Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε δεν είναι και ο απόλυτος οδηγός. Δεν είναι ενημερωμένος αφού δεν έχει στοιχεία για το ESET Smart Security...
To link ομως φιλε danaos αναφερεται σε router και οχι σε software firewall, οποτε παραμενει ο απολυτος οδηγος για τον σκοπο που ανεφερα ;)

Εχει ενα μικρο section για τα software firewalls εδω, αλλα δε περιεχει κατι για το ESET Smart Security προς το παρον. Μπορεις παντως να δεις την διαδικασια που πρεπει να γινει σε καποιο αλλο firewall και να κανεις το αντιστοιχο στο προγραμμα της ESET.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιμένω ότι δεν είναι ο απόλυτος οδηγός καθώς τον έχω μελετήσει στο παρελθόν και βεβαίως το παρακάτω link δεν είναι ένα μικρό section...

http://www.portforward.com/english/routers/firewalling/routerindex.htm

Βέβαια, καταλαβαίνω το γεγονός ότι το smart security είναι νέο software οπότε δεν έχουν προλάβει να συμπεριλάβουν σχετικές οδηγίες.

Εγώ έκανα την ερώτηση, διότι το μόνο που έχω βρει ως τώρα σχετικά, είναι ένα σύνολο οκτώ(!) κανόνων που πρέπει να βάλει κανείς...

Αυτό το 8 δε μ αρέσει καθόλου. Μου φαίνεται υπερβολικό...

http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?pid=288052

Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό που σε .torrent με 35/84 (s/l) , 4,5 γίγα αλλά με piece size 4 mb πιάνω κάπου κοντά στο 30?(768/192) με upload στα 9kb/s?Γενικά σε δημόσιους με τέτοιο piece size πόσα πιάνεται?

Δημοσ.

καθως πειραζα λιγο τις ρυθμισεις του utorrent παρατηρησα οτι δεν υπαρχει η επιλογη που υπηρχε σε προηγουμενες εκδοσεις για κρυπτογραφηση για καποιους παροχους ιντερνετ...τι απεγινε η ρυθμιση αυτη?

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ torrent για πρώτη φορά. Έχω ρυθμίσει (σωστά ελπίζω) το utorrent και προσπαθώ να κατεβάσω ένα αρχείο. Ξεκινά να κατεβάζει με χαμηλή ταχύτητα (<8KB/s) η οποία σταδιακά ελαττώνεται και τελικά μηδενίζεται μετά από περίπου 20δευτερόλεπτα. Το περίεργο είναι ότι μπλοκάρει μετά από αυτό, όλο το internet. Δεν ανοίγει καμία σελίδα, ο msn messenger με πετάει offline, το e-radio σταματάει κτλ. κτλ. Πρέπει αρχικά να σταματήσω το downloading στο utorrent και να κατόπιν επανεκκινήσω το pc για να συνδεθώ ξανά (σπάνια επανέρχεται με 3 - 4 διαδοχικές απενεργοποιήσεις - ενεργοποιήσεις της τοπικής σύνδεσης). Το ίδιο κανει και με έναν download mannager που διαχειρίζεται torrents. Και συμβαίνει πάντα και με οποιοδήποτε torrent αρχείο. Η συνδεσμολογία είναι λίγο ιδιαίτερη. Ένα pc έχει το usb modem, και μετά από αυτόν παίρνουν Internet άλλα τρία pc (ένα από αυτα είναι το δικό μου) μέσω ενός hub. Όταν μπλοκάρει το δικό μου internet, τα άλλα pc είναι κανονικά online. Ανέφικτο να αλλάξει η συνδεσμολογία γιατί είναι εργασιακός χώρος. Μπορεί να γίνει κάτι και να λειτουργήσει; Καμιά ιδέα κανείς;

Δημοσ.

Κατεβασα απο το bitorrent μια...σειρουλα...αλλα δυστυχως μου ζηταει "αδεια χρησης" για να το παιξει. Τι πρεπει να κανω?

Μπορει κάπιος να με βοηθησει??? Παρακαλω....

Δημοσ.

Παιδια ειμαι νεος στα τορεντς, διαβασα αρκετες σελιδες του νηματος αυτου και απο οτι καταλαβα οι περισσοτερες αποριες μου αντιβαινουν στους κανονες του ινσομνια. Δηλαδη πως υποτιθεται οτι θα μαθω πχ τους private trackers κτλ? Υπαρχει καποιο λινκ σε αλλο δικτυακο τοπο που να τα εξηγει κ να δινει πληροφοριες ουσιαστικες ωστε να χρησιμοποιησω τον client που κατεβασα?

Επισης απο αυτα που καταλαβα πεφτει κυνηγητο στους χρηστες... υπαρχει κατι ευχρηστο που προτεινετε να χρησιμοποιησω ωστε να προστατευτω?

Ευχαριστω πολυ για τις οποιες απαντησεις, μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα DC κ δεν ετυχε να ασχοληθω με τορεντς. Κατεβασα τον Deluge αν εχει σημασια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδια ειμαι νεος στα τορεντς, διαβασα αρκετες σελιδες του νηματος αυτου και απο οτι καταλαβα οι περισσοτερες αποριες μου αντιβαινουν στους κανονες του ινσομνια.

Δηλαδη πως υποτιθεται οτι θα μαθω πχ τους private trackers κτλ? Υπαρχει καποιο λινκ σε αλλο δικτυακο τοπο που να τα εξηγει κ να δινει πληροφοριες ουσιαστικες ωστε να χρησιμοποιησω τον client που κατεβασα?

Όντως, οι απορίες σου αντιβαίνουν τους Όρους Χρήσης του forum. Γι'αυτό δεν πρόκειται να λάβεις απάντηση. Δεν υπάρχουν links εδώ και απαγορεύεται να δημοσιευθούν εδώ links για torrent trackers ή για sites που παραπέμπουν σε torrent trackers.

Επισης απο αυτα που καταλαβα πεφτει κυνηγητο στους χρηστες... υπαρχει κατι ευχρηστο που προτεινετε να χρησιμοποιησω ωστε να προστατευτω?

Peer Guardian ή αντίστοιχο πρόγραμμα. Κάνε μία αναζήτηση στο forum με λήμμα Peer Guardian.

;)

Δημοσ.

Εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη εάν αυτό που θα ρωτήσω έχει προαναφερθεί, αλλά το μωρό μου (όχι μεταφορικά) δεν μου δίνει πολλά περιθώρια ελεύθερου χρόνου.

Μόλις μου ενεργοποίησαν από HOL το Double Play. Η γραμμή είναι 24άρα αλλά ως αναμενόμενο μου συγχρονίζει γύρω στα 10mbits.

Καλά ώς εδώ. Με την 4άρα που είχα πρίν (πάλι από HOL) στο uTorrent έβλεπα ταχύτητες ως 420KBs. Τώρα που έχω υπερδιπλάσια ταχύτητα, ποτέ μα ποτέ δεν έχω υπερβεί την ταχύτητα αυτή.

Έχω τσεκάρει ρυθμίσεις στο utorrent, αλλά δεν έχω βρει κάτι που να περιορίζει την ταχύτητα...

Καμμιά ιδέα; Εσείς τί ταχύτητες πιάνετε;

Ευχαριστώ παίδες.

Δημοσ.

εγω εχω αλλο προβλημα... εχει λιγο καιρο που εχει αναβαθμιστεί η γραμμή μου απο 1024 σε 24Mbps (Conn-x) ενώ στο rapidshare πιάνω μέχρι και 1,2Mbps download στο μtorrent με τα βίας περνάω τα 20kbps!!!

1ον εχω ρυθμίσει πολύ σωστά το router και το μtorrent με τα ports κτλπ

2ον το ZoneAlarm το έχω ρυθμίσει σωστά...

3ον υπάρχουν αρκετοί seeds...

Υπάρχει κάτι που μπορεί να φταίει!!!

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.
Κατεβασα απο το bitorrent μια...σειρουλα...αλλα δυστυχως μου ζηταει "αδεια χρησης" για να το παιξει. Τι πρεπει να κανω?

Μπορει κάπιος να με βοηθησει??? Παρακαλω....

αν η συνδεση σου ειναι καλη και γρηγορη,σου προτεινω να την ξανακατεβασεις..εγω δεν εχω καταφερει να το λυσω το προβλημα..!

Δημοσ.

Παιδιά μιας και είμαι λίγο άσχετος με τα τορεντ,μπορείται να με βοηθήσετε;Μόλις έβαλα σύνδεση 4 από την 1024 που είχα άλλλα τώρα κατεβάσω πιο αργά.Ενώ πριν κατέβαζα με μέσο όρο 95 κβ τώρα με το ζόρι φτάνω τα 60.Να σημειωθει ότι έχω την έκδοση 1.7.6 stable.Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στις ρυθμίσεις αλλά δεν ξέρω πως να τις βάλω ώστε να λειτουργεί σωστά.Αν κάπιος άλλος έχει αυτή την έκδοση και μπορεί να με βοηθήσει με τις ρυθμίσεις θα του ήμουν ευγνώμον.

Δημοσ.
Κάτι άσχετο - αλλά και σχετικό - . Να χρησιμοποιούμε μtorrent ή όχι; Παρακολουθείται, όπως λένε, ή όχι...

Μπράβο!!! Αυτό είναι ο μεγάλο ερώτημα! Και ποιο άλλο πρόγραμμα είναι εφάμιλλο με το μtorrent;

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους!

Μηπως ξερει καποιος να μου πει γιατι οταν τρεχει το uTorrent ακομα και οταν δεν κατεβαζει τιποτα εγω δεν μπορω να ανοιξω ουτε μια σελιδα στο ιντερνετ???

Λες και μπουκωνει η γραμμη και δεν αντιδρα καθολου.... ακομα και τον messenger καμια φορα μου πεταει εξω....

Τι κανω λαθος??

Ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...