GREGOR78 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί μένετε σε παλιότερες εκδόσεις, μάγος είμαι και κατέβαζα με όποια version έβγαινε με το μέγιστο δυνατό της γραμμής μου? βασικα ειχα την εκδοση 3.0 αλλα προσωπικα εμενα μου κολλαγε και ειχε καποια ψιλοκολληματακια οποτε και εβαλα την προηγουμενη που ειχα 1.8.5
GREGOR78 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ξαναεγκατεστησα τελικα την εκδοση 3.0 και εβαλα τις ρυθμισεις που προτεινε και ο φιλος ppetr αλλα δεν εχω σταθερη ταχυτητα κατεβασματος δηλαδη ξεκιναει απο το 0 παιζει μια γκαζια και φτανει στο 450-515kb/s και μετα πεφτει στα 0,2kb/s και σταματαει να κατεβαζει αντιθετα στην ταχυτητα αποστολης εχω σταθερα 55-60 kb/s τι μπορει να συμβαινει?? seeder υπαρχουν,πορτα ειναι οκ και μαλιστα ειναι πρασινο τικαρισμενο και το εικονιδιο του mtorrent
ppetr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Όταν πέφτει η ταχύτητα, ο δίσκος σου δουλεύει συνέχεια? βλέπεις κάποιο μήνυμα κατω και στη μέση της οθόνης στο status: "Disk oveloaded 100%"?
GREGOR78 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 οχι τιποτα ολα ειναι κομπλε,ουτε μηνυματα ουτε εικονιδια ολα λειτουργουν κανονικα. δεν εχει καποια σχεση με το δισκο εξαλλου ειναι ο μισος αδειος
bosei Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Το μtorrent με έβγαλε ένα παραθυράκι για να κάνω Update σε 3.1 version (νομίζω είναι A version) και από τότε αφού έκλεισα τo μtorrent μετά όταν πατάω να ξανανοίξει το πρόγραμμα δεν εμφανίζεται τίποτα (ούτε καν στο tray) αλλά πατόντας να δω τι διεργασίες τρέχουν βλέπω ότι είναι ανοιχτό το μtorrent. Καμία βοήθεια?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 δε βλέπω να βγήκε 3.1 φίλος
bosei Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 δε βλέπω να βγήκε 3.1 φίλος Είναι Release Candidate έκδοση. Πάντως τώρα υπάρχει διαφορετικό πρόβλημα... είπα να κάνω επαναφορά συστήματος σε μία ημερομηνία που ήταν όλα οκ αλλά και πάλι τίποτα...μετά είπα να απεγκαταστήσω το μtorrent και το έκανα...αλλά όταν πάω να κατεβάσω από το site του μtorrent την v.3.0. μου δίνει ένα .exe και πατάω να το εκτελέσει και ενώ έχω απεγκαταστήσει το μtorrent μου το εμφανίζει κανονικά (αντί να μου εμφανίσει να κάνω εγκατάσταση το μtorrent) μαζί με όλλα τα torrents που κάνω seed ή download. Καμία πρόταση?
evoracing Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα...Πριν κανα 2 μήνες είχα ανεβάσει κάτι τραγούδια στο utorrent με το ''Drop files to send'' που λέει κάτω αριστερά στο πρόγραμμα αλλά έχω χάσει και το λινκ και το αρχείο (του torrent) υπάρχει καποιος τρόπος να το βρω?
bosei Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Είναι Release Candidate έκδοση. Πάντως τώρα υπάρχει διαφορετικό πρόβλημα... είπα να κάνω επαναφορά συστήματος σε μία ημερομηνία που ήταν όλα οκ αλλά και πάλι τίποτα...μετά είπα να απεγκαταστήσω το μtorrent και το έκανα...αλλά όταν πάω να κατεβάσω από το site του μtorrent την v.3.0. μου δίνει ένα .exe και πατάω να το εκτελέσει και ενώ έχω απεγκαταστήσει το μtorrent μου το εμφανίζει κανονικά (αντί να μου εμφανίσει να κάνω εγκατάσταση το μtorrent) μαζί με όλλα τα torrents που κάνω seed ή download. Καμία πρόταση? Άκυρο...με κάποιο μαγικό τρόπο έχοντας απεγκαταστήσει το μtorrent με το .exe που κατέβασα από το site του μtorrent ανοίγει κανονικά πλέον...εμφανίζοντας το στο tray και όλα μιά χαρά γενικά
vagotron1995 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 μηπως μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να ανεβασω την ταχυτητα ληψης του μTorrent?και αν μπορω,πως?
geotrian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 μολις αγορασα το macbook pro και εγκατεστησα το μtorrent....και πηγα να κατεβασω ενα αρχειο αλλα δεν ξεκιναει......πηγα να το κατεβασω και απο windows και το κατεβασε αμεσως...ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?????
sanji Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ξερει κανεις μηπως γιατι οταν κατεβαζω ενα αρχει απο το ******* και μονο απο αυτο το site και οταν το ανοιγει το mtorrent δεν μου βγαζει καθολου το αρχειο?Δηλαδη oταν ανοιγει του κουτακι οπως φαινεται παρακατω και σου λεει που να το αποθηκευσεις, εκει που λεει size λεει 0 και παρακατω στο name ειναι κενο.Και επειτα οταν πατησω οκ δεν το κατεβαζει το αρχειο.
benZiDirK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Κατεβασε το uTorrent να βρεις την υγεια σου... Αλλα αμα θες ντε και καλα το mtorrent τοτε κανε την επανεγκατασταση....
kostaks3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 μισο λιγο.αν καταλαβα καλα το μtorrent δεν εχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα