mchls Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ενας αλλος τροπος να επιλεγεις τι θες να κατεβασεις, ειναι ο εξης: Τρεξε το μtorrent, και ενω εχεις βαλει να κατεβαινει το torrent, δες κατω-κατω και επελεξε την καρτελα Files ή Αρχεια... Θα σου εμφανισει μια λιστα με τα αρχεια που περιεχει το torrent...Σε οσα αρχεια δεν θες να κατεβουν, πατας πανω τους δεξι κλικ, και Don't Download ή Μην κατεβασεις!
nem52 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δες αν είναι αυτή η ρύθμιση (έκδοση 3.1.3): Options > Preferences > UI Settings > When Adding Torrents > τσέκαρε το Show a window that displays the files inside the torrent in advanced mode > ΟΚ. Αυτο τσεκαρισμενο ηταν.. το μη αυτοματη εναρξη κατεβασματος τορρεντ δεν ηταν τσεκαρισμενο και το τσεκαρα μπας και.. τιποτα.. τα ιδια.. και ομως πιστευω πως αυτη ειναι η ρυθμιση και απλα δεν λειτουργει :/
mchls Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μπας και κατεβαζεις magnet links, τα οποια εξ ορισμου δεν εμφανιζουν λιστα αρχειων σε αρκετους clients (οπως ο μtorrent); ; ; Δλδ μηπως βγαινει το παραθυρο αλλα ειναι κενο;
nem52 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 δεν νομιζω... μεχρι σημερα που εσβησα και ξαναεβαλα το ιδιο τορρεντ μου το πεταγε το παραθυρακι.. τωρα πλεον οχι..
nem52 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 δεν υπαρχει σωτηρια λοιπον εε? αυτο που ειπε το αλλο παιδι παραπανωλειτουργει.. αλλα ειναι αλλος τροπος.. και εγω εχω φαγωθει να βρω πως ηταν πριν
mchls Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μπορει να bug-αρε τοσο αγρια, και να ζηταει uninstall/install ...
accipio Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Αν πας στη Βοήθεια του προγράμματος, στην ενότητα FAQ: Frequently Asked Questions > Troubleshooting, κάπου γράφει κι αυτό: Why does µTorrent not ask me where to download files, or which files I want to download? If you would like µTorrent to let you select files to download before it actually adds the torrent job to the list, make sure you enable the Add New Torrent dialog. If µTorrent adds files without asking you anything, then that's because you set a default download location, and so µTorrent assumes you would like to download everything to that directory. If you want µTorrent to always show the dialog when you manually open a .torrent file, then make µTorrent always show the dialog on manual add. Οπότε ψάξ' το λίγο σύμφωνα μ' αυτές τις οδηγίες.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Καταρχην καλησπερα.. εκανα μια μαλακια με το mtorrent.. οταν κατεβαζα καποιο τορρεντ παντα με ρωτουσε αν θελω να κατεβασω ολα τα αρχεια που εχει μεσα.. σε μια ταινια ας πουμε που εχει και το sample εγω συνηθως το ξετικαρα.. και τωρα κατι εκανα και δεν μου το ξανα εβγαλε το παραθυρο και κατεβαζω αχρηστα αρχεια.. με ποια επιλογη το επαναφερω αυτο? Υπάρχει topic για τον μtorrent, κάντε μια αναζήτηση πρώτα.
Simos805 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Παιδιά, από χθες όταν πάω να κατεβάσω ένα αρχείο με τον uTorrent, στην αρχή αρχίζει να κατεβαίνει, και όταν φτάνει στο 0.2-0.3% κοκκινίζει και μου λέει "Σφάλμα: WriteToDisk: Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση." Δοκίμασα να κατεβάσω και άλλα torrents μήπως είχε πρόβλημα μόνο εκείνο αλλά σε όλα το ίδιο! Τι να κάνω? Η μόνη αλλαγή που έγινε χθες είναι ότι ένας φίλος μου έβαλε τα windows 7 ultimate μέσω του anytime upgrade βάζοντας ένα serial number το οποίο δεν ξέρω που βρήκε...
Tmark Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δεν σε αφήνει να γράψεις στον σκληρό δίσκο για κάποιο λόγο. Δεν είναι θέμα του utorrent λογικά.
Simos805 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μα τα υπόλοιπα κατεβαίνουν κανονικά. Π.χ. μια εικόνα από το google... Και τώρα τι να κάνω? Πρέπει να κάνω format ή υπάρχει τρόπος να διορθωθεί??
privateer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Βγάλε το utorrent και βάλε tixati http://www.tixati.com/
kastorass Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 1. Δες μήπως γέμισε ο δίσκος 2. Τρέξε το utorrent σαν admin
Simos805 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ο δίσκος έχει ακόμα ελεύθερα 140GB... Το έτρεξα σαν admin αλλά τίποτα... Μήπως έχει σχέση το ότι έκανα upgrade σε windows 7 Ultimate? Βγάλε το utorrent και βάλε tixati http://www.tixati.com/ μπα το utorrent θέλω, με έχει βολέψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα