Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. μtorrent 1.8.4 , κατεβάζει κανονικά, με full ταχύτητες αλλά μου κολλάει όλη τη γραμμή (όταν βάζω limit σε download/upload) και κάνει το browsing χειρότερο και από pstn εποχή! Καμιά ιδέα? Να βάλω καμιά παλιότερη έκδοση μήπως? Παλιά δεν το έκανε(με παλιότερες εκδόσεις)

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
λιγο βοηθεια ακομα???

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι, start>run>cmd και enter για να δεις το παράθυρό του dos, μετα convert z: /FS:NTFS /V και σε λίγα λεπτά θα είσαι οκ, υπόψιν μετά δε μπορείς να πας πίσω σε fat32 με παρόμοιο τρόπο, αλλά μονο με φορματ.

Δημοσ.
Εδώ

http://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&q=convert+to+ntfs+without+losing+data&meta=&aq=0&oq=convert+to+ntfs

και μετά εδώ

http://www.ntfs.com/quest3.htm

μια αναζήτηση δε βλάπτει

(το fat32 ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ για τους σκληρούς)

ευχαριστω απλα δεν ειχα ιδεα και εψαχνα μια επιλογη μεσα απο το υτορ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν μπορω να βρω που υπαρχει η επιλογη για εκκινηση ή μη εκκινηση με τα Win...

Η τελευταια εκδοση εξαφανισε αυτη την επιλογη ή εγω δεν τη βρισκω? (1.8.4)

Δημοσ.

Ποια εκδοση εχεις? Δεν βλεπω πλεον αυτη την επιλογη.

Και καλυτερα να μου τα πεις ελληνικα γιατι εχω βαλω την ελληνικη:-D

ΕDIT

Μαλλον ειναι το "Eλεγxος συσχετισμων στην εναρξη" :-D

Δημοσ.

Α, ναι. Με γεια μου τα ματια! :-D

Nα πω και κατι αλλο σχετικα με το μTorrent, εχω παρατηρησει οτι οταν κανω προσωρινα παυση καποια downloads τοτε μειωνεται η ταχυτητα των υπολοιπων. Ισχυει ή ειναι η ιδεα μου?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εγώ έχω ακολουθήσει προσεκτικά όλα τα βήματα του οδηγού, αλλά το αποτέλεσμα είναι: Ενώ αν κάνω test μου βγάζει "πράσινο" και μου λέει ότι όλα είναι OK και το πρόγραμμα δέχεται και στέλνει χωρίς πρόβλημα, κατά τα άλλα το σηματάκι για το connectivity στο κάτω μέσο μέρος του μTorrent window βγαίνει πάντα με "πορτοκαλί θαυμαστικό"! Το τρέχω σε Windows 7 x64. Και προηγουμένως το έτρεχα σε Vista x64 και είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα. To ερώτημα είναι: Εφόσον στο test βγάζει "πράσινο", εντέλει υπάρχει όντως θέμα που βγάζει κάτω "πορτοκαλί θαυμαστικό", ή είναι απλά bug του προγράμματος αυτό;; Όμως αν ήταν bug, δεν θα το είχαν διορθώσει τόσο καιρό;;;;;..... :-/

Δημοσ.

μια μικρή βοήθεια θα ήθελα κι εγώ παιδια:

όταν προσθέτω ένα αρχείο στο μTorrent, αυτομάτως εκεί που αποθηκεύω τα αρχεία .torrent,

δημιουργείται ένα δεύτερο αρχείο με το ίδιο όνομα και ένα "1" ανάμεσα,

δηλαδή αν το αρχικό torrent είναι movie.torrent,

δημιουργεί ένα δεύτερο movie.1.torrent,

οι ρυθμίσεις μου είναι οι παρακάτω:

i5ndlg.jpg

έχω κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις και το κάνει αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...