jimis98 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, micos000 είπε Το πρότεινε κι ο Giorgos αλλά ο jimis είπε ότι δεν έγινε τίποτα. Εγώ λέω να αλλάξεις client, δοκίμασε το qbit που είναι και ποιο καθαρό από adwares. το κατεβάζω από bittorrent
gpapad20 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα γιατι στο steam κατεβαζω με 1,7mb/s και στο utorrent παει 1-1,3 max και αργει κιολας να τα πιασει εχω βαλλει το αρχειο απο pc step με τις ρυθμισεις Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από gpapad20
sakaflias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Εκανα φορματ το υπολογιστη κατεβασα και εγκατεστησα το qBittorrent (ειπαν για τον καλυτερο torrent) ομως δεν δειχνει να λειτουργει. Φορτωσα και τις ταινιες που ηδη εθχα και τζιφος. τι κανω λαθος;
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Στο firewall περνάει το πρόγραμμα; Μήπως έχεις κάποιο internet security με firewall που στο κόβει;
GeorgeR1_700 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, είχα την απορία όταν κατεβάζουμε ένα αρχείο από το μtorrent κατεβαίνει και ένα αρχείο που τελειώνει σε ".torrent". Αν διαγράψω την λήψη μέσα από το μtorrent και ανοίξω το ".torrent" που είχε κατέβει ήδη, μπορεί εκ νέου να κάνει την λήψη μέσα στο μtorrent χωρίς να χρειαστεί να μπω ξανά στο site που κατέβασα. Αυτό το αρχείο στην ουσία επικοινωνεί με τους χρήστες που κάνουν seeding? Αν δεν έχω vpn φαίνονται τα αρχεία που διαμοιράζωνται?
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Ναι και ναι στις δύο πρώτες ερωτήσεις. Στην τελευταια ερώτηση να φαίνονται από ποιον?
GeorgeR1_700 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @BlueBlood7 Ναι με συγχωρείς, έπρεπε να ήμουν πιο διευκρινιστικός. Αν μπορεί να δει ο πάροχός μου αυτά τα αρχεία ήθελα να ρωτήσω. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από GeorgeR1_700
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Αυτό είναι απόρρητο αλλά το τι γίνεται από πίσω ουδείς γνωρίζει. 1
CheOnWeb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 4 hours ago, GeorgeR1_700 said: Αυτό το αρχείο στην ουσία επικοινωνεί με τους χρήστες που κάνουν seeding? Για την ακρίβεια, αυτό το αρχείο λέει στο μTorrent από πού θα κατεβάσει το αρχείο. Δεν επικοινωνεί το ίδιο. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @CheOnWeb Όπως και να χει και πάλι λογικά θα φαίνονται τα αρχεία. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από GeorgeR1_700
sakaflias Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Στις 24/2/2019 στις 6:17 ΜΜ, sakaflias είπε Εκανα φορματ το υπολογιστη κατεβασα και εγκατεστησα το qBittorrent (ειπαν για τον καλυτερο torrent) ομως δεν δειχνει να λειτουργει. Φορτωσα και τις ταινιες που ηδη εθχα και τζιφος. τι κανω λαθος; Το ίδιο συμβαίνει και με το μtorrent.. Στις 28/2/2019 στις 9:49 ΠΜ, micos000 είπε Στο firewall περνάει το πρόγραμμα; Μήπως έχεις κάποιο internet security με firewall που στο κόβει; Aν κλείσω το firewall ...θα λειτουργήσει;;... γιατί πριν το φορματ δεν είχα πρόβλημα;;
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Κλειστο, κάνε restart το πρόγραμμα και δες αν δουλέψει. Αν είναι οκ τότε θα πρέπει να το επιτρέψεις από το firewall. Αν έχεις το fw των windows πάτα WINDOWS+R για εκτέλεση και δώσε firewall.cpl. Πάτα στα δεξιά για αποδοχή προγράμματος και δες αν το qbit ή το ut είναι τσεκαρισμένα στην αποδοχή και στα ιδιωτικά και στα δημόσια δίκτυα.
sakaflias Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Το έκανα 'οπως είπες. Είναι τσεκαρισμένα και στα δυο δίκτυα. Επίσης κατα την εγκατάσταση του μου ζήτησε εξαίρεση απο το firewall των win και το τσέκαρα. Στην εικόνα δεξια λεες μη ενεργά. Στα ενεργά δεν έχει τίποτα.
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μήπως έχεις και κάποιο internet security πέρα από το κλασσικό fw των windows; Μέσα στις ρυθμίσεις του utorrent πήγαινε στο Connections (Συνδέσεις) και έλεγξε αν είναι τσεκαρισμένες οι επιλογές upnp, nat-pnp και exception in windows firewall. Κάτω δεξιά στο κεντρικό παράθυρο θα πρέπει να βγάλει ένα πράσινο τσεκ για να συνδεθεί.
sakaflias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 δεν έχω άλλο. ότι εχω ως αντι-ιο το κλείνω. (στα παλιό γιατί δεν είχα πρόβλημα? ) Στις συνδέσεις όλα είναι τσεκαρισμένα όπως λες. (το πράσινο τσεκ δεξιά δεν βλέπω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα