patrickdrd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 κάτι διάβασα κι εγώ, αλλά διάβασα ότι τον τελευταίο καιρό οι private trackers έχουν αρχίσει να άρουν το ban στο utorrent 1.72, χωρίς να έχω καταλάβει γιατί, από την άλλη είχε ξεσπάσει μια φήμη πριν από αρκετό καιρό ότι το torrent θα γινόταν συνδρομητική υπηρεσία (με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό - π.χ. το torrent είναι πρωτόκολλο, σωστά - άρα πως μπορεί να γίνει συνδρομητικό ένα πρωτόκολλο το θέμα είναι, επί του παρόντος τουλάχιστον, τι θα κάνουνε οι private trackers, θα το αφήσουν ή θα "φοβηθούνε"; εσείς τι έχετε ακούσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Με βλέπω να γυρνάω Azureus.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
system Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Παιδιά πολλές φορές μόλις ανοίγω το utorrent, και το έχω να ανεβάζει δεν παίρνει μπροστά , ενώ download παίρνει πάντα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Οταν λεω δεν παιρνει μπροστα εννοώ οτι τα βελακια ειναι στο κοκκινο και δεν ανεβαζει καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 παιδια μια ερωτηση εγω εχω το speedtouch585i v6 το router μου εχει μαι λειτουργια με την οποια επιλεγεις το προγραμα και ανοιγει τις πορτες. Επειδη δεν ειχε το μtorrent επελεξα ενα προγραμμα που λεγοταν Another Bittorrent client.Ειναι το ιδιο ? Oι πορτες ειναι 6881-6889 Εβαλα την 6889 στο μtorrent την τσεκαρα με τον οδηγο ταχυτητας και μου λεει οτι ειναι οκ πρεπει να κανω port forwarding χειροκινητα? η συνδεση μου ειναι 2mbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ego girisa sto bitlord to opoio einai pio elafri kai kalitero kai apo to utorrent ... einai poli kalo pantos dokimaste to giati to utorrent me ebgaze ena minima periorismeno download kai mou tin edose Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petsisx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 paidia otan exw anoixto to utorrent kai aspoume katebazw i kanw upload me 20kbs (i grammi moy einai 768)einai logiko to serfarisma na einai TOSO TOSO argo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Φυσικά αφού σου καταναλώνει όλο το bandwidth!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petsisx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 den iparxei tropos na tou doso ligotero? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dks_1979 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Βάλε limit στο download (π.χ. 65) και στο upload λιγότερο από 20 (π.χ. 17) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moshelas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα... ανεξαρτήτως αν κατεβάζει με 70kb/s είτε με 5kb/s η σύνδεση μου σέρνεται το ίδιο!!! Ακόμα και αν του βάλω limit, τα ίδια. Τώρα κατέβασα την τελευταία έκδοση του , να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dks_1979 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Εγώ δεν έχω βάλει limit στο download, αλλά τουλάχιστον όταν δεν κατεβάζει σε full bandwidth το uTorrent μπορώ να σερφάρω ψιλοάνετα. Όχι τέλεια, αλλά τη δουλειά μου μπορώ να την κάνω. Δοκίμασε να μειώσεις τα connections από τα settings του uTorrent μήπως βελτιωθεί. Δεν παίζει ρόλο μόνο η ταχύτητα. Αν το uTorrent έχει ανοίξει πάρα πολλά connections (ακόμα κι αν δεν κάνει download/upload εκείνη τη στιγμή), ο router σου δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε άλλα requests. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Βάλε limit στο download (π.χ. 65) και στο upload λιγότερο από 20 (π.χ. 17) ο περιορισμός του upload είναι εξίσου σημαντικός με τον περιορισμό του download. Ίσως αυτό το λάθος κάνει ο φίλος moshelas, αλλιώς δεν δικαιολογείται να κατεβάζεις με 5 kB/s και να μην μπορείς να σερφάρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 εμενα η πορτα ειναι οκ μου λεει οτι ειναι ανοιχτη και το δηλωσα στο router αλλα κατεβαζω μονο με 20kb η συνδεση μου ειναι 2mbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teleiomenos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μια παρατηρηση: ενω στον οδηγο αναφερεται οτι πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο, αν κανεις μπει στον οδηγο για το ανοιγμα της σωστης θυρας για το zonealarm η αντισοιχως για καποια router (πχ usr 9112) θα δει οτι λενε να μην τσεκαριστει.... μετα απο αρκετες αποπειρες εμενα μου δουλευει οταν ειναι μη τσεκαρισμενο. αν εχει αναφερθει αυτο ξανα παραπανω ....forgive me! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 ατσεκάριστο κ port forwarding με το χεράκι (manually)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα