125 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Γεια σας!!!!!!! εχετε ιδεα τι ειναι αυτο? μου εστειλαν ενα email και μου ειπαν οτι εχω κερδισει καποια χρηματα !εγινε κληροση αναμεσα σε 50.000.000 email και κερδισε το δικο μου !μου ζητησαν και αλλα στοιχεια οπως ταυτοτητα, διπλομα ,διευθηνση για να εξακριβωσουν αν εγω ειμαι ο κατοχος του email για να μου στειλουν τα λευτα και γω τα εστειλα!!!!! μετα ομως σκευτηκα μηπως προκειτε για απατη!αν ξερετε κατι βοηθηστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ειναι απατη.Μην δωσεις τιποτα! Πολυ κοσμος"κερδιζει"ετσι.Ο ορισμος του spam:wink:
Gantalf_4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Απατη ειναι. Και εμενα μου το εστειλαν... Κακως απαντησες... Gi0 με προλαβες...
vrettos125 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 και τωρα που εστειλα διπλομα και ταυτοτητα τι γινετεεεεεεεεεεεεεεε??
asmilon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Φιλε vrettos125 ειαι κλασσικη περιπτωση απατης, ελπιζω να μην τους εδωσες πολυ προσωπικα στοιχεια σου μην μπλεξεις τωρα χωρις λογο. Τους εδωσες διευθυνσεις, οτι εισαι στην Ελλαδα κλπ? Δε ξερω αν μπορεις να κανεις πολλα τωρα, αλλα στο μελλον μην ξανααπαντησεις σε mail που δεν ειναι απο καποιον γνωστο σου και δε φαινεται σωστο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 και τωρα που εστειλα διπλομα και ταυτοτητα τι γινετεεεεεεεεεεεεεεε?? Αουτς!Γιατι δεν ρωτησες πρωτα??? Δεν εχω ιδεα αν μπορεις να κανεις κατι τωρα..αν μπορεις:?
tsakonas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 ntaksei afou den edwses stoixeia logariasmou apo trapeza klp pali kala.....
vrettos125 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 ξερετε τι με μπερδεψε περισοτερο!! οτι ηπαρχει ιστιοσελιδα του Euro Million Spanish Lottery International που μιλαει για τον νικητη της προηγουμενης κληρωσης που εγινε στις 5/10/2005. Για δειτε εδω http://timworstall.typepad.com/419_er_watch/2005/12/euro_millions_s.html .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2arkoudi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 APATH !!! To exo xanakousi apo allo enan typo!
vrettos125 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 απατη ωραια!!!!!!!!!!!μηπως πρεπει να απευθηνθω στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος για να αποφυγω τα χειροτερα ? μηπως εκδωσει ο τυπος καμια πιστωτικη στο ονομα μου και τρεχω και δεν φτανω???????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.