Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα...Πριν κανα 2 μήνες είχα ανεβάσει κάτι τραγούδια στο utorrent με το ''Drop files to send'' που λέει κάτω αριστερά στο πρόγραμμα αλλά έχω χάσει και το λινκ και το αρχείο (του torrent) υπάρχει καποιος τρόπος να το βρω?

Δημοσ.

Έψαξα πιο πίσω αλλά δυστηχώς δεν βρήκα κάτι ...

C:\Users\{username}\AppData\Roaming\utorrent

εκεί μέσα είναι τα torrent files στα windows 7 αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω άμα δώσεις %APPDATA% στη search bar των windows θα σε πάει κατευθείαν, αν όχι πρέπει να κάνεις φανερούς τους κρυφούς φακέλους του συστήματος γιατί ο AppData είναι κρυφός φάκελος

Πας Ο Υπολογιστής μου/οργάνωση/πατάς το βελάκι/επιλογές φακέλων/προβολή και τσεκάρεις την επιλογή

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

όταν προσπαθείς να βγάλεις συμπεράσματα για ένα client μέσω public tracker, λογικό :rolleyes:

Δημοσ.

καλησπέρα και απο εμένα

το συγκεκριμενο προγραμματακι ειναι παρα πολυ καλο αλλα εχω μια απορία, οταν το δουλευώ πολυ και κατεβάζω πολλα πραγμματα μαζεί οταν τελειωσει δεν το αφηνω πολυ να διαμιραστει μου εχει τυχει πολλες φορες να εμφανιζει μια κοκκινη γραμμή να μην μπωρει να κατεβασει τιποτα και να ειναι συνεχεια στο 0 οσες φορες και να το εγκαταστησω μετα τα ειδια κανει τρωει καποιον ιο μηπως δεν ξερω ενας φιλος το χει πολυ καιρο και δεν του το κανει αυτο σε εμενα γιατι και συνεχιζει μετα και σε αλλα προγραμματα οπως το μπιττορεντ στο μονο που δεν το κανει μετα ειναι το αζουρεους που δουλευει μονο με τζαβα περιμενω τις απαντησεις σας ευχαριστω

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.. Λοιπόν έχω ένα προβληματάκι με το μTorrent και ήθελα να σας ρωτήσω τι πιστεύετε κ σεις οι ειδικοι... ^_^

Λοιπόν πριν απο κανα δυο μήνες έκανα φορμάτ και αυτή τη φορά πέρασα τα windows σε 64μπιτο OS (δεν ξέρω αν έχει σημασία τώρα αυτό, αλλα το αναφέρω γιατι ποτέ δε ξέρεις.) Λοιπόν.. χρησιμοποιούσα το μTorrent (3.1 αν δεν κάνω λάθος..την τελευταία βερσιόν τελοσπάντον) κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και ξαφνικά μια μέρα άρχισε να μου κάνει κάτι κόλπα.. Μόλις πάταγα απο ένα σαιτ να κατεβάσω ένα τόρρεντ, μου άνοιγε το πρόγραμμα, μου εμφάνιζε το μικρό πινακάκι που δείχνει τι περιέχει το τορρεντ που θες να κατεβάσεις αλλα μέσα στο κενό δεν έγραφε ΤΙΠΟΤΑ!!! Ήταν κενό.. όσα τόρρεντ και να δοκίμασα να κατεβάσω, απο όσα σαιτ και να προσπάθησα, τίποτα.. δεν μου εμφάνιζει το περιεχόμενο. Εν το μεταξύ αυτό είναι πολύ ενοχλητικό, ειδικά όταν θες να κατεβάσεις μια σεζόν 25 επισοδίων και δεν θες να τα κατεβάσεις και τα 20GB μαζεμένα.... προσπάθησα να το σβήσω κ να το επανεγκαταστήσω καμια 10ριά φορές..τίποτα. εγκατέστησα μια-μία τις προηγούμενες βερσιόν του, πάλι τίποτα. Έψαξα μέσα απο τις ρυθμίσεις μήπως έχει πατηθεί καταλάθος κανένα κουτάκι.... δεν άλλαξε κατι. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!! :shock: Δεν θέλω να εγκαταστήσω άλλο πρόγραμμα, δοκίμασα το BitTorrent αλλα είναι μάπα... Τι να κάνω????

Βοηθήστε αν μπορείτε παιδιά... Σας βάζω και φωτογραφία..

post-161227-0-78236200-1328974972_thumb.png

Δημοσ.

MMM.... ελεος... Δικιο έχεις. πάταγα αυτό που είχε το μαγνιτάκι δίπλά.. αν και νομίζω πως αυτό πάταγα πάντα.. Τέλοςπάντον. Ευχαριστώ antonl, ντάξει τσάμπα το ποστ μου αλλα δε βαριέσαι. Πωπω τι χαζός π ειμαι :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...