Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρέπει να πας εκεί κ να ανοίξεις την πόρτα,

επειδή μάλλον πρέπει να είσαι newbie σε αυτά,

καλύτερα να βρεις κάποιον να σε βοηθήσει...

Δημοσ.
Κάπου διάβασα αλλά δε θυμάμαι πού, ότι πρέπει να μείνουμε σε παλιότερη έκδοση utorrent 1.6 ή κάτι τέτοιο, διότι η τελευταία κάποιο πρόβλημα έχει. Τι ισχύει τελικά, ξέρει κάποιος;

---------------------------

΄Ακυρη η ερώτηση, βρήκα απαντήσεις...

http://digg.com/microsoft/Utorrent_1_7_released

Παίζει κ αυτό

Δημοσ.

^Εγώ πιστεύω ισχύει αυτό για τον 1.7 και δουλεύω το 1.6, σιγά τα ωά!

@freedomman:Θέλει λίγο βαβούρα φίλε μου, αν έχεις ρουτερ πρέπει καταρχάς να ανοίξεις port για να μη στη κόβει το hardware firewall και μετά αν χρησιμοποιείς και extra software firewall θα πρέπει να ανοιξεις και εκεί port-exclusion.

Επίσης θα πρέπει στο μtorrent να μη τσεκάρεις την επιλογή που λέει randomize port everytime utorrent starts...αλλά θα θέσεις σταθερό port.

Α..για να σε βοηθήσω λίγο ακόμα στο ρούτερ σου πρέπει να έχει μια επιλογή του στυλ ''virtual server'', εκεί θα βάλεις το port που καθόρισες στο μtorrent και την ip σου.

Δημοσ.

κατ'αρχήν μπες στο:

>[url]http://www.portforward.com/[/url]

κ προσπάθησε να βρεις το router σου κ ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που θα σου βγάλει

Δημοσ.

Λοιπόν...

έχω το utorrent 1.6.

ανοιγμένη πόρτα κανονικά τόσο στο ρούτερ μου(fritz.box), όσο και στο utorrent κ στο zonealarm.

Για κάποιους λόγους της hellas on line, αναγκάστηκα να κάνω restart το ρούτερ μου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, και μετά ξανα άνοιξα τις πόρτες κανονικά.

παρολαυτα, στο utorrent, κάτω κάτω στη μπάλα, βγάζει ένα κόκκινο θαυμαστικό, και ένα μήνυμα :

Not connectable.

a firewall/router is limiting your network traffic.

you need to open up a port,so other can connect to you.

τι άλλο μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

kalispera!eimai kainourgios genika kai ligo asxetos!Twra teleutaia sto u torrent mou vgazei thn eksiw frash!utorrent has crushed,unable to generate a crush dump!Mporei kapoios na mou pei ti akrivws shmainei kai ti prepei na kanw, na allakso kati!Eyxaristw!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...