Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης μπορείς να πας στο Προχωρημένους και κάνεις το ipfilter.enable false μετά true και φόρτωσε με το που πατάς OK. ¨οτι βολεύει τον καθένα

Δημοσ.

Εχω πολύ αργή ταχυτητα κατεβάσματος στο utorrent .Ενω απ αυτό το site

http://www.fileplanet.com/220741/220000/fileinfo/Crysis-2-DirectX-11-Pack

κατεβάζω με 1,5 MBPS

στο utorrent κατεβάζω με μέσο όρο 300 KB/s

Έχω κάνει αυτές τις ρυθμίσεις ,σαν αυτές στο βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=W-74HuV24EY&list=FL0BYKNzCz1yhp4M4539eR-Q&index=9

Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω?

Εχω 24αρα γραμμή ADSL OTENET

και κλειδώνω στα 18-19 Mbps

Δημοσ.

Η ταχύτητα είναι ανάλογη με αυτούς που μοιράζουν το αρχείο.

Παράδειγμα: 10 το μοιράζονται, σκατα ταχύτητα θα έχεις. 100 το μοιράζονται, είσαι τούμπανο!

Δημοσ.

Καλημέρα, μιλάς σοβαρά ότι έχεις κάνει τις ρυθμίσεις που λέει ο τύπος στο video;

Λοιπόν έχουμε και λέμε ο τύπος είναι τραγικός δεν ξέρει τι του γίνεται (μπορείς να το καταλάβεις και από κάτω αν διαβάσεις τα σχόλια)!! Και που κατεβάζεις με 300Kbps με αυτές τις ρυθμίσεις, πάλι καλά να λες!! Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να επαναφέρεις όλες τις ρυθμίσεις στις αρχικές. Δεν θα σου πω ακριβώς ποιές ρυθμίσεις έχω εγώ, δεν έχει και πολύ νόημα. Άκου όμως τα παρακάτω για να καταλάβεις πάνω κάτω τι παίζει.

Για να μπορείς να κατεβάσεις με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα μέσω utorrent, πρέπει πρώτα απ'όλα το router σου και τα Windows σου να επιτρέπουν τις συνδέσεις με αυτό. Για τα Windows, αυτό μπορείς να το δεις μέσα από το firewall (μην καθίσεις να ασχοληθείς τώρα, το πιθανότερο είναι πως θα είναι ok). Για το router, δες αν κάτω δεξιά, όσο έχεις ανοιχτό το utorrent, έχεις ένα πράσινο 'τικ'. Αν δεν είναι και είναι είτε κίτρινο θαυμαστικό ή κόκκινο τότε πρέπει να ρυθμίσεις το router σου να ανοίξει port για το utorrent. Για να το κάνεις αυτό(αν χρειαστεί), θα πας στο http://portforward.com/ θα επιλέξεις το router σου και θα ακολουθήσεις τα βήματα. Είναι τόσο αναλυτικά που δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις. Άρα όπως καταλαβαίνεις στο "port" (utorrent -> options -> preferences -> connections), δεν βάζουμε ένα μαγικό νούμερο που μας είπε κάποιος, αλλά το ίδιο που βάζουμε και στο router (όλα αυτά αν χρειαστεί να κανεις κάτι με το router).

Άκου τώρα μερικά tips για τις ρυθμίσεις μέσα στο utorrent...

• utorrent -> options -> preferences -> bandwidth. Στην αρχή λέει "maximum upload rate". Να ξέρεις πως όσο περιορίζεις το upload (ο θεός στο video το έχει στο 10Kbps), τόσο περιορίζεις και το download speed. Οπότε αυτό το βάζεις στο "0". Εννοείται πως και το "maximum download rate" το βάζεις "0". Στην ίδια καρτέλα, στο "number of connection", βάλε και στα 3 μεγάλα νούμερα. Εγώ ας πούμε έχω βάλει 1000, 1000, 500.
  • utorrent -> options -> preferences -> advanced. Ξαναγύρισέ τα όπως ήταν, όλα.
  • utorrent -> options -> preferences -> connection. Ξετικάρεις το "Enable UPnP port mapping".

Κάνε για αρχή αυτά και πιστεύω θα είσαι μιά χαρά. Όπως και να χει πες μας αν όλα είναι Ok ή όχι.

Και μην κάνεις ποτέ ότι βλακεία ανεβάζει ο κάθε αργόσχολος noobas στο youtube. 99% δεν έχουν κανένα νόημα.

Δημοσ.

[...]

• utorrent -> options -> preferences -> bandwidth. Στην αρχή λέει "maximum upload rate". Να ξέρεις πως όσο περιορίζεις το upload (ο θεός στο video το έχει στο 10Kbps), τόσο περιορίζεις και το download speed. Οπότε αυτό το βάζεις στο "0". Εννοείται πως και το "maximum download rate" το βάζεις "0". Στην ίδια καρτέλα, στο "number of connection", βάλε και στα 3 μεγάλα νούμερα. Εγώ ας πούμε έχω βάλει 1000, 1000, 500.

[...]

Πάντως τόσο (σχετικά) extreme settings ίσως να μπουκώσουν τη γραμμή (αναλόγως τη γραμμή και το router) ή να κάνουν το browsing να ψιλοσένρεται. πχ το upload το προτιμώ κάπου στο 80-90% του max upload της σύνδεσης.

Δημοσ.

Πάντως τόσο (σχετικά) extreme settings ίσως να μπουκώσουν τη γραμμή (αναλόγως τη γραμμή και το router) ή να κάνουν το browsing να ψιλοσένρεται. πχ το upload το προτιμώ κάπου στο 80-90% του max upload της σύνδεσης.

Έχεις απόλυτο δίκιο, +1 και από εμένα. Εγώ απλά του έδειξα με ποιές ρυθμίσεις θα μπορούσε να πάρει τα μέγιστα σε download και upload από το utorrent, καθώς αυτό είπε πως ηταν το πρόβλημά του. Άμεση συνέπεια όμως (όπως πολύ σωστά είπες) του να χρησμοποιήσεις αυτές τις ρυθμίσεις, θα είναι να σέρνεται το browsing καθώς δίνεις όλους τους πόρους στο utorrent.

Οπότε ας ρυθμίσει το upload στο 80-90% και θα είναι μιά χαρά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έφτιαξα ένα torrent το οποίο είναι 24gb και θέλω προφανώς να το διαμοιράσω αλλά ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να το δώσω μία φορά όλο πριν αρχίσει να δίνει τα ίδια κομμάτια.

Τώρα φαίνεται στην αναλογία ότι έχω δώσει 0,734 του μεγέθους του torrent αλλά στην διαθεσιμότητα λέει 1,565 δλδ έχω δώσει σχεδόν το 60% του πακέτου. Γίνεται κάπως να του επιβάλω να δίνεις διαφοτερικά αρχεία μέχρι να δώσω το αρχείο 1 φορά?

Δημοσ.

καλησπερα το μτορρεντ μου για καποιο λογο ποιανει max download 300-350 ενω εχω 10τορρεντ ανοιχτα οταν κλεινω τα 9 πχ το 1 που μενει ποιανει 300-350 δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι το εκανε το εσβησα και εβαλα το 3.0 και παλι τα ιδια...πως μπορω να το φτιαξω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...