Rebelos2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 22 ώρες πριν, micos000 είπε Καλά να κάνει. Χρησιμοποιώ χρόνια αυτήν την έκδοση και μάλιστα την ξανακατέβασα και την έτρεξα πάλι να δω αν χτυπήσει κάτι περίεργο. Μια χαρά όλα. Ποιο av έχεις; Το eset. Δεν το είπα για να σε ψέξω φίλε, μην αρπάζεσαι. Αν έχεις κάποιο άλλο λινκ να μοιραστείς, αυτό ήθελα να πω.
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν με πείραξε τίποτα. Είπα "καλά κάνει" με το σκεπτικό ότι σαν antivirus είναι δουλειά του να χτυπάει σε ότι δεν του κάθεται καλά και μετά ο χρήστης ας κρίνει αν είναι false positive ή όχι. Από το συγκεκριμένο λινκ το κατεβάζω κι εγώ αλλά αν θέλεις μπορείς να κατεβείς στην σελίδα και να δοκιμάσεις κάποια άλλη υποέκδοση ή γκούγκλαρε για utorrent 2.2.1 download και κατέβασε το από όπου θέλεις. Το βρήκα και στο majorgeeks. https://www.majorgeeks.com/files/details/utorrent2.html Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2024 από micos000 2
Komfri69 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Στις 13/3/2024 στις 8:21 ΜΜ, micos000 είπε Stremio με τα addons torrentio και opensubtitles v3 και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα. Καλησπέρα. Κατέβασα το stremio και δεν έχω επιλογή torrentio στης εφαρμογές. Τι παίζει;
infin1tyGR Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 27 minutes ago, Komfri69 said: Καλησπέρα. Κατέβασα το stremio και δεν έχω επιλογή torrentio στης εφαρμογές. Τι παίζει; Από εδώ το «εγκαθιστάς».
mypagio Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 16/3/2024 στις 9:06 ΜΜ, Andreas2000 είπε Οποιος φίλος έχει διαθέσιμη πρόσκληση για GrTz ας μου στείλει, έχω seedbox αλλά πλέον κάθεται καθώς το greek-team μας άφησε χρόνους. . Επεξ/σία 2 Μαΐου 2024 από mypagio
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, mypagio είπε Έχουμε καμιά ιδέα τι έγινε με το greek-team? μπαίνω στη σελίδα και φαίνεται ότι την πήρανε πίσω. Μάλλον ετοιμάζουν ξανά το site. Δεν βρίσκω και την ομάδα στο facebook. Επίσης όλο αυτόν τον καιρό δεν έχω από που να κατεβάσω. Το Dream-Tracker έγινε με συνδρομή και παίζω ανάμεσα σε Ntelogo και HellasHut αλλά πολύ φτωχά τα πράγματα εκεί. Υπάρχει καμιά άλλη επιλογή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπερδεύεσαι. Εδώ μιλάμε για το utorrent και όχι για warez sites ή για trackers. Κατά καιρούς μπορεί να αναφέρθηκαν κάποιοι σε αυτά τα site αλλά κακώς το έκαναν.
vasilis_val Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 εχει καποιος να μου στειλει προσκλησ για GrTz? ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 52 λεπτά πριν, vasilis_val είπε εχει καποιος να μου στειλει προσκλησ για GrTz? ευχαριστω Σβήστο φίλε αυτό. Το thread είναι για βοήθεια σχετικά με το ut και όχι για προσκλήσεις σε prive. 1
micos000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Ειλικρινά τώρα. Θα συνεχίζεται να ρωτάτε για warezάδικα ενώ το νήμα είναι καθαρά για την εφαρμογή του utorrent; Πέρα από το ότι είναι εντελώς εκτός θέματος, απαγορεύεται και από τους κανόνες του insomnia. Αναφορά σε κείμενο Απαγορεύεται: [...] Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2024 από micos000 1
MrJulius Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Διαθετω εννεα προσκλησεις για hellashut.net για οποιον ενδιαφερεται.
pasxaliskar Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, MrJulius είπε Διαθετω εννεα προσκλησεις για hellashut.net για οποιον ενδιαφερεται. καλημέρα φιλε μου... υπάρχουν? θα με ενδιέφερε 1
MrJulius Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, pasxaliskar είπε καλημέρα φιλε μου... υπάρχουν? θα με ενδιέφερε ναι στειλε μου ενα εμαιλ
lalou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Παιδιά αν έχει κανένας πρόσκληση για το GrTZ ας στείλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα