tronicat Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους! Γνωριζει κανεις για 8kbps connex τι ρυθμισεις πρεπει να γινουν στο utorrent (Εύρος Ζώνης) για καλο ratio (upload/download)? ... ευχαριστω Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2010 από parsifal Μεταφορά από Internet subforum
caveneo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Παλικάρια εγώ είδα σε ένα τόρρεντ, στη καρτέλα Peers αντί τη διεύθυνση IP του υπολογιστή, μια IP που ήταν ως εξής: "2001:0:5ef5:73bc:806:38ba:a389:9918" τί είναι πάλι αυτό;
caveneo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Τι να πω δεν ξέρω για αυτό και ρώτησα εδώ, μήπως βγάλουμε άκρη!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 μάλλον αυτό που είπε ο Rabican, ipv6
VasKag Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 οι καινουριες εκδοσεις (2.χ) λενε τιποτα ?
ppetr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα σε ολους!Γνωριζει κανεις για 8kbps connex τι ρυθμισεις πρεπει να γινουν στο utorrent (Εύρος Ζώνης) για καλο ratio (upload/download)? ... ευχαριστω Εξαρτάται από το upload που έχεις, πρέπει να πειραματιστείς να δεις ποια τιμή δε μπουκώνει τη γραμμή και σε αφήνει να σερφάρεις αξιοπρεπώς.
basilis_23 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Γειά σας παιδιά. Εδώ και μία εβδομάδα όποτε έχω ανοικτό το μtorrent (κατεβάζω δεν κατεβάζω) αργεί πάρα πολύ να μου ανοίξει τις σελίδες στο ιντερνετ. Ξέρει κανένας γιατί?
Sotosgl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Γειά σας παιδιά.Εδώ και μία εβδομάδα όποτε έχω ανοικτό το μtorrent (κατεβάζω δεν κατεβάζω) αργεί πάρα πολύ να μου ανοίξει τις σελίδες στο ιντερνετ. Ξέρει κανένας γιατί? Xαμηλωσε το Upload Limit σου αν θες να ανεβαζεις-κατεβαζεις οσο σερφαρεις εξαρταται τωρα απο την γραμμη σου πειραματισου και δες τι σε βολευει. Δεξι κλικ στο μ -> Upload limit και ριξε το! Οοps τωρα ειδα το [ανεβαζω δεν ανεβαζω] κοιτα μηπως του εχεις βαλει να λαμβανει πολλες συνδεσεις(connections) και μπουκωνει
Rabican Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 εγω που εχω παρομοιο προβλημα με το φιλο παραπανω, θα δοκιμασω με QoS. το αποτελεσμα δεν ξερω αν θα ειναι το επιθυμητο, ομως θα δοκιμασω καποια πραγματακια. εχω παρατηρησει οτι οταν μπαφιαζει η γραμμη, αργουν χαρακτηριστικα και τα web requests, οποτε σκεφτομαι να δωσω priority σε αυτα εναντι των requests του μTorrent. θα το δοκιμασω και θα σας πω αποτελεσματα..
antreas18 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα,αντιμετωπιζει κανεις αλλος μειωμενες ταχυτητες με την εκδοση 2.0?παρατηρω ενα συνεχες ανεβοκατεβασμα της ταχυτητας απο 1.2mb σε 300kb κλπ..πριν ειχα την 1.8.5 και πηγαινε σταθερα στα 1.2.. Δοικιμασα να ξετικαρω το enable bandwidth management αλλα δεν ειδα διαφορα.Σκεφτομαι να ξαναπαω στην 1.8.5 εκτος αμα εχετε καμια ιδεα.Ευχαριστω! Edited Οκ γραψτε ακυρο,υστερα και απο restart της εφαρμογης μετα το ξετικαρισμα του enable banwidth management φαινεται να ναι κομπλε.
tolis_21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) παιδια να ρωτησω κατι εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα να μου πειτε εαν το εχουν κι αλλοι εξαιτιας των τρακερ η φταιει κατι στις ρυθμισεις μου κυριως κατεβαζω απο το XXXXXXX,to YYYYYY,to ZZZZZZZZ kai to XZYXZYXZY σε ολα εαν και φαινεται τα αρχεια που θελω να κατεβασω εχουν πολλους seeders kai leechers εμφανιζουν 0 ενεργους με αποτελεσμα να εχω πολυ χαμηλο download η ακομα και να μην ξεκινανε ποτε για μερες δεν εχω ποτε μου απαιτηση να κατεβει σε 10λεπτα αλλα εδω μιλαμε να ειναι ανοικτο ακομα και για μερες και να μην εχει κατεβει το νεο επεισοδιο του lost (πραγμα αδυνατο) πρεπει να κοιταξεω κατι? πορτες που εκανα το τεστ ειναι οκ help plzzzz!!! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2010 από parsifal Πιπέρι στο στόμα! Όχι αναφορές σε τέτοιους trackers εδώ!
tolis_21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 παιδια να ρωτησω κατι εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα να μου πειτε εαν το εχουν κι αλλοι εξαιτιας των τρακερ η φταιει κατι στις ρυθμισεις μου κυριως κατεβαζω απο το XXXXXXX,to YYYYYY,to ZZZZZZZZ kai to XZYXZYXZY σε ολα εαν και φαινεται τα αρχεια που θελω να κατεβασω εχουν πολλους seeders kai leechers εμφανιζουν 0 ενεργους με αποτελεσμα να εχω πολυ χαμηλο download η ακομα και να μην ξεκινανε ποτε για μερες δεν εχω ποτε μου απαιτηση να κατεβει σε 10λεπτα αλλα εδω μιλαμε να ειναι ανοικτο ακομα και για μερες και να μην εχει κατεβει το νεο επεισοδιο του lost (πραγμα αδυνατο) πρεπει να κοιταξεω κατι? πορτες που εκανα το τεστ ειναι οκ help plzzzz!!! σορρυ για την αγνοια μου Στο Enable Peer Exchange τι έχεις? τικαρισμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα