micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Τα web είναι η αμέσως καλύτερη ποιότητα από τα bd και είναι ισάξια των 720p brrip του 1.5 gb. Είναι εδώ και αρκετά χρόνια η προτίμηση αρκετών uploaders γιατί αρκετές ταινίες πλέον βγαίνουν πρώτα σε stream υπηρεσίες και μετά σε bd.
jimis98 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, micos000 είπε Τα web είναι η αμέσως καλύτερη ποιότητα από τα bd και είναι ισάξια των 720p brrip του 1.5 gb. Είναι εδώ και αρκετά χρόνια η προτίμηση αρκετών uploaders γιατί αρκετές ταινίες πλέον βγαίνουν πρώτα σε stream υπηρεσίες και μετά σε bd. τα βρίσκω και με 900 και κάτω Mb συνήθως σε gb είναι οι 1080p εδώ ταινία από πέρσι και δεν την βρίσκω σε brrir
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Αν βολεύεσαι με τα 900άρια τότε και τα web θα σε καλύψουν.
jimis98 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, micos000 είπε Αν βολεύεσαι με τα 900άρια τότε και τα web θα σε καλύψουν. εξαχνα οσο μπρουσα με χαμηλη χωριτικοτητα
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Τότε να κοιτάς για hevc x265. Είναι συνήθως στο μισό μέγεθος για την ίδια ανάλυση-ποιότητα.
Rockstreamgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Ξέρει κανείς κανένα ελληνικό torrent tracker πέρα από peeratiko και Greek diamond;
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Λάθος ερώτηση φίλε. Δεν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος σε τέτοια ερώτηση.
9-11 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δεν ξέρω αν το νήμα απευθύνεται αποκλειστικά σε χρήστες του μTorrent ή γενικά σε torrenting, εγώ μια φορά έχω περάσει εδώ και χρόνια στον qBittorrent (που πλέον νομίζω θεωρείται το Industry Standard). Τούτων λεχθέντων, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με περίεργους clients που βλέπω να συνδέονται, να κατεβάζουν χωρίς αντίστοιχα να αυξάνεται το ποσοστό του αρχείου που διαμοιράζεται. Το bandwidth μεγαλώνει και αυτοί εκεί, στο 0%. Είναι τουλάχιστον ύποπτο... Ένας από αυτούς είναι ο TorrentStorm που εμφανίστηκε και πάλι κατά το κατέβασμα τηλεοπτικής σειράς. Ανάμεσα στους users leechers που τον χρησιμοποιούσαν υπήρχε και ελληνική IP... Ακολούθησα κάποιες οδηγίες που βρήκα στο reddit ρίχνοντάς τον στο πυρ το εξώτερον. Παράλληλα άλλαξα το "Encryption Mode" από Allow Encryption σε Require Encryption. Έπραξα σωστά; Μήπως κατ’ αυτόν τον τρόπο χάνω peers; 🤔 Υπάρχουν τίποτα άλλοι σαβουροclients που πρέπει να συμπεριλάβω-ουμε στη μαύρη λίστα;
corleone3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 9:52 ΜΜ, micos000 είπε Τότε είσαι οκ. Δες όμως και το stremio αν βλέπεις από τον υπολογιστή. Καλησπερα στο stremio δεν παιζουν πολλες ταινιες που πληκτρολογω ..Θελω πχ να δω την σειρα "deuce" και μου βγαζει ελαχιστους seeders (5-6)..εχω κανει κατι λαθος στις ρυθμισεις?στην ροη-προσωρινη αποθηκευση εχω εως 2 gb
micos000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Ποιο πρόσθετο ενεργοποίησες; Εγώ βάζω το torrentio.
Poetic_Justice Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 καλημέρα σε όσους παρακολουθούν το θρεντ. Ερώτηση σχετικά με utorrent σε pc αλλά σύνδεση στο ιντερνετ μέσω κινητού (usb tethering ή wifi hotspot). Δεν λέει να γίνει με τίποτα πράσινο το τσεκ, μόνο κόκκινο (πιάνει κάποιους peers βέβαια και κάτι ανεβοκατεβάζει). Στο ρούτερ όταν συνδέομαι παίζει κανονικά πράσινο. Γνωρίζει κάποιος τι φταίει και αν με κάποια settings μπορεί να γίνει πράσινο βγαίνοντας στο ιντερνετ μέσω κινητού;
micos000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Όλοι οι torrent clients θέλουν να βρουν ανοιχτή πόρτα στο ρούτερ για να συνδεθούν. Αυτό το κάνουν συνήθως μέσω του uPnP (αν υποστηρίζει το ρούτερ) ή αν υπάρχει κάποιο firewall που δεν ανοίγει uPnP θα πρέπει να προωθήσει ο χρήστης την πόρτα manual στο firewall ή στο ρούτερ μέσω της διαδικασίας του port forwarding. Τώρα στην δικιά σου περίπτωση, τα κινητά δεν έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν πόρτες γιατί πολύ απλά δεν είναι routers αλλά συσκευές απευθείας σύνδεσης με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, στην ουσία είναι ένα απλό modem και τα modem δεν κάνουν προώθηση πόρτας. Ενδέχεται βέβαια οι πάροχοι να έχουν κομμένο το peer-to-peer connection (απαραίτητο για το κατέβασμα μέσω torrent) ή να το "μπουκώνουν" επίτηδες για να μην γίνεται υπερφόρτωση των δικτύων τους (βλέπε "πολιτική ορθής χρήσης").
Poetic_Justice Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι είχα ξανακούσει για το port forwarding, το θέμα είναι αν υπάρχει κάποια λύση. Η' είναι τελείως αδύνατο; Αν κάποιος χρησιμοποιεί torrent client σε pc με ιντερνετ σύνδεση μέσω κινητού ας μας πει πως το κάνει ώστε να είναι πράσινος (είτε με κάποιες επιλογές στο utorrent, είτε με χρήση άλλου torrent client, είτε με βοήθεια άλλου software όπως vpn).
micos000 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Επειδή το είχα ψάξει το θέμα, όπου βρήκα αναφορά για torrenting μέσω κινητού , όλοι έλεγαν το ίδιο πρόβλημα. Και πιστεύω ότι έτσι το έχουν επίτηδες και οι παρόχοι κινητής για να μην υπερφορτώνεται το δίκτυο τους. Αν θέλεις κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτα τους να δεις τι θα σου πουν.
thelos257 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας παιδια υπαρχει καποιια σωστη ρυθμιση για το uTorrent 2.2.1 ; Θα ηθελα να κατεβαζω και να διαμοιραζομαι ολα αυτα τα οποια εχω εδω. Εχω μεγιστη γραμμη ταχυτητα ανεβασματος και κατεβασματος. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από thelos257
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα