G10rgos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Τι ακριβώς έκανες port forward; Πριν είχες κάποιο πρόβλημα; εκανα port forward δηλαδη ανοιξα τη θυρα που χρησιμοποιει το utorrent, δεν ειχα πιο παλια προβλημα δεν ξερω βεβαια κ αν φταιει το port forward αλλα το προβλημα προεκυψε σε πολυ κοντινο χρονικο διαστημα με το port forward που εκανα κ ειπα μηπως εχει σχεση...
jakegate7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) απλά βάλε upload limit γύρω στο 80-90 αν έχεις 1mbit upload και 40-45 αν εχεις 512kbit πας options-prefernces-bandwidth-maximum upload rate Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2010 από jakegate7 είναι 512 και όχι 515
G10rgos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 απλά βάλε upload limit γύρω στο 80-90 αν έχεις 1mbit upload και 40-45 αν εχεις 515kbitπας options-prefernces-bandwidth-maximum upload rate οκ θα το δοκιμασω και θα σας πω αποτελεσματα ---------- Προσθήκη στις 04:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:36 ---------- το δοκιμασα αλλα το ιδιο γινετε παλι...δν αλλαζει κατι... κ επισης δεν με βολευουν και οι ρυθμισεις που κανει σε αυτην την ταχυτητα...
jakegate7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 οκ θα το δοκιμασω και θα σας πω αποτελεσματα ---------- Προσθήκη στις 04:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:36 ---------- το δοκιμασα αλλα το ιδιο γινετε παλι...δν αλλαζει κατι... κ επισης δεν με βολευουν και οι ρυθμισεις που κανει σε αυτην την ταχυτητα... κάτσε γιατί με μπέρδεψες ας τα πάρουμε από την αρχή, πας options-->setup guide και στο your upload speed επιλέγεις το upload που έχεις. στην συνέχεια πας options-->preferences-->bandwidth-->maximum upload rate και βάζεις 80 για 1mbps και 40 για 512kbps (πάλι αναφέρομαι στην upload ταχύτητα) αν κάνεις αυτά λογικά δε θα έχεις πρόβλημα ότι άλλο εδώ είμαστε
G10rgos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 κάτσε γιατί με μπέρδεψεςας τα πάρουμε από την αρχή, πας options-->setup guide και στο your upload speed επιλέγεις το upload που έχεις. στην συνέχεια πας options-->preferences-->bandwidth-->maximum upload rate και βάζεις 80 για 1mbps και 40 για 512kbps (πάλι αναφέρομαι στην upload ταχύτητα) αν κάνεις αυτά λογικά δε θα έχεις πρόβλημα ότι άλλο εδώ είμαστε το δοκιμασα αλλα το ιδιο γινετε... δν αλλαζει κ παλι τιποτα οταν ανοιγει το utorrent ολα τα αλλα δεν συνδεονται στο ιντερνετ, επισης εκανα αυτο που μου ειπες αλλα αν παω κ αλλαξω στο preferences bandwitdth κ το βαλω απεριοριστο αλλαζουν κ οι ρυθμισεις στο setup guide.
vika08gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω για τις πληροφοριες! μηπως μπορει να μου εξηγησει κανεις τι σημαινουν τα διαφορα ονοματα στις ετικετες των ταινιων?(πχ.dvdrip,divX,Xvid,BDrip,dvdscreener,dvdscr)
jakegate7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω για τις πληροφοριες!μηπως μπορει να μου εξηγησει κανεις τι σημαινουν τα διαφορα ονοματα στις ετικετες των ταινιων?(πχ.dvdrip,divX,Xvid,BDrip,dvdscreener,dvdscr) http://en.wikipedia.org/wiki/Pirated_movie_release_types
fragment_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 εχω τις εξις ρυθμισεις σο mtorrent port:60423 max upload = 60kb/s global max con = 300 max conn peers / torrent = 100 number of upload slots / torrent = 6 max active torrents ( d+u)=6 max active downloads = 6 η συνδεση μου ειναι 14mb/s σε κανονικους ρυθμους με ολα κλειστα κατεβαζω παντα με 1,45mb/s χωρις acceleration ανεβαζω με 80kb/s γενικα η γραμμη μου ποτε δεν εχει προβλημα. το προβλημα μου στα torrent ειναι οτι συνηθως κατεβαζω συνολικα 6(τορρεντ ενεργα) σε ταχυτητες των 500kb/s - 700kb/s ενω σπανια με ανεβαζει στα 1,2mb/s οριακα και ξαναπεφτει σχεδον αμεσως γιατι ομως ??? θελω να εκμεταλλευτω και την υπολοιπη ταχυτητα γιατι μεγαλα αρχεια αργουν αρκετα να κατεβουν σε τετοιυς ρυθμους ... ευχαριστω * router : thomson 585v7, 34,5 db att, συνδεση με lan ** προσθετω και ενα capture αυτή την στιγμή ... http://img713.imageshack.us/i/51142813.png/
fragment_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ρίξε μία το upload στα 20KB/s. οκ για να δω ... καπως καλυτερα στα 900kb/s *edit ξαναπεσε στα 600 ... το περιμενα
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Έχεις πολλά ενεργά torrents ταυτόχρονα, πρέπει να μπουκώνει η γραμμή.
fragment_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Έχεις πολλά ενεργά torrents ταυτόχρονα, πρέπει να μπουκώνει η γραμμή. το πηγα τωρα στα 4 να το παω στα δυο?
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Βλέπεις διαφορά; Τα torrents έχουν μπόλικους seeders;
fragment_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Βλέπεις διαφορά; Τα torrents έχουν μπόλικους seeders; 14/52 60/398 peers για παραδειγμα στο πρωτο torrent ... στα δυο που το εχω 900αρι χτυπαω να δω θα κρατησει; μωρε ειναι και απο παγκοσμια Trackers τα κλασσικα δεν ειναι αΠο prive γινεται της ποπης γενικα σ αυτα ... εσεις τ απροτιματε; η πατε σε prive με περιορισμους σε ratio κτλ ?
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 E τα prive είναι καλύτερα σε αυτό τον τομέα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα