kropilack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Η λίστα του rss βγαίνει και σε 'μας. Αν πατήσεις να κατεβάσεις κάτι στο παίρνει; Ναι. Κατεβαινουν τα επεισοδια αυτοματα, αλλα και αν πατησω σε καποιο επεισοδιο απο την λιστα, διπλο κλικ, κατεβαινουν και χειροκινητα. Επίσης η διαδικασία που λες είναι η ίδια και το λινκ που παίρνεις από τη γραμμή διεύθυνσης είναι το ίδιο με το αν κάνεις δεξί κλικ->αντιγραφή συνδέσμου. To ξερω, αλλα οπως ειπα, για καποιο λογο οταν παταγα στο σηματακι και εκανα αντιγραφη-επικολληση στα rss του vouze, δεν το επαιρνε. (εβγαζε κοκκινο) Εκτός αν είναι κάποιο θέμα με το ut και το vuse το έχει λύσει.
viper2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εμενα παιζουν κανονικα (με vuze ειμαι -δες φωτο 3-2) Πριν κανα δυο τρεις μερες ειχα προβλημα σε καποια απο αυτα και.. Πηγα στο kat (δες φωτο 1) ομως δεν εκανα "ανιγραφη διευθυνσης συνδεσμου" αλλα πατησα στο σηματακι να ανοιξει... (δες φωτο 4) κι εκει εκανα "αντιγραφη και επικολληση". Γιατι αλλιως μου εβγαζε σφαλμα. δοκιμασα να κανω αυτο που ποσταρεις επανω αλλα δεν του εκανε κουκου. Δλδ απο την λιστα των RSS δεν μπορω να κατεβασω (ετσι και κανω ενα random click)...
kropilack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπον. Δοκιμασα κι εγω με ut απο kat και δεν κατεβαινουν (στο vouze ομως, επαναλαμβανω, κατεβαινουν) Απο extra και απο showrss που δοκιμασα κατεβαινουν κανονικα.
micos000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 δοκιμασα να κανω αυτο που ποσταρεις επανω αλλα δεν του εκανε κουκου. Δλδ απο την λιστα των RSS δεν μπορω να κατεβασω (ετσι και κανω ενα random click)... Απ' ότι μπορώ να καταλάβω από το screen του ut που ανέβασες πριν, πρέπει να έχεις την έκδοση 3.4.0 Δοκίμασε ένα update στην 3,4,5 ή άλλαξε στο vuse που φαίνεται ότι δουλεύει με τα rss του kat Λοιπον. Δοκιμασα κι εγω με ut απο kat και δεν κατεβαινουν (στο vouze ομως, επαναλαμβανω, κατεβαινουν) Απο extra και απο showrss που δοκιμασα κατεβαινουν κανονικα. Το πρόβλημα στο kat είναι από το torrcache που αντί να στείλει το torrent άμεσα, στέλνει πρώτα μια διαφήμιση και αυτό προκαλεί το θέμα. Υπάρχει συζήτηση επί του θέματος στο reddit. Στο extra και κάποια άλλα sites δουλεύουν κανονικά τα rss. 1
kropilack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω δοκιμασα με την 3.4.4 (εχω βαλει τα settings.dat απο http://www.pcsteps.gr/12825-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-utorrent/) και σε εναν ελεγχο που εκανα για αναβαθμιση μου εβγαλε οτι δεν θπαρχει νεα. Ξερει καποιος και κανα αλλo site που να εχει rssfeed? Με ενδιαφερει να μπορεις να διαλεγεις υπο-κατηγοριες οπως στο kat.
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αν πας από το site θα σου κατεβάσει την 3.4.5 Σχετικά με το θέμα των kat rss έχει ανοιχτεί topic στο forum του ut http://forum.utorrent.com/topic/101355-unable-to-load-xxx-torrent-is-not-valid-bencoding/ Αν κάνεις δεξί κλικ σε ένα torrent στη λίστα του rss και επιλέξεις open in browser θα πάρεις ένα λινκ του τύπου https://torcache.net/torrent/3982A72EEA95B7631A8606F5C0FE26B60E47B332.torrent?title=ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ TORRENT Από αυτό φαίνεται το πρόβλημα με τα λινκ τα οποία δεν ανοίγουν άμεσα αλλά μέσω του torcache και αυτό καταστρέφει τον αυτοματισμό του rss. EDIT: Το παρακάτω εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει. To see this click on the RSS link on any category, and then click on any of the links - though the links are .torrent links torcache itself is serving up an HTML page with a automatic download link that works after a 5 second delay. 2
viper2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Απ' ότι μπορώ να καταλάβω από το screen του ut που ανέβασες πριν, πρέπει να έχεις την έκδοση 3.4.0 Δοκίμασε ένα update στην 3,4,5 ή άλλαξε στο vuse που φαίνεται ότι δουλεύει με τα rss του kat Το πρόβλημα στο kat είναι από το torrcache που αντί να στείλει το torrent άμεσα, στέλνει πρώτα μια διαφήμιση και αυτό προκαλεί το θέμα. Υπάρχει συζήτηση επί του θέματος στο reddit. Στο extra και κάποια άλλα sites δουλεύουν κανονικά τα rss. 3.4.6 beta εχω. Να την αλλαξω με καποια πιο παλια?
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή ήταν κομμένη η εικόνα στην κορυφή το 6 φαινόταν για 0. Αφού όμως και η τελευταία έκδοση beta δεν υποστηρίζει το torcache δεν θα κερδίσεις τίποτα με την υποβάθμιση. Εγώ έχω την 2.2.1 στο λάπτοπ και την 3.1.2 στο desktop και καμία δεν ανοίγει τα rss. 1
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Για καποιο λόγο, απο το μεσημέρι και μετα, ολα τα RSS του kickass δουλεύουν κανονικά...
micos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Για καποιο λόγο, απο το μεσημέρι και μετα, ολα τα RSS του kickass δουλεύουν κανονικά... Το επιβεβαιώνω κι εγώ σε ut 2.2.1
Marpet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας. Θελω να κανω μια ερωτηση εδω και 3 ωρες περιπου παλευω να κατεβασω με το utorrent και δεν μου κατεβαζει μου λεει συνδεση σε peers και δεν κανει τιποτα αλλο.. ειμαι λιγο ασχετη και δεν ξερω πως να το φτιαξω μπορει καποιος να με βοηθησει σας παρακαλω;
micos000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Το πρόβλημα το έχεις σε συγκεκριμένο αρχείο ή σε όλα; Δοκίμασες και από άλλες σελίδες ή μόνο από μία; Κάνε μια προσπάθεια με το mint; http://www.linuxmint.com/edition.php?id=190 Πάτα να κατεβάσεις από torrent. Το εικονίδιο κάτω δεξιά στο ut έχει γίνει πράσινο ν ή είναι πορτοκαλί τρίγωνο ή κόκκινο χ;
ppetr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας. Θελω να κανω μια ερωτηση εδω και 3 ωρες περιπου παλευω να κατεβασω με το utorrent και δεν μου κατεβαζει μου λεει συνδεση σε peers και δεν κανει τιποτα αλλο.. ειμαι λιγο ασχετη και δεν ξερω πως να το φτιαξω μπορει καποιος να με βοηθησει σας παρακαλω; Ποσους seeders εχεις?
skar1983 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 2.2.1 utorrent και συχνα disk overload 100%... Ποια λυση προτεινεται; αυξηση και επιλογη του override disk cache σε 1024 διαβαζω σαν λυση αλλα το προβλημα παραμενει
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μάζεψε λίγο τον αριθμό των torrents που κατεβαίνουν σε 2-3 και αυτών που στέλνουν σε 8-10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα