Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα.

Αν ένα torrent το seedάρω πάνω από μία φορά κλείνει τελείως και δεν μπορώ να συνεχίσω το seed...δηλαδή μόλις περάσει το ratio το 1,1 δεν συνεχίζει καθόλου.

Αν θέλω να το συνεχίσω εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το σβήσω και να το ξανακατεβάσω ώστε να κάνει seed πάλι μέχρι να φτάσει το ratio στο 1,1...

Καμία λύση για αυτό;

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πας στο Queueing και βάζεις όσο % θες, αλλιώς για μεμονωμένα αρχεία διπλό κλικ και αλλάζεις το Seed while..

Δημοσ.

2 ερωτησουλες, γιατι αλλαξα πισι και ειμαι απο την αρχη

για 24Μbps θεωρητικα πειτε καλα νουμερα connections> Εχω 200 global και 20 τα per torrent. Καλα ειμαι?

Α και ενα δευτερο, ρε σεις, υπαρχει ρυθμιση που να βαζει τα downloads σε φακελο?Θυμαμαι στο παλιο pc ελεγα το directory και αν επελεγα μονο το avi στο τελος στο directory μονο με το avi και οχι ενα folder με το avi μεσα του.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δεν διάβασα τον οδηγό γιατί είναι μεγάλος και ζαλίστηκα και μόνο που τον είδα αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση που ίσως αναφέρεται, ίσως και όχι αλλά ίσως να μην είναι και εφικτό αυτό που θέλω! :-)

Γίνετε να Seedάρω για μία και μόνο IP από το μTorrent??Αν γίνετε μπορεί κάποιος να μου πει πως??Το έχω ψάξει πάνω-κάτω αλλά δεν βρήκα κάτι που να δουλεύει. :-(

Περιμένω απαντήσεις! :-)

Δημοσ.

kαλησπέρα, έκανα το νεο update στο utorrent και από τότε έχει αρχίσει να έχει πρόβλημα to downloading. Συγκεκριμένα αργεί πολύ να ξεκινήσει και ακόμη κι όταν το κάνει οι ταχύτητες είναι πολύ χειρότερες σε τορρεντ που έχουν seeds από prive tracker. Η προηγούμενη δούλευε ρολόι και ταχύτατα. Μήπως έχει κανείς ιδέα τι άλλαξε και αν υπάρχει ρύθμιση να το επαναφέρω;

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Δεν διάβασα τον οδηγό γιατί είναι μεγάλος και ζαλίστηκα και μόνο που τον είδα αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση που ίσως αναφέρεται, ίσως και όχι αλλά ίσως να μην είναι και εφικτό αυτό που θέλω! :-)

Γίνετε να Seedάρω για μία και μόνο IP από το μTorrent??Αν γίνετε μπορεί κάποιος να μου πει πως??Το έχω ψάξει πάνω-κάτω αλλά δεν βρήκα κάτι που να δουλεύει. :-(

Περιμένω απαντήσεις! :-)

Φτιάχνεις το τόρρεντ χωρίς να βάλεις url του tracker,μετά δεξί κλίκ πάνω στο τόρρεντ στο utorrent,αντιγραφή Magnet URI,και αυτό το δίνεις σε αυτόν που θέλεις να το κανεί paste στον browser του και να κατεβάσει το torrent..

Δημοσ.

λοιπόν, το θέμα "λύθηκε" βάζοντας max active torrent και avtive download το 1. Άρα υποθέτω πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα connections. Υπάρχει καποια ρύθμιση ώστε να μπορεί το πρόγραμμα να handle περισσοτερα connections?

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τωρα τελευταια κρασαρει το utorrent.

Δλδ,οταν τελειωνει ενα αρχειο το κατεβασμα του δεν ανταποκρινεται.

Παρ'ολα αυτα το συνεχιζει να "λειτουργει" κατεβαζοντας.

Αν μετα απο 2 ωρες το κλεισω και το ξανα ανοιξω τα αρχεια που κατεβαζε θα εχουν συνεχισει να κατεβαινουν ή ακομα και να εχουν ολοκληρωθει

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια, εχας φιλος αλλαξε λειτουργικο και απο ΧΡ εβαλε VISTA και απο τοτε χωρις να εχει πειραξει τιποτε αλλο στο router εχει προβληματα στο να κατεβασει.

δεν θυμαμε με ποιο προγραμμα εκανε χρηση αλλα και με το zuze (azureus) ποθ του ειπα και εβαλε παλι τα ιδια προβληματα ειχε.εχει απενεργοποιηση firewall του λειτουργικου αλλα δεν γινετε τιποτα.

τι γινετε, εχει κανεις καμια ιδεα ???

τραβανε τα VISTA τιποτα ζορια με τα torrents, αν και θυμαμε τα ειχα δουλεψει ενα φεγγαρι χωρις προβλημσ.

Δημοσ.

Για το μTorrent δεν έχω άποψη, πάει καιρός που σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Χρησιμοποιώ Vuze/Azureus σε Vista x64 (SP1 αρχικά και πλέον SP2) εδώ και μερικούς μήνες, κανένα απολύτως πρόβλημα. Με το firewall των Vista μόνο ενεργό.

Ο φίλος σου έχει τα τελευταία updates από Windows Update περασμένα; Χρησιμοποιεί μήπως και κάποιο 3rd party software firewall; Αν ναι, δοκίμασε να το απεγκαταστήσει και να αφήσει μόνο των Vista... ;

Δημοσ.

και μενα μου κανει εντυπωση μιας και εγω το εχω δουλεψει και μαλιστα εαν θυμαμε καλα και χωρις SP1. 3rd party software antivirus εχει το AVG. ισως πρεπει να παω απο το σπιτι του να το δω μπας και παιζει τιποτε αλλο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα κι απο μένα!Εγώ φοβάμαι να βάλω στατική ΙΡ για το post forward επειδή είμαι άσχετη κ ο οδηγός με τρόμαξε λίγο..υπάρχει περίπτωση να κάνω καμιά ανεπανόρθωτη βλακεία;; :-D

..Εντάξει τελικά το επιχείρησα και τα κατάφερα και όλα καλά!!Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον οδηγό!

Επεξ/σία από vickyX
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας και απο μενα.ρε παιδια το μTorrent μου κανει κατι χαζα.εχω βαλει να κατεβαινει κατι και ενω υπαρχουν 40 τροφοδοτες και 2-3 αποδεκτες δεν κατεβαζει καθολου στην αρχη ενα ελαχιστο και μετα σταματαει καμια ιδεα κανεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...