kostas_dr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 micos σου παρουσιάζει και εσένα το μήνυμα της υπερφόρτωσης δίσκου, πχ όταν μεταφέρεις αρχεία;
micos000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα στην μεταφορά. Που ακριβώς στο εμφανίζει το μήνυμα; Όταν μεταφέρεις κάτι που κατέβασες με ut το διαγράφεις πρώτα από την λίστα;
kostas_dr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ναι. Μου το παρουσιάζει όταν μεταφέρω (μεγάλα) αρχεία απ' τον υπολογιστή σε εξωτερικό δίσκο.
speedy23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ρε guys επειδη ερχομαι απο format και ξεχασα να σημειωσω τις ρυθμισεις του utorrent,μπορειτε να με βοηθησετε οσον αφορα ποια τικαρουμε και ποια ξετικαρουμε στα preferences? Ειδικα στα 'Connection' και 'BitTorrent' tabs.Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι το DHT πρεπει να ειναι disabled.
micos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ναι. Μου το παρουσιάζει όταν μεταφέρω (μεγάλα) αρχεία απ' τον υπολογιστή σε εξωτερικό δίσκο. Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το teracopy σαν default copy handler. Για δοκίμασε με αυτό. Ρε guys επειδη ερχομαι απο format και ξεχασα να σημειωσω τις ρυθμισεις του utorrent,μπορειτε να με βοηθησετε οσον αφορα ποια τικαρουμε και ποια ξετικαρουμε στα preferences? Ειδικα στα 'Connection' και 'BitTorrent' tabs.Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι το DHT πρεπει να ειναι disabled. Αν απενεργοποιήσεις το dht και προσπαθήσεις να κατεβάσεις torrents που δεν έχουν tracking δεν πρόκειται να σου κατεβάσει τίποτα. Εκτός αν κατεβάζεις μόνο υγιή torrents, οπότε δεν το χρειάζεσαι, καθώς και το local peer discovery και το Peer exchange. Εγώ το μόνο που ρυθμίζω στο ut είναι στην καρτέλα general το Append .!ut και το Pre-allocate all file καθώς και στην καρτέλα Queing Τα Maximum number of active torrents και Maximum number of active downloads σε 10 και 3 αντίστοιχα. Επίσης στο UI Settings τσεκάρω το Show speed limits in the status bar. Μπορεί να βάλω και στο Advanced το bt.coonect.speed στο 10. Επίσης στην καρτέλα Advanced->UI Extras προσθέτω δύο μηχανές αναζήτησης Torrentz|http://torrentz.eu/search?f=Isohunt|http://isohunt.com/torrents/?ihq= 2
kostas_dr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 micos πρόσθεσα τις δυο μηχανές αναζήτησης που έβαλες και εσύ. Για να δούμε αν θα υπάρξει διαφορά. Anyway, thanks.
tolis_01 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ρε guys επειδη ερχομαι απο format και ξεχασα να σημειωσω τις ρυθμισεις του utorrent,μπορειτε να με βοηθησετε οσον αφορα ποια τικαρουμε και ποια ξετικαρουμε στα preferences? Ειδικα στα 'Connection' και 'BitTorrent' tabs.Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι το DHT πρεπει να ειναι disabled. Αν κατεβάζεις από private tracker, εννοείται ότι το DHT και το Peer Exchange (PEX) πρέπει να είναι απενεργοποιημένα. Αλλιώς, από public tracker (ή magnets) μόνο κακό κάνεις αν τα απενεργοποιήσεις. 1
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 micos πρόσθεσα τις δυο μηχανές αναζήτησης που έβαλες και εσύ. Για να δούμε αν θα υπάρξει διαφορά. Anyway, thanks. Αυτές οι search engines είναι για να κάνεις αναζήτηση μέσα από το ut. Δεν θα διορθώσει κάτι στο θέμα σου. Για σένα δοκίμασε το teracopy
kostas_dr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ναι, βρε το ξέρω! Απλώς εννοούσα αν θα βρίσκονται περισσότεροι trackers και γενικά αν θα κατεβαίνουν γρηγορότερα τα αρχεία. Εννοείται ότι καμμία σχέση δεν έχει με την μεταφορά!
speedy23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Σχετικα με το UPnP port mapping και το Nat-PMP port mapping τα εχω ξετικαρει.Πρεπει να τα αλλαξω? Eχει γινει portforwarding και το UPnP ενεργοποιημενο φυσικα στο ρουτερ
mary Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Σχετικα με το UPnP port mapping και το Nat-PMP port mapping τα εχω ξετικαρει.Πρεπει να τα αλλαξω? Eχει γινει portforwarding και το UPnP ενεργοποιημενο φυσικα στο ρουτερ Το UPnP το τικαρεις,να ειναι δλδ ενεργοποιημενο. Το αλλο να μην ειναι ενεργοποιημενο
nilosgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά γίνεται να τρέχω uTorrent από virtual machine και απ το host machine και να "συνεργάζονται";; Πχ να έχει να βάλω και στα δύο ως download path έναν εξωτερικό δίσκο και να κατεβάζουν/ανεβάζουν και τα δύο uTorrents απ τον εξωτερικό;; Η ιδέα είναι ότι στο vm θα έχω στικακι για WiFi και θα είμαι συνδεδεμένος σε διαφορετικό δίκτυο απ το host machine ώστε να έχω μεγαλύτερες ταχύτητες
hawkpilot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς, σέταρε τον δίσκο μέσω δικτύου (τουλάχιστον στο ένα host). Βάζεις διαφορετικά download paths. Παιδιά γίνεται να τρέχω uTorrent από virtual machine και απ το host machine και να "συνεργάζονται";; Πχ να έχει να βάλω και στα δύο ως download path έναν εξωτερικό δίσκο και να κατεβάζουν/ανεβάζουν και τα δύο uTorrents απ τον εξωτερικό;; Η ιδέα είναι ότι στο vm θα έχω στικακι για WiFi και θα είμαι συνδεδεμένος σε διαφορετικό δίκτυο απ το host machine ώστε να έχω μεγαλύτερες ταχύτητες
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ναι, βρε το ξέρω! Απλώς εννοούσα αν θα βρίσκονται περισσότεροι trackers και γενικά αν θα κατεβαίνουν γρηγορότερα τα αρχεία. Εννοείται ότι καμμία σχέση δεν έχει με την μεταφορά! Δεν θα έχει καμιά επίπτωση στους trackers που θα σου βρει. Αυτές οι μηχανές αναζήτησης που πρόσθεσες θα εμφανιστούν στην λίστα επιλογής που είναι στον μεγεθυντικό φακό δίπλα στο πεδίο αναζήτησης του ut (πάνω δεξιά). Είναι βολικό όταν θέλεις να ψάξεις κάτι στο torrentz, αντί να ανοίγεις browser, να πατάς στο bookmark ή να το γράφεις στην αναζήτηση του google και να γράψεις αυτό που ψάχνεις μέσα στην σείδα απλά το γράφεις στο πεδίο εκείνο και πατάς search. Θα ανοίξει αυτόματα ο προεπιλεγμένος browser στην σελίδα με τα αποτελέσματα αναζήτησης. Θα σου πω τι κάνω εγώ αν θέλω να βάλω περισσότερους trackers... Αφού γίνει η αναζήτηση και βρω τοtorrent που θέλω πατάω σε έναν tracker και ξεκινάω το torrent. Αν δω ότι δεν έχει καλό seeding επιστρέφω στην λίστα με τις σελίδες όπου βρέθηκε το torrent και πάω σε άλλη. Πατάω να κατέβει το torrent και το ut μου λέει ότι το torrent υπάρχει και αν θέλω να προσθέσω τους trackers στην λίστα. Πατάω ναι και προσθέτονται οι trackers. Ή τους κάνω copy-paste στις ιδιότητες ενός ήδη ενεργού torrent.
nilosgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς, σέταρε τον δίσκο μέσω δικτύου (τουλάχιστον στο ένα host). Βάζεις διαφορετικά download paths. Δηλαδή δεν γίνεται και τα δύο να κατεβάζουν το ίδιο torrent εεε; Αλλά torrents θα βάλω στο ένα κι αλλά στο άλλο; Σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα