farfan Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 @farfan Δοκιμασε αυτο:http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/adsl_kit/drivers.htm Ευχαριστω για την βοηθεια αλλα δεν μπορω να καταλαβω πιο απο ολα να κατεβασω.Εχω windows xp αλλα δεν ξερω το modem chipset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Κοιτα τις σημειωσεις στην σελιδα που σου εδωσα: α. Ο τύπος του chipset του modem αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baltar29 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω portforwarding στο router μου (D-Link 524T) διότι δεν υπάρχει στην λίστα με τα routers στην σελίδα http://www.portforward.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondoin Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Ξερει κανεις τι Ports πρεπει να βαλω στο eMule?Εχω FritxBox και ειμαι στην ΗΟΛ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 kati sta grigora paidia, mias kai se 2-3 meres apo 2Mbps pao sta 10Mbps. poies einai oi rythmiseis pou prepei na allaxo sto μTorrent? ennoo poso upload tora einai kalo na balo? max half open connections? upload slots per torrent? tetoia pragmatakia i kai alla an gnorizete! auta! euxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Θα σου προτεινα nuxx να δοκιμασεις τις default ρυθμισεις για xxx/512k απο τον Speed Guide και να τα αυξομειωσεις αν δεις οτι σε παιρνει ή δε σε παιρνει... Φιλε baltar29 δοκιμασες οσα σου ειπα στο ποστ #475? Δε σε βοηθησαν? Φιλε ondoin δοκιμασε αυτο, νομιζω θα σε καλυψει: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/FRITZ/5050/eMule.htm Πρεπει να κανεις Static IP πρωτα, αν δε το εχεις ηδη κανει εχει οδηγιες και για αυτο στην αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fits13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Re pedes to pedio "arithmos thesewn apostolis ana torrent" sto menu bittorrent ti akrivws einai??? Diladi poia einai i ennoia toy???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleksisnoxes Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω portforwarding στο router μου (D-Link 524T) διότι δεν υπάρχει στην λίστα με τα routers στην σελίδα http://www.portforward.com akoloutha thn diadikasia gia to router dsl-504t opou einai psiloidio me poly mikres diafores. den nomizw na dyskoleyteis! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleksisnoxes Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Mia Erwthsh! Egw Pou ehw upload kai kala 512 ti arithmo sto paidio "net.max_halfopen" na orisw? Twra to ehw sta 20 kai apo kei pou htan arhika 8 den vlepw kai kamia diafora.. Kai pws vgainei kai apo ti eksartatai aytos o arithmos? Thelw taytohrwna kai na surfaro kai ohi mono na ehw to client anoihto opote aytes oi rythmiseis pws mporoun na ginoun katallhles?! thanx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tktommytk Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 tha kanw k egw mia erwtisi me ti seira mou.. mias kai exw kai kali kardia, k goustarw na voithisw pws ginetai na dwsw ti maximum upload speed se torrents??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ViPeRMaN Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 tha kanw k egw mia erwtisi me ti seira mou.. mias kai exw kai kali kardia, k goustarw na voithisw pws ginetai na dwsw ti maximum upload speed se torrents??? βάζεις την τιμή 0. 0=infinite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Το 0 ειναι λαθος τιμη για τις γραμμες ADSL που εχουμε. Θα μπουκωσει η συνδεση και δε θα αποδιδει αυτα που πρεπει. Γενικα υπολογισε να βαλεις το 80% της ονομαστικης σου ταχυτητας και θα εισαι οκ. Το εχουμε συζητησει εκτενως σε αυτο το θεμα, αν δεις στο πρωτο ποστ αναφερει τις προτεινομενες τιμες για καθε ταχυτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι το dht ειναι κολλημενο στο 0? το μονο που μου βγαζει ειναι: 0 nodes(εισοδος) και αναμονη για εισοδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 όταν χρησιμοποιώ το search utility του μtorrent μου ανοίγει αυτόματα παράθυρο στον ΙΕ. Υπάρχει τρόπος να μου ανοίγει tab ή έστω παράθυρο στον Firefox; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Eχεις default browser τον Firefox? Τωρα το δοκιμασα και μια χαρα ανοιγει νεο tab... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα