BlueBlood7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Πας Options---> Preferences----? Directories (είναι η 3η επιλογή) ΥΓ: έχω αγγλικά windows
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μενού Options->Preferences->Directories->Put new downloads in...για να ορίσεις έναν σταθερό φάκελο όπου θα αποθηκεύει τα αρχεία. Αν δεν έχεις αλλάξει τίποτα τότε αποθηκεύει όπου το άφησες τελευταία.
Rpanagos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Πας Options---> Preferences----? Directories (είναι η 3η επιλογή) ΥΓ: έχω αγγλικά windows Μενού Options->Preferences->Directories->Put new downloads in...για να ορίσεις έναν σταθερό φάκελο όπου θα αποθηκεύει τα αρχεία. Αν δεν έχεις αλλάξει τίποτα τότε αποθηκεύει όπου το άφησες τελευταία. Θενξ παιδες! Αυτο ηταν,δεν ξερω πως ειχε αλλαξει. (Δεν ειχε τιποτα σαν επιλογη)
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Από προεπιλογή δεν έχει τίποτα. Εσύ πρέπει να του ορίσεις φάκελο και αν δεν το κάνεις θα αποθηκεύει στο τελευταίο path που έχεις αποθηκεύσει. 1
patrickdrd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 μιας και πιασαμε το θεμα, υπαρχει και επιλογη να μην φτιαχνει φακελο; καπου το ακουσα αυτο, εμενα αλλες φορες μου φτιαχνει, αλλες οχι, φανταζομαι επειδη ετσι ειναι τα περιεχομενα, ετσι δεν ειναι;
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εξαρτάτε για ποιά έκδοση μιλάς. Στις παλαιότερες (πριν την 3) έπρεπε να διαγράψεις το subpath πριν το αποθηκεύσεις. π.χ. αν το έχεις να κατεβάζει στο c;\downloads και του έβαζες το 7zip που δημιουργούσε φάκελο 7zip π.χ. C:\downloads\7zip έπρεπε να διαγράψεις το subpath από το πάνελ που σε ρωτάει που να το αποθηκεύσεις. Ή μπορείς να επιλέξεις έναν άλλον φάκελο και δε θα δημιουργήσει υποφάκελο Στις καινούργιες εκδόσεις έχει τσεκ για create folder.
Nikolai88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εγώ κατεβάζω μέσο του smartphone αλλά εχω το έξεις πρόβλημα ενώ έχω ταχύτητα στην συσκευή 13mbps περίπου όταν πάω να κατεβάσω με torrent κατεβάζει με 150-200kbps μερικές φορές και πιο κάτω έχω δει κα κάτι 20-30bps η ταχύτητα όμως κατά τα άλλα στην συσκευή είναι μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει ;;;;;. Κάνω κάτι λάθος ;;;;
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εγώ κατεβάζω μέσο του smartphone αλλά εχω το έξεις πρόβλημα ενώ έχω ταχύτητα στην συσκευή 13mbps περίπου όταν πάω να κατεβάσω με torrent κατεβάζει με 150-200kbps μερικές φορές και πιο κάτω έχω δει κα κάτι 20-30bps η ταχύτητα όμως κατά τα άλλα στην συσκευή είναι μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει ;;;;;. Κάνω κάτι λάθος ;;;; Με ποια εφαρμογή; Μήπως μπαίνει σε power saving mode;
Πανος999 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 τι ταχυτητες πιανετε περιπου ρε παιδια? Εγω πιανω max 1.2 mbps...
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 τι ταχυτητες πιανετε περιπου ρε παιδια? Εγω πιανω max 1.2 mbps... Μάλλον εννοείς 1.2MB/s Άρα κλειδώνεις κάπου στα 10Mbps [1MB (Megabyte) =8Mb (Megabits), οπότε 1.2 MB/s*8=9.6 Mbps] Και τώρα τι κουβέντα θέλεις να ανοίξουμε; Τι γραμμή έχει ο καθένας; 1
Πανος999 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 ναι αυτο εννοουσα.. Οχι,απλα αν ειναι νορμαλ η ταχυτητα..Γιατι σε οσες γραμμες εχω χρησιμοποιησει παντα εκει παει..1-1,2..
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Όπως καταλαβαίνεις, η ταχύτητα που κατεβαίνει ένα αρχείο είναι σχετική και εξαρτάται από την καθαρή ταχύτητα της γραμμής και από το seeding του αρχείου. Μπορεί να έτυχες σε παρόμοιες γραμμές να δοκιμάσεις. Αν βρεις μια καθαρή 24άρα (εννοώντας να κλειδώνει στα 19-20) θα δεις σίγουρα να κατεβάζει και με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα.
thelos257 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερες εχω καποια ερωτηματα:1) Γιατι στους Private Trackers πρεπει να ειμαστε συνδεδεμενοι και η θυρα μας να ναι ΟΚ στο υτορρεντ ;2) Γιατι σε καποιους ενω τους διχνει ενεργους στο client μας και τραβανε απο μας μια χαρα τωρα δεν τους δινει ταχυτητα και τους δινει ελαχιστη ταχυτητα που οφειλεται αυτο ;
micos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερες εχω καποια ερωτηματα: 1) Γιατι στους Private Trackers πρεπει να ειμαστε συνδεδεμενοι και η θυρα μας να ναι ΟΚ στο υτορρεντ ; 2) Γιατι σε καποιους ενω τους διχνει ενεργους στο client μας και τραβανε απο μας μια χαρα τωρα δεν τους δινει ταχυτητα και τους δινει ελαχιστη ταχυτητα που οφειλεται αυτο ; 1) Γιατί έτσι γουστάρουν οι private. Αν και δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "να είμαστε συνδεμένοι". Αν αναφέρεσαι στο ότι πρέπει να αφήσεις τον client να seedάρει και να μην τον κλείσεις, αυτό συμβαίνει για να μη σε πετάξει το σύστημα σαν hit-and-run και σε μπανάρουν. 2) Γιατί στου private συνήθως τα αρχεία τα ζητάνε δυό-τρεις και τα μοιράζουν χίλιοι δεκατρείς. Οπότε το τι θα τραβάνε από σένα οι leechers εξαρτάται από το πόσοι seeders μοιράζουν και με τι ταχύτητα. Επίσης, όσο περισσότερα αρχεία μοιράζεις τόσο λιγότερη ταχύτητα στέλνεις για το καθένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα