patrickdrd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε peer-guardian; Γιατί; Δεν αρκεί να έχουμε απενεργοποιημένο το upnp και custom port-forwarding - custom πόρτες και όλες τις υπόλοιπες κλειστές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 τα λαθη hash τι ειναι; πολλα λαθη κανει και πολλα MB χανονται.... Νομίζω ότι δεν διάβασες όλο τον οδηγό. Θέμα 3ο ερωτήσεις Σχετικά με τα Torrents Πολύ αργές ταχύτητες 1 2 Arctic torrent Torrent και λάθη hash Πρόβλημα με όλους τους torrents clients Torrent ερωτήσεις Επιλογή των parts σε ένα αρχείο torrent Κωδικός σε συμπιεσμένα αρχεία 1 2 Τorrent client σε LINUX Το πιο γρήγορο πρόγραμμα για torrents 1 2 3 MacOS torrent client 1 2 Torrent για ps2 Δουλεύει το torrent πριν το 100%? ABC Torrent Client ISO files Torrent kai Ratio Δεν κατεβαίνει ούτε ένα torrent Κορυφαίο προγραμμα για διαχείρηση Torrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phaedra-samos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω ότι δεν διάβασες όλο τον οδηγό. Θέμα 3ο ερωτήσεις ωχ sorry! δεν το ειδα! μα πώς μου ξεφυγε; αφου εκανα ολα τα βηματα ενα ενα! sorry και παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIAS72 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 kalispera. katebazw apo torrent pragrammata opou sthn arxh einai OK all molis ftasei sto 99% tipota. kapia idea? ti na kanw? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 katevase apo alli pigi... i alliws aplws perimene. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasplak1986 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 mpore na min yparxei kapoios user pou na to exei olokliro to sygekrimeno arxeio...ektos an ennoeis pos oti kai na katevaseis stamataei sto 99%... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 kalispera. katebazw apo torrent pragrammata opou sthn arxh einai OK all molis ftasei sto 99% tipota. kapia idea? ti na kanw? thanks υπάρχουν 2 περιπτώσεις: Η να τελείωσαν οι seeds(να μην είναι online ή να διέγραψαν το αρχείο) Ή να είναι online και να μην έχουν άλλα established connections(δηλαδή συνδέσεις για να συνδεθούν μαζί σου) Επίσης δες και αυτό-->http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=126425&highlight=torrent Υ.Γ. Βάλε πιο σωστό την τιτλο την άλλη φορά. Πες δηλαδή ότι μιλάς για τορρεντς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Γιατί όταν κατεβάζω από το flashget (ένα αρχείο, αλλά 30 split parts), το upload στο μTorrent είναι πολύ χαμηλό (5kb/s), ενώ όταν τελειώσει το κατέβασμα από το flashget πηγαίνει στο upload limit που του χω ορίσει, δηλαδή 22kb/s; (1024/256 γραμμή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 δεν νομίζω να σχετίζεται το upload με το download. Μάλλον θα είναι σύμπτωση.:???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δεν είναι σύμπτωση, ανεβάζει με 5kb/s όταν κατεβάζει το fg, αν το κλείσω πάει 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά ξέρει να μου πει κανείς τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Το dl + το ul σχετίζονται στις xDSL γραμμές παντού κ πάντα. Είναι η φύση της τεχνολογίας αυτή. Αν πιάσεις το max επιτρεπτό από τη γραμμή σου σε ul μειώνεται αισθητά το dl & vice versa. ( Χώρια το όριο των connections/packets από ote/isp, που έχει ήδη αναφερθεί. ) Αυτός είναι ο λόγος που σε έκαστο torrent [κ όχι μόνο] πρόγραμμα δίνουμε ως ρύθμιση global dl/ul αρκετά μικρότερο # από το max πρακτικό της γραμμής μας. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ φίλε madsc για την απάντηση, αλλά εγώ ακολούθησα τον τρέχων οδηγό και έβαλα 22 όπως προανέφερα σε 256 ((256 / 8,192)*0,80 = 25), έχω λοιπόν max upload 22 και 110/50 στα max connections/peers per torrent, θα πρεπε να χω πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Aν εχεις προβλημα φιλε patrickdrd απλα χαμηλωσε την ταχυτητα στο 19-20, με τις γραμμες που δινει ο ΟΤΕ υπαρχουν σε πολλους προβληματα, οποτε μην ψαχνεις να βρεις καποιο δικιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Σ'ευχαριστώ φίλε για την πρότασή σου, θα το δοκιμάσω και θα σας πω, δεν ψάχνω να κράξω κανέναν, απλά γνώμες για αντιμετώπιση του προβλήματος ψάχνω... Σ'ευχαριστώ και πάλι! Κατα τ'άλλα το 110/50 εντάξει είναι για 1024/256 έτσι; Μπορώ να κατεβάζω ταυτόχρονα από rs με αυτά έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα