Street-Fighter Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Παιδες για να μην ανοιγω αλλο θεμα εχω και εγω καποιο προβλημα με το utorrent. Ενω ολα ηταν μια χαρα σε καποια φαση αρχισαν να πεταγονται διαφημησεις και λοιπα στο pc. Ψιλιαζομαι οτι κατι συμβανει και λεω να κατεβασω κανενα antivirus. Μπαινω βρισκω ενα παω να το κατεβασω με τορρεντ αλλα μολις παταω το link ανοιγει για κλασματα δευτερολεπτου το utorrent και το παραθυρο για τους φακελους και μετα κλεινει μονο του χωρις να μπορω να επιλεξω κατι και χωρις να βγαζει καποιο error!!τι μπορει να παιζει!! τι προστασεια θελεις να εχεις ρε φιλε με crackaρισμενο antivirus? Κατεβασε το avast και δες τι μπορεις να κανεις τωρα.. Αν εχεις αρχεια και δεν βρισκεις λυση τοτε βρισκεις ενα live boot cd το βαζεις και τραβας απο κει τα αρχεια που θελεις σε εναν 2ο σκληρο δισκο η στικακι καλη σου τυχη
tzokonda Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ο υπολογιστης μου ζηταει να ανοιξω μια πορτα για το utorrent γιατι κατεβαζει πολυ αργα.Εγω ομως λογο ασχετοσυνης δεν μπορεσα να τα καταφερω ανοιγοντσς το portforward.Τινα κανω;
KaizerSoze Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 1. Preferences>Connection του utorrent του βαζεις να ΜΗΝ κανει randomize την πορτα καθε φορα που ξεκινα(δηλαδη ΞΕτικαραεις το κουτακι που λεει randomize port). Eτσι πετυχαινεις να εχεις σταθερη πορτα 2. Πας στο ρουτερ σου(αναλογα πιο εχεις) και φτιαχνεις ενα rule στο firewall σου για incoming/outgoing για το application utorrent και του βαζεις την πορτα που επελεξες να μενει σταθερη στο προηγουμενο βημα στο utorrent Δυστυχως αν δεν ξερουμε τι ρουτερ εχεις δεν μπορουμε να δωσουμε ακριβεις οδηγιες
mindcrime Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 στο μtorrent να ενεργοποιήσω το encryption. είμαι με forthnet. θα έχω κάποιο πλεονέκτημα; τα μειονεκτήματα ποια είναι;
ilona Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Το Port foward δυστυχως ειναι πολυ πονεμενη ιστορια για να σου πω κατι συγκερκριμενο. Εξαρταται αν ο καθε χρηστης εχει router και ποιο καθως και αν εχει firewall και ποιο. Ο απολυτος οδηγος για το port foward στα router βρισκεται εδω:http://www.portforward.com/routers.htm Για τις ports εδωσα την προταση μου πιο πανω, δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη που να ειναι καλυτερη, απλα καλο ειναι να μην συγκρουεται με καποια που χρησιμοποιειται ηδη απο καποια προγραμματα... Πως υπολογισες το 10,5 για τα 192kbits/sec? Για να σε βοηθησω, ως γνωστον 1 byte ειναι 8 bit, οποτε 192kbits/sec / 8 = 24 kbyte/sec. Το 24 ομως ειναι θεωρητικο μεγιστο και δε προκειται να πιασεις με τις γραμμες που εχουμε οποτε υπολογισε ενα πρακτικο μεγιστο στα 18-20 kbyte/sec. Βαζοντας μεχρι το 80% της μεγιστης upload ταχυτητας σου εχεις την καλυτερη αποδοση στις γραμμες ADSL, οποτε στα 18-20 kbyte/sec η καλυτερη ρυθμιση για μεγιστο Upload ειναι 14-15 kbyte/sec το δικο μου ειναι μοντεμ-ρουτερ ( thomson TG585 v7) και δεν το εχει στην λιστα! πωσ να ρυθμσω τ ν θυρα????
parsifal Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δεν υπάρχει στη λίστα το 585v7, αλλά μία γενική κατηγορία 585. Τα screenshots είναι από έκδοση 585 παλαιότερη του 585v7 (v6, ίσως και v5) αλλά τα μενού παραμένουν σχεδόν ίδια και δε θα πρέπει να έχεις πρόβλημα στο να εφαρμόσεις τις οδηγίες...
ilona Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 ok θα δω τι παιζει κ αν ειναι ξαναρωταω... ευχαριστω.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:08 ---------- Name Server is just another name for DNS(domain name server) server. Some router's act as a proxy between the actual name servers and your computer. You will know when this is the case, because the Default Gateway will list the same ip address as the Name Servers entry. We need to have the correct Name Server IP addresses. If we do not, you will not be able to browse the web τι θελει να πει ο ποιητης;;;;;;;;ποιο username ειναι αυτο; ειναι αυτο με το οποιο συνδεομαι στο ιντερνετ;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:38 ---------- Open a web browser like internet explorer or Netscape. Enter the ip address of your router in the address bar of your browser. In the picture above the address bar has http://www.google.com in it. Just replace all of that with the ip address of your router. By default the ip address should be set to 192.168.1.254. το κανω κ μου εμφανιζει: Η εφαρμογή απέτυχε να συνδεθεί στην καθορισμένη σελίδα, αν και αυτή η σελίδα υπάρχει. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η σελίδα δεν δέχεται επισκέψεις, ο εξυπηρετητής να έχει πρόβλημα, ή να μην υποστηρίζει την υπηρεσία ή τη θύρα στην οποία προσπαθείτε να συνδεθείτε. τι να κανω τωρα;;;;;; τα νευρα μου!!!!!!
kostadin Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 καλημερα!πια εκδοση μΤorrent ειναι η πιο γρηγορη και στα ελληνικα?ευχαριστω!
cosmos000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 όλες είναι γρήγορες...και όλες έχουν ελληνικά... αρκεί να έχεις κάνει τις ρυθμίσεις σωστά. Χρησιμοποιώ την 1.8.2 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όσο για την ελληνική γλώσσα πήγαινε στο site του μtorrent και εκεί διαλέγεις και installάρεις ;-)
mynam3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Γίνεται το μtorrent να χρησιμοποιειται ελαχιστοποιημενο χωρις να φαινεται στο tray, διπλα απο το ρολοι? XP εχω με την εκδοση 1.8 ( απολυτα ικανοποιημενος ). Ο λογος ειναι οτι μου το κλεινουν συχνα-πυκνα τα ξαδερφια..
parsifal Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Για να επιλέξεις ποια εικονίδια του system tray θα είναι ορατά και ποια όχι, δες τις οδηγίες της Microsoft εδώ...
mynam3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Για να επιλέξεις ποια εικονίδια του system tray θα είναι ορατά και ποια όχι, δες τις οδηγίες της Microsoft εδώ... Επιλεγω always hide το μtorrent, αν πατησει καποιος το βελακι ομως διπλα απο το ρολοι το εμφανιζει .
parsifal Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Χμ, ΟΚ, θέλεις να το αποκρύψεις τελείως τότε. Μα τόσο πειραχτήρια είναι τα ξαδέρφια; Γιατί δεν τους φτιάχνεις ένα non-privileged user account να παίζουν και να έχεις το μTorrent να τρέχει από πίσω, με Fast User Switching; Anyway, υπάρχουν utilities που μπορούν να κάνουν αυτήν τη δουλειά. Δες εδώ μία λίστα. Αυτό π.χ. φαίνεται αρκετά καλό και είναι και freeware...
mynam3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Απο οσα δοκιμασα δεν βρηκα κατι . Ευχαριστω για τον κοπο σου παντως, το ιδιο ακριβως αποτελεσμα και με δεξι κλικ -> properties κ always hide εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα