umaga Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στο εικονιδιο του μτορρεντ στο traybar κανεις δεξι κλικ > οριο αποστολης και το ρυθμιζεις απο εκει
bnvdarklord Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Βεβαια δεν νομίζω πανω απο 100 να του φτάσει ποτε(εκτος αν δινουν παραπανω απο 1Μbps upload πλεον και δεν το εχω παρει πρεφα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 isspro νοίκιασε seedbox
smech Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες θέλω τα φώτα σας! Τι πρέπει να κάνω για να μεγιστοποιήσω το upload speed ;
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες θέλω τα φώτα σας! Τι πρέπει να κάνω για να μεγιστοποιήσω το upload speed ; Αν δεν πείραξες τίποτα είναι είδει στο μέγιστο,από εκεί και πέρα μόνο αγοράζοντας μεγαλύτερη γραμμή.
smech Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν πείραξες τίποτα είναι είδει στο μέγιστο,από εκεί και πέρα μόνο αγοράζοντας μεγαλύτερη γραμμή. Ναι το πρόβλημα είναι ότι τα έχω σκαλίσει λίγο...
strat0si Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας πριν 4 ημερες καταστραφηκε ο δισκος που ειχα εγκατεστημενα τα windows 7 (HDD SATA II 500GB SEAGATE 32 ) και αφου ηταν στην εγγυηση μου τον αλλαξαν με εναν HDD WD SATA II500 GB 16 MB CAVIAR BLUE και τελικα εγκατεστησα σε αυτον τα windows 7 kai τωρα εχω προσεξει πως οταν κατεβαζω αρχεια με μtorrent η περιηγηση στο διαδυκτιο να σερνετε υπαρχει περιπτωση να φταιει η αλλαγη του δισκου απο seagate σε wd ???
xania4ever Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε.Μόλις ανοίγω το mtorrent μου τρώει όλο το bandwidth ακόμα και όταν δεν κατεβάσω και δεν ανεβάσω και δεν μπορώ να κάνω με τίποτα browsing αργεί τρελά.Μόλις το κλείσω όλα οκ.Τι προτείνετε να κάνω? Ευχαριστώ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ πάντως γιατί δεν έχω προβλήματα με τις latest?
strat0si Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας πριν 4 ημερες καταστραφηκε ο δισκος που ειχα εγκατεστημενα τα windows 7 (HDD SATA II 500GB SEAGATE 32 ) και αφου ηταν στην εγγυηση μου τον αλλαξαν με εναν HDD WD SATA II500 GB 16 MB CAVIAR BLUE και τελικα εγκατεστησα σε αυτον τα windows 7 kai τωρα εχω προσεξει πως οταν κατεβαζω αρχεια με μtorrent η περιηγηση στο διαδυκτιο να σερνετε υπαρχει περιπτωση να φταιει η αλλαγη του δισκου απο seagate σε wd ???[/Qκαμια βοηθεια ρε παιδια ? ---------- Προσθήκη στις 16:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:03 ---------- καμια βοηθεια ρε παιδια ?????
epicouros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ερώτηση τις επιλογές για το DHT στο BitTorrent τις ενεργοποιούμε η όχι;
patrickdrd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 νομιζω τις ενεργοποιουμε σε public trackers, σε private τις εχουμε off (δεν θυμαμαι παντως τον λογο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα