Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα πρεπει να ορισεις διαφορετικη πορτα για καθε pc αφου εχουν και διαφορετικη ip.φροντισε να δωσεις καρφωτες ip στα pc για να δουλεψει σωστα το portforward.μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε πορτα θελεις

αρκει να μην ειναι χαμηλα.εγω χρησιμοποιω πανω απο την 65000

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

και πάνω από 10000 καλά είναι, απλά όπως ειπώθηκε πρέπει να είναι διαφορετικές αφού θα θες να χρησιμοποιείς και 2ο pc

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα θεματακι με την θυρα του μtorrent.Ξαφνικα μια ωραια μερα αρχισε και μου εμφανιζε κοκκινο το σημαδακι κατω στο προγραμμα του utorrent.Eχω ενα Speedtouch 780 και εκανα το κλασσικο Portforward και ακολουθησα τις οδηγιες μεσα απο το site.To σηματακι εγινε πρασινο ξανα και ολα δουλευαν και παλι κανονικα.Την επομενη μερα οταν το ξαναρχισα παλι μου γινοτανε πορτοκαλι και υστερα απο λιγη ωρα κοκκινο.Το θεμα ειναι οτι για να γινει πρασινο και παλι χρειαζεται καθε μερα να κλεινω και να ξανανοιγω το ρουτερ απο το κουμπακι πισω(οχι reset).Υπαρχει καμια λυση που εχετε να προτεινετε?Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζεται κα γινεται το ιδιο πραγμα απο την στιγμη που εχει γινει ηδη το portforwad.

Δημοσ.
Thanks παω να το τσεκαρω ;-)

εγώ πάντως παίζω με 55/25 (με 8αρα γραμμή και 384 upload) και παίζει μια χαρά,

ας μην είμαστε υπερβολικοί παιδιά,

με το 55/25 μια χαρά είσαστε,

η πλεονεξία και η απληστία κάνει κακό και στο utorrent (και στο internet,

δεν μπορείτε να ανοίξετε σελίδες μετά και κλαίτε)

Παιδια εχω ενα θεματακι με την θυρα του μtorrent.Ξαφνικα μια ωραια μερα αρχισε και μου εμφανιζε κοκκινο το σημαδακι κατω στο προγραμμα του utorrent.Eχω ενα Speedtouch 780 και εκανα το κλασσικο Portforward και ακολουθησα τις οδηγιες μεσα απο το site.To σηματακι εγινε πρασινο ξανα και ολα δουλευαν και παλι κανονικα.Την επομενη μερα οταν το ξαναρχισα παλι μου γινοτανε πορτοκαλι και υστερα απο λιγη ωρα κοκκινο.Το θεμα ειναι οτι για να γινει πρασινο και παλι χρειαζεται καθε μερα να κλεινω και να ξανανοιγω το ρουτερ απο το κουμπακι πισω(οχι reset).Υπαρχει καμια λυση που εχετε να προτεινετε?Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζεται κα γινεται το ιδιο πραγμα απο την στιγμη που εχει γινει ηδη το portforwad.

τα τεστ του utorrent τα τρεξες φιλε,

δηλαδή αυτά που σου δείχνουν αν όντως είναι ανοικτές οι πόρτες σου ή όχι;

μήπως δηλαδή δεν έχεις σετάρει κάτι καλά;

μου φαίνεται περίεργο να ανοίγει η πόρτα και μετά από λίγο να κλείνει,

εκτός κι αν την χρησιμοποιεί κανα άλλο πρόγραμμα την ίδια ή εκτός κι αν έχεις κανα firewall

Δημοσ.

τα τεστ του utorrent τα τρεξες φιλε,

δηλαδή αυτά που σου δείχνουν αν όντως είναι ανοικτές οι πόρτες σου ή όχι;

μήπως δηλαδή δεν έχεις σετάρει κάτι καλά;

μου φαίνεται περίεργο να ανοίγει η πόρτα και μετά από λίγο να κλείνει,

εκτός κι αν την χρησιμοποιεί κανα άλλο πρόγραμμα την ίδια ή εκτός κι αν έχεις κανα firewall

Mα απο εκει εβλεπα οτι δεν ηταν ανοιχτη και εκλεινα και ανοιγα το ρουτερ.Τεςπα,τωρα εκανα portforward σε μια θυρα για το καινουργιο desktop και ολα πανε καλα μεχρι στιγμης και ειναι παντα πρασινο το σηματακι.Ελπιζω να παραμεινει ετσι(μιας και απο κει θα κατεβαζω πια) διοτι μου ειχε σπασει τα νευρα με το laptop.

Δημοσ.

παιδια εχω το εξης σφαλμα στον client error:the requested operation cannot be performed on a file with a user mapped section open

μπορει καποιος να μου πει πως το φτιαχνουν?

αμα εχει απαντηθει στις προηγουμενες σελιδες οκ,απλα ειναι παρα πολλες για να τις ψαξω ολες!!:-)

Δημοσ.

σε "δυσκολο" πρόβλημα έπεσες φίλε καπεζάνο,

δες εδώ, έχει ένα σωρό πιθανές λύσεις,

δοκίμασε και καλή τύχη να χεις

Δημοσ.

Παιδιά, έχω ένα πρόβλημα! Όποτε έχω ανοιχτό το μtorrent (ανεξαρτήτως ταχύτητας upload) το browsing μετατρέπεται σε ταινία του Αγγελόπουλου... μιλάμε για πολύ αργά και βασανιστικά, όμως.

Τις πταίει?

Δημοσ.

αρκετές οι πιθανές αιτίες:

πάρα πολλά connections; πάρα πολλά peers;

δοκίμασε το 55/25 και θα είσαι εντάξει πιστεύω

Δημοσ.
αρκετές οι πιθανές αιτίες:

πάρα πολλά connections; πάρα πολλά peers;

δοκίμασε το 55/25 και θα είσαι εντάξει πιστεύω

Σε τί αναφέρεται το 55/25? Στην ταχύτητα?

Πάντως έχω (με 24αρα Vivodi):

Global number of connections = 200

Max number of connected peers per torrent = 50

Μήπως αναφέρεσαι σ'αυτα?

Δημοσ.

Μπα...πάλι στα ίδια είναι. Παλιότερα δεν το είχα αυτό το θέμα. Με το που άλλαξα εταιρεία και επομένως router, γίνεται αυτη η δουλειά.

Δημοσ.

κάτσε, δηλαδή,

ίδιο pc και ίδιες ρυθμίσεις στο μTorrent με πριν και ξαφνικά σου παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα;

απ'ότι θυμάμαι στο router μόνο το port forwarding ρυθμίζουμε

να ρωτήσω κάτι άλλο:

αν έχεις windows xp, έκανες το patch του tcpip

("TCP/IP Connections Limit Patch");

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άλλο:

αν έχεις windows xp, έκανες το patch του tcpip

("TCP/IP Connections Limit Patch");

Είσαι μεγάλος, είσαι τρανός! Μόλις πέρασα το SP3 patch και όλα δουλεύουν ρολόι!

Σ'ευχαριστώωωωω!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...