Freakster Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Εχει ενα κατατοπιστικοτατο οδηγο στην πρωτη σελιδα του θεματος.
freedomman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 re filaraki to diavasa alla ekei pou lei gia tis rithmiseis tou router den evgala akri. mipos mporeis na me vothiseis? thanks
Freakster Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Πας εδω και βρισκεις το ρουτερ σου και εχει ακριβως τις οδηγιες να ανοιξεις τις πορτες που χρειαζεσαι. http://www.portforward.com/english/applications/port_forwarding/Utor/Utorindex.htm
ppetr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Τίποτα? Δε βρήκες το modem σου? τι τίποτα? Τι modem έχεις?
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 πρέπει να πας εκεί κ να ανοίξεις την πόρτα, επειδή μάλλον πρέπει να είσαι newbie σε αυτά, καλύτερα να βρεις κάποιον να σε βοηθήσει...
patrickdrd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Κάπου διάβασα αλλά δε θυμάμαι πού, ότι πρέπει να μείνουμε σε παλιότερη έκδοση utorrent 1.6 ή κάτι τέτοιο, διότι η τελευταία κάποιο πρόβλημα έχει. Τι ισχύει τελικά, ξέρει κάποιος; --------------------------- ΄Ακυρη η ερώτηση, βρήκα απαντήσεις... http://digg.com/microsoft/Utorrent_1_7_released Παίζει κ αυτό
slygeo87 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 ^Εγώ πιστεύω ισχύει αυτό για τον 1.7 και δουλεύω το 1.6, σιγά τα ωά! @freedomman:Θέλει λίγο βαβούρα φίλε μου, αν έχεις ρουτερ πρέπει καταρχάς να ανοίξεις port για να μη στη κόβει το hardware firewall και μετά αν χρησιμοποιείς και extra software firewall θα πρέπει να ανοιξεις και εκεί port-exclusion. Επίσης θα πρέπει στο μtorrent να μη τσεκάρεις την επιλογή που λέει randomize port everytime utorrent starts...αλλά θα θέσεις σταθερό port. Α..για να σε βοηθήσω λίγο ακόμα στο ρούτερ σου πρέπει να έχει μια επιλογή του στυλ ''virtual server'', εκεί θα βάλεις το port που καθόρισες στο μtorrent και την ip σου.
freedomman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 slygeo87 se eyxaristo gia to xrono sou alla epidi den eimai kai toso kalos se ayta. den exo katholou firewal. kai ton windows to exo klisei.
freedomman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 mporeis na gineis pio sigkekrimenos oson afora tis odigeies sou? thanks
patrickdrd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 κατ'αρχήν μπες στο: >[url]http://www.portforward.com/[/url] κ προσπάθησε να βρεις το router σου κ ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που θα σου βγάλει
freedomman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 file to kitaksa alla distixos ta aglika mou den einai kai toso kala....pantos thanks!
antreaslam Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν... έχω το utorrent 1.6. ανοιγμένη πόρτα κανονικά τόσο στο ρούτερ μου(fritz.box), όσο και στο utorrent κ στο zonealarm. Για κάποιους λόγους της hellas on line, αναγκάστηκα να κάνω restart το ρούτερ μου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, και μετά ξανα άνοιξα τις πόρτες κανονικά. παρολαυτα, στο utorrent, κάτω κάτω στη μπάλα, βγάζει ένα κόκκινο θαυμαστικό, και ένα μήνυμα : Not connectable. a firewall/router is limiting your network traffic. you need to open up a port,so other can connect to you. τι άλλο μπορεί να συμβαίνει?
ppetr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Πες μου ότι έχεις πάει και σε δικό τους κόμβο...
kazabou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 kalispera!eimai kainourgios genika kai ligo asxetos!Twra teleutaia sto u torrent mou vgazei thn eksiw frash!utorrent has crushed,unable to generate a crush dump!Mporei kapoios na mou pei ti akrivws shmainei kai ti prepei na kanw, na allakso kati!Eyxaristw!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα