Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αυτο το αφηνουμε εξαναγκασμενο , απενεργοποιημενο ή ενεργοποιημενο ;

2024-12-02222039.png.b20931ad4051ae521c34a68db73af2e3.png

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενεργοποιημένο είναι η καλύτερη επιλογή. Αν το βάλεις εξαναγκασμένο θα χάσεις όλα τα peers που δεν έχουν ενεργοποιημένη κρυπτογράφηση, που είναι η πλειονότητα.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 2/12/2024 στις 10:25 ΜΜ, infin1tyGR είπε

Ενεργοποιημένο είναι η καλύτερη επιλογή. Αν το βάλεις εξαναγκασμένο θα χάσεις όλα τα peers που δεν έχουν ενεργοποιημένη κρυπτογράφηση, που είναι η πλειονότητα.

Καλησπερα φιλε μου μου ειπανε οτι καταγραφει οταν ειναι ενεργοποιημενο και πηγαινει στους παροχους ISP μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, thelos257 said:

Καλησπερα φιλε μου μου ειπανε οτι καταγραφει οταν ειναι ενεργοποιημενο και πηγαινει στους παροχους ISP μας.

Αυτός που σου το είπε πρέπει να μάθει να διαβάζει (αντίστοιχα αυτός που έκανε την ελληνική μετάφραση στο μTorrent πρέπει να μάθει να γράφει, τώρα είδα το προτοκόλλου...). Όταν είναι ενεργό κρυπτογραφεί τα δεδομένα ώστε να μην μπορεί κανείς τρίτος να καταλάβει τι είναι. Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που σου είπε δηλαδή.

Ωστόσο, και ανενεργό να το αφήσεις δεν έχει καμία σημασία. Ο πάροχός σου δεν καταγράφει actively την κίνηση. Αν πάρει ραβασάκι από κάποιον copyright holder ότι η IP σου κατέβασε κάτι παράνομο, τότε μπορεί να κάνει κάποιο action, ή και όχι (στην Ελλάδα απλώς το αγνοούν μέχρι και σήμερα). Αντίστοιχα, και κρυπτογραφημένη να είναι η κίνηση, πάλι φαίνεται η IP σου στο swarm οπότε δεν θα σε σώσει σε περίπτωση πειρατείας ούτως ή άλλως.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Έκανες επανέλεγχος το torrent; Πρέπει να το σταματήσεις πρώτα.

Ναι το σταματησα πηγαινει να ξεκινησει τον διαμοιρασμο και παλι μου εμφανιζει το ιδιο μηνυμα

Δημοσ.
Στις 13/12/2024 στις 1:47 ΜΜ, thelos257 είπε

Ναι το σταματησα πηγαινει να ξεκινησει τον διαμοιρασμο και παλι μου εμφανιζει το ιδιο μηνυμα

Αυτό το σφάλμα έχω να το δω από εποχές cd/dvd και συνήθως σήμαινε πρόβλημα στην ανάγνωση. Δοκίμασε να μεταφέρεις το αρχείο σε άλλο δίσκο. Εννοείτε ότι θα κλείσεις πρώτα το ut.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/12/2024 στις 1:47 ΜΜ, thelos257 είπε

Κλεισε την εφαρμογη και scan disk

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω ενα σκληρο δισκο 4ΤΒ και 32GB RAM DDR4 στον υπολογιστη μου ομως μου κολλαει το utorrent μου χωρις να γνωριζω τον λογο μου βγαζει το μηνυμα δεν ανταποκρινεται. τι θα πρεπει να κανω ;
οι ρυθμισεις του cache disk ειναι αυτες εδω:

143733019_.PNG.b2aa510cfb254d9e1f6a7c12d7569ec0.PNG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...