Προς το περιεχόμενο

Ελληνικο Userbars.gr!!!

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To userbars.gr βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία και διορθώνονται τα τελευταία bugs μετά τις επεμβάσεις που έχουν γίνει στο script πάνω στο οποίο βασίζεται!

Θα χαρώ να λάβω τα σχόλιά σας και τις διορθώσεις σας.

Εκ της Διαχείρισης του userbars.gr

Δημοσ.

Αυτό είναι μία πάρα πολύ καλή πρόταση, την οποία αρχικά είχαμε υλοποιήσει, αλλά λόγω του ότι δεν υπήρχαν userbars για να βάλουμε εμείς, την ονομάσαμε Forums και περιμένουμε από εσάς να την γεμίσετε με ελληνικά userbars!

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου!

Δημοσ.

Βασικά μοιάζει με αντίγραφο του .org αλλά δεν πειράζει... αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ κατηγορίες tuting για userbars...

Δημοσ.

Δεν είναι αντίγραφο, απλά είναι βασισμένο στο ίδιο script (και πολλά forums είναι ίδια για τον ίδιο λόγο). Στο userbars.gr έχουμε αναπτύξει πολλές λειτουργίες ώστε να είναι πιο φιλικό στο τελικό χρήστη που δεν υπάρχουν στο .org με το οποίο διατηρούμε άριστες σχέσεις από την αρχή του project του userbars.gr

Ο οδηγός δημιουργίας userbars στα ελληνικά βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή!

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου!

Μπορείτε να ανεβάζεται τα userbars σας και να τα χρησιμοποιείτε κανονικά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και σε άλλους να τα επιλέξουν και να τα χρησιμοποιήσουν στις δικές τους υπογραφές!

Δημοσ.
Sorry που το λέω αυτό αλλά όπως και να το κάνουμε η .org έχει μεγαλύτερη συλλογή:-?

Eντάξει...Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει και το gr...

Δημοσ.

Προφανώς το .org έχει μεγαλύτερη συλλογή, όμως το .org δεν ξεκίνησε χθές και δεν είναι σε δοκιμαστική λειτουργία! Με τη βοήθεια όλων μπορεί και το .gr να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα, ειδικά τη στιγμή που ξεκινάει με 10.000 userbars στη βάση του!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@ngel μόλις πατάω δεξί κλικ οπουδήποτε στη σελίδα με βγάζει αυτό

probjf0.jpg

Υ.Γ. μου κλέψατε την υπογραφή ε?:-D και βλέπω είναι και στη home

Επειδή την έφτιαξα εγώ απαιτώ να χαρακτεί το ονομά μου!:mrgreen:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
@ngel μόλις πατάω δεξί κλικ οπουδήποτε στη σελίδα με βγάζει αυτό

probjf0.jpg

Υ.Γ. μου κλέψατε την υπογραφή ε?:-D και βλέπω είναι και στη home

Επειδή την έφτιαξα εγώ απαιτώ να χαρακτεί το ονομά μου!:mrgreen:

Έχει πλέον διορθωθεί ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...