Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα αυτό έχεις; :confused:

Δεν έχεις κάνει αναβάθμιση σε κάτι νεότερο;

Οχι και δεν θελω.

Μπορεις να με βοηθησεις?

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είμαι ειδικός, αλλά μήπως αυτό φταίει;

Οχι δεν νομιζω γιατι παντα αυτο ειχα και ηταν ενταξει.

Απλα ειχα ενα προβλημα με τον υπολογιστη και ξαναεβαλα το μTorrent και δεν θυμαμαι τις ρυθμισεις που ειχα.

Δημοσ.

ρε παιδια τι παιζει με το utorrent..τοσα χρονια το χρησιμοποιω αψογα και εδω και μια βδομαδα που εβαλα την μουφα την νεα εκδοση μου χρησιμοποιει υπερβολικη μνημη..επειδη μου εβγαζε disk overload το ανεβασα στο 300..και εφτανε και αυτο μεχρι 300.000..μετα στο 600 και πηγαινε και μεχρι 600..τι παιζει???:mad:

Δημοσ.

Παρόμοια προβλήματα είχα με παλαιότερες εκδόσεις σε συνδυασμό με την χρήση firewall (το zone alarm είχα).

Αν έχεις κάποια σουίτα internet security δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewall ή κατέβασε την προηγούμενη έκδοση π.χ. την 3.1.3 (http://www.filehippo.com/download_utorrent/12670/) ή επέλεξε κάποια άλλη από την λίστα στα δεξιά.

Γενικά, το FileHippo κρατάει λίστα με όλες τις εκδόσεις από τα προγράμματα που έχει για download.

Δημοσ.

Έπαθα το ίδο και μετά το έκανε σε ότι έκδοση και να έβαζα.

Για να μην το ψάχνω με τις ώρες έβαλα μια portable έκδοση και όλα οκ.

Δημοσ.

To ut κρατάει όλες τις ρυθμίσεις του στο C:\Documents and setings\ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ\Application Data\uTorrent\settings.dat

Μάλλον έπρεπε να διαγράψεις αυτό το αρχείο μαζί με το settings.dat.old γιατί ότι έκδοση και αν βάζεις παίρνει από εκείνον τον φάκελο ότι χρειάζεται για να ρυθμιστεί και να συνεχίσει το κατέβασμα από την υπάρχουσα λίστα.

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα, τον τελευταίο καιρό ότι έχω κατεβάσει έχει κατέβει το πολύ με 150kb/s τώρα κατεβάζω το Lost και είναι 52GB δεν θα κατεβεί ποτέ...Τι να κάνω??

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα, τον τελευταίο καιρό ότι έχω κατεβάσει έχει κατέβει το πολύ με 150kb/s τώρα κατεβάζω το Lost και είναι 52GB δεν θα κατεβεί ποτέ...Τι να κάνω??

Αν το torrent που κατεβάζεις έχει πολλούς seeders αλλά η ταχύτητα είναι τραγική διάβασε σε αυτό το νήμα σελ. 138 ποστ #1371 και κάτω - μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα.

Δημοσ.

εβαλα την εκδοση 2.2.1 και ολα ειναι ρολοι!!!θα το τεσταρω κ αλλες λιγες μερες και θα επανελθω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εγώ έχω την 3.1.3 γιατί με βολεύει αφάνταστα το rss download που έχει για τις σειρές που παρακολουθώ. Δεν χάνω ούτε ένα επεισόδιο έτσι και μου το κατεβάζει αυτόματα με το που θα αναρτηθεί.

Δημοσ.

Καταρχην καλησπερα.. εκανα μια μαλακια με το mtorrent.. οταν κατεβαζα καποιο τορρεντ παντα με ρωτουσε αν θελω να κατεβασω ολα τα αρχεια που εχει μεσα.. σε μια ταινια ας πουμε που εχει και το sample εγω συνηθως το ξετικαρα.. και τωρα κατι εκανα και δεν μου το ξανα εβγαλε το παραθυρο και κατεβαζω αχρηστα αρχεια.. με ποια επιλογη το επαναφερω αυτο?

Δημοσ.

Δες αν είναι αυτή η ρύθμιση (έκδοση 3.1.3):

Options > Preferences > UI Settings > When Adding Torrents > τσέκαρε το Show a window that displays the files inside the torrent in advanced mode > ΟΚ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...