Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ κατεβάζω με 560kb/s(max)

1. Είναι καλά??

2.Με τον οδηγό που μας δίνει ο ShAdOw_zOnE πόσο θα πειανει maximum???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εδω και κατι μερες δε λεει να κατεβασει με πανω απο 80kB/s...κατι εχει γινει μαλλον,σαμποταζ! :P

Δημοσ.

Mπορει καποιος να μου δωσει τις καλυτερες ρυθμισεις για τον 2.2.1 γιατι δεν μου φαινονται εδω και 2 μερες τοσο καλα τα νουμερα.

Να και τα stats της γραμμης μου.

post-162772-0-17138500-1321047356_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτές είναι οι μέγιστες ταχύτητες που πιάνεις?

Γιατι σίγουρα μπορείς και καλύτερα. 30-40 upload, 4-5 αρχεία ταυτόχρονα

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω για τον mtorrent 1.8.5 σε συνδεση forthnet 24αρα (περιπου στα 12-15 κλειδωνει )

ποιες θα ηταν οι καταλληλες ρυθμισεις για τον mtorrent?? (δε θελω να μου πειτε πως να ανοιγω πορτα μονο για ρυθμισεις )

ψαχνοντας εδω μεσα βρηκα καποιες ρυθμισεις και τις εβαλα αλλα εβλεπα χαμηλες ταχυτητες ενω υπηρχαν πολλοι seeders..

αλλαξα περιπου 3-4 ρυθμισεις που βρηκα εδω μεσα αλλα παλι εβλεπα χαμηλες ταχυτητες περιπου 100-200 kb/s..

ψαχνοντας και στο youtube (παρολο που δεν το εμπιστευομαι)

βρηκα κατι ρυθμισεις και τις εβαλα και ειδα να κατεβαζω με ταχυτητες 300-400 kb/s

παντα για το ιδιο τορεντ με τους ιδιους seeder.

Αν καποιος θελει να μου πει τυχον ρυθμισεις για τετοια γραμμη (δεν ξερω αν παιζει ρολο )

να δω μηπως μπορω να κατεβασω με πιο μεγαλη ταχυτητα

ευχαριστω

Δημοσ.

με ενα αρχειο κατεβαζω 300-400 kb/s

οι ρυθμισεις που βαζω στο bandwidth και queueing

ειναι αυτες που δειχνει και το βιντεακι απο κατω

http://www.youtube.com/watch?v=6rrXsmLYYoQ

απλα θα ηθελα να ξερω κατα ποσο ειναι καλες και αν υπαρχουν τιποτα αλλες για τυχον μεγαλυτερη ταχυτητα κατεβασματος

επαναλαμβανω οτι τις συγκεκριμενες ρυθμισεις τις εχω τεσταρει και με κατι αλλες που βρηκα και εδω περα

αλλα επειδη γνωριζω οτι παιζουν πολλα ρολο ειπα να δωσω και τις πληροφοριες περι της συνδεσης μου και της εκδοσης του mtorrent

• Super Moderators
Δημοσ.

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί μένετε σε παλιότερες εκδόσεις, μάγος είμαι και κατέβαζα με όποια version έβγαινε με το μέγιστο δυνατό της γραμμής μου?

Δημοσ.

Όχι, δεν είσαι μάγος. Κι εγώ ουδέποτε είχα πρόβλημα βάζοντας πάντα τη latest έκδοση.

Βέβαια, ομολογώ πως δεν είμαι «πελάτης» σε private trackers με...εχμμμ...copyrighted περιεχόμενο. Συνήθως αυτοί είναι ιδιότροποι όσον αφορά torrent clients (ποιος και έκδοση), αν δεν κάνω λάθος. Αλλά να μου παίζει στο full τη γραμμή ADSL μία έκδοση και να μην το κάνει κάποια άλλη, όχι, ποτέ. Τέλος, έχω και σε πολύ stock κατάσταση το λειτουργικό σύστημα, ήτοι δεν ασχολούμαι με optimization suites/programs ούτε περνάω αμφίβολα patches και registry fixes. Μόνο φροντίζω να κρατάω πάντα fully updated το σύστημα με τα τελευταία επίσημα updates από Microsoft...

• Super Moderators
Δημοσ.

είτε σε public είτε σε private είμαι μια χαρά...τα ίδια με σένα στα υπόλοιπα

Δημοσ.

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί μένετε σε παλιότερες εκδόσεις, μάγος είμαι και κατέβαζα με όποια version έβγαινε με το μέγιστο δυνατό της γραμμής μου?

Έλα μου ντε!

Όλες οι ρυθμίσεις που αφορουν στην ταχύτητα, είναι στην καρτέλα Bandwidth

Τα νούμερά μου είναι (απο πανω προς τα κάτω) 70, 600, 500, 80, 5. Έχω ενεργοποιήσει και το scheduler με τιμές 60, 450 για τις ώρες που είμαι σπίτι. Συγχρονίζω max στα 8000, αν εχει καλό καιρό.

Στο Queueing εχω 15, 6, 200, 0, 0

Έκδοση 2.2.1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...