aldon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 σημερα τυχαια πατησα userbars.gr και εκπληκτος ειδα οτι υπάρχει! http://www.userbars.gr για ριξτε μια ματια
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 καλή αλλά η userbars.org τα έχει όλα. Απο εκει κατέβασα και την δικιά μου που σπάνια την βρίσκει κανείς...
@ngel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 To userbars.gr βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία και διορθώνονται τα τελευταία bugs μετά τις επεμβάσεις που έχουν γίνει στο script πάνω στο οποίο βασίζεται! Θα χαρώ να λάβω τα σχόλιά σας και τις διορθώσεις σας. Εκ της Διαχείρισης του userbars.gr
blackhumor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Αν και δεν χρησιμοποιώ userbars μήπως θα ήταν καλύτερο να έχεις κατηγορία για το ελληνικό διαδίκτυο και όχι γενικά;
@ngel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Αυτό είναι μία πάρα πολύ καλή πρόταση, την οποία αρχικά είχαμε υλοποιήσει, αλλά λόγω του ότι δεν υπήρχαν userbars για να βάλουμε εμείς, την ονομάσαμε Forums και περιμένουμε από εσάς να την γεμίσετε με ελληνικά userbars! Σε ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου!
x_vagos_x Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Βασικά μοιάζει με αντίγραφο του .org αλλά δεν πειράζει... αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ κατηγορίες tuting για userbars...
@ngel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δεν είναι αντίγραφο, απλά είναι βασισμένο στο ίδιο script (και πολλά forums είναι ίδια για τον ίδιο λόγο). Στο userbars.gr έχουμε αναπτύξει πολλές λειτουργίες ώστε να είναι πιο φιλικό στο τελικό χρήστη που δεν υπάρχουν στο .org με το οποίο διατηρούμε άριστες σχέσεις από την αρχή του project του userbars.gr Ο οδηγός δημιουργίας userbars στα ελληνικά βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή! Σε ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου! Μπορείτε να ανεβάζεται τα userbars σας και να τα χρησιμοποιείτε κανονικά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και σε άλλους να τα επιλέξουν και να τα χρησιμοποιήσουν στις δικές τους υπογραφές!
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Sorry που το λέω αυτό αλλά όπως και να το κάνουμε η .org έχει μεγαλύτερη συλλογή:-?
Bomber-21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Sorry που το λέω αυτό αλλά όπως και να το κάνουμε η .org έχει μεγαλύτερη συλλογή:-? Eντάξει...Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει και το gr...
@ngel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Προφανώς το .org έχει μεγαλύτερη συλλογή, όμως το .org δεν ξεκίνησε χθές και δεν είναι σε δοκιμαστική λειτουργία! Με τη βοήθεια όλων μπορεί και το .gr να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα, ειδικά τη στιγμή που ξεκινάει με 10.000 userbars στη βάση του!
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 @ngel μόλις πατάω δεξί κλικ οπουδήποτε στη σελίδα με βγάζει αυτό Υ.Γ. μου κλέψατε την υπογραφή ε? και βλέπω είναι και στη home Επειδή την έφτιαξα εγώ απαιτώ να χαρακτεί το ονομά μου!
@ngel Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Είχε μπει στον αρχικό σχεδιασμό του site! Θα βγεί σύντομα
@ngel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 @ngel μόλις πατάω δεξί κλικ οπουδήποτε στη σελίδα με βγάζει αυτό Υ.Γ. μου κλέψατε την υπογραφή ε? και βλέπω είναι και στη home Επειδή την έφτιαξα εγώ απαιτώ να χαρακτεί το ονομά μου! Έχει πλέον διορθωθεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.