Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι ακριβώς έκανες port forward; Πριν είχες κάποιο πρόβλημα;

εκανα port forward δηλαδη ανοιξα τη θυρα που χρησιμοποιει το utorrent, δεν ειχα πιο παλια προβλημα δεν ξερω βεβαια κ αν φταιει το port forward αλλα το προβλημα προεκυψε σε πολυ κοντινο χρονικο διαστημα με το port forward που εκανα κ ειπα μηπως εχει σχεση...

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλά βάλε upload limit γύρω στο 80-90 αν έχεις 1mbit upload και 40-45 αν εχεις 512kbit

πας options-prefernces-bandwidth-maximum upload rate

Επεξ/σία από jakegate7
είναι 512 και όχι 515
Δημοσ.
απλά βάλε upload limit γύρω στο 80-90 αν έχεις 1mbit upload και 40-45 αν εχεις 515kbit

πας options-prefernces-bandwidth-maximum upload rate

οκ θα το δοκιμασω και θα σας πω αποτελεσματα

---------- Προσθήκη στις 04:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:36 ----------

το δοκιμασα αλλα το ιδιο γινετε παλι...δν αλλαζει κατι... κ επισης δεν με βολευουν και οι ρυθμισεις που κανει σε αυτην την ταχυτητα...

Δημοσ.
οκ θα το δοκιμασω και θα σας πω αποτελεσματα

---------- Προσθήκη στις 04:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:36 ----------

το δοκιμασα αλλα το ιδιο γινετε παλι...δν αλλαζει κατι... κ επισης δεν με βολευουν και οι ρυθμισεις που κανει σε αυτην την ταχυτητα...

κάτσε γιατί με μπέρδεψες

ας τα πάρουμε από την αρχή,

πας options-->setup guide και στο your upload speed επιλέγεις το upload που έχεις.

στην συνέχεια πας options-->preferences-->bandwidth-->maximum upload rate και βάζεις 80 για 1mbps και 40 για 512kbps (πάλι αναφέρομαι στην upload ταχύτητα)

αν κάνεις αυτά λογικά δε θα έχεις πρόβλημα :-)

ότι άλλο εδώ είμαστε

Δημοσ.
κάτσε γιατί με μπέρδεψες

ας τα πάρουμε από την αρχή,

πας options-->setup guide και στο your upload speed επιλέγεις το upload που έχεις.

στην συνέχεια πας options-->preferences-->bandwidth-->maximum upload rate και βάζεις 80 για 1mbps και 40 για 512kbps (πάλι αναφέρομαι στην upload ταχύτητα)

αν κάνεις αυτά λογικά δε θα έχεις πρόβλημα :-)

ότι άλλο εδώ είμαστε

το δοκιμασα αλλα το ιδιο γινετε... δν αλλαζει κ παλι τιποτα οταν ανοιγει το utorrent ολα τα αλλα δεν συνδεονται στο ιντερνετ, επισης εκανα αυτο που μου ειπες αλλα αν παω κ αλλαξω στο preferences bandwitdth κ το βαλω απεριοριστο αλλαζουν κ οι ρυθμισεις στο setup guide.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις πληροφοριες!

μηπως μπορει να μου εξηγησει κανεις τι σημαινουν τα διαφορα ονοματα στις ετικετες των ταινιων?(πχ.dvdrip,divX,Xvid,BDrip,dvdscreener,dvdscr)

Δημοσ.

εχω τις εξις ρυθμισεις σο mtorrent

port:60423

max upload = 60kb/s

global max con = 300

max conn peers / torrent = 100

number of upload slots / torrent = 6

max active torrents ( d+u)=6

max active downloads = 6

η συνδεση μου ειναι 14mb/s σε κανονικους ρυθμους με ολα κλειστα κατεβαζω παντα με 1,45mb/s χωρις acceleration ανεβαζω με 80kb/s γενικα η γραμμη μου ποτε δεν εχει προβλημα.

το προβλημα μου στα torrent ειναι οτι συνηθως κατεβαζω συνολικα 6(τορρεντ ενεργα) σε ταχυτητες των 500kb/s - 700kb/s ενω σπανια με ανεβαζει στα 1,2mb/s οριακα και ξαναπεφτει σχεδον αμεσως γιατι ομως ??? θελω να εκμεταλλευτω και την υπολοιπη ταχυτητα γιατι μεγαλα αρχεια αργουν αρκετα να κατεβουν σε τετοιυς ρυθμους ... ευχαριστω

* router : thomson 585v7, 34,5 db att, συνδεση με lan

** προσθετω και ενα capture αυτή την στιγμή ...

http://img713.imageshack.us/i/51142813.png/

Δημοσ.
Βλέπεις διαφορά;

Τα torrents έχουν μπόλικους seeders;

14/52

60/398 peers για παραδειγμα στο πρωτο torrent

... στα δυο που το εχω 900αρι χτυπαω να δω θα κρατησει;

μωρε ειναι και απο παγκοσμια Trackers τα κλασσικα δεν ειναι αΠο prive γινεται της ποπης γενικα σ αυτα ... εσεις τ απροτιματε; η πατε σε prive με περιορισμους σε ratio κτλ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...