Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Καλη χρονια..

Εχει κανεις προσκληση για το grtz?Ξερει κανενας αν ξανα ανοιξε το greek-team?

Αρχισαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παλι τα ιδια και τα ιδια. Δεν φτανει που πνηξατε και γεμισατε το διπλανο φορουμ με αυτες τις ερωτησεις σας τωρα ηρθατε και εδω και εδω ????????????

Εδω συζηταμε οχι οτι αφορα τους τρακερς αλλα οτι αφορα το μTorrent uTorrent μονο.

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα και καλη κυριακη σε ολους σας αποφασισα παιδια να μεταφερω σε αλλο υπολογιστη τους τρεις μου σκληρους δισκους τους εξωτερικους μου αλλα πως θα βαλω τα αρχεια .τορρεντ ολα πισω ; Θα αλλαξει το γραμμα εννοειται απο D:\ E:\ F:\ που ειναι τωρα θα γινει αλλο. τι μπορω να κανω για να τα βαλω ολα ξανα οπως ηταν στον διαμοιρασμο τους ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, thelos257 είπε

Καλημερα και καλη κυριακη σε ολους σας αποφασισα παιδια να μεταφερω σε αλλο υπολογιστη τους τρεις μου σκληρους δισκους τους εξωτερικους μου αλλα πως θα βαλω τα αρχεια .τορρεντ ολα πισω ; Θα αλλαξει το γραμμα εννοειται απο D:\ E:\ F:\ που ειναι τωρα θα γινει αλλο. τι μπορω να κανω για να τα βαλω ολα ξανα οπως ηταν στον διαμοιρασμο τους ;

1. Πρώτα σιγουρεύεσαι ότι δεν τρέχει το Ut στον παλιό υπολογιστή.
  2. Δίνεις στην εξερεύνηση αρχείων στον παλιό υπολογιστή %appdata% και συμπιέζεις τον φάκελο uTorrent στην επιφάνεια εργασίας και αντιγράφεις το συμπιεσμένο σε έναν απο τους δίσκους που θα μεταφέρεις ή σε ένα στικάκι.
  3. Μεταφέρεις τους δίσκους στον νέο υπολογιστή.
  4. Όσον αφορά τα γράμματα, τα αλλάζεις όπως ήταν από τη διαχείριση δίσκων (WINDOWS+R για εκτέλεση και δώσε  diskmgmt.msc). Μεταφέρεις ότι έχει πάρει τα D E F σε ποιο ψηλή θέση (π.χ. J K L) και μετά ορίζεις τους δίσκου σου σε D E F (όπως τα είχες πριν).
  5. Αποσυμπιέζεις το αρχείο που πήρες πριν στον ίδιο φάκελο δίνοντας πάλι %appdata% και φροντίζεις να μην κάνει και δεύτερο υποφάκελο uTorrent.
  6. Εγκαθιστάς το utorrent ξανά, κατά προτίμηση την ίδια έκδοση που είχες και πριν και τρέχεις το πρόγραμμα.
  7. Λογικά θα στα φέρει όλα όπως ήταν. Το μόνο που δεν ξέρω είναι μήπως θα χρειαστεί να κάνεις force re-check με δεξί κλικ->Προχωρημένες->Εξαναγκασμένος επανέλεγχος σε κάθε αρχείο. Πρέπει να είναι όμως σταματημένο το torrent αλλιώς αν είναι start να τα σταματήσεις πρώτα. Το re-checking πάντως θα πάρει πολύ χρόνο γιατί θα πρέπει να κάνει επανέλεγχο όλα τα δεδομένα.

Καλό κουράγιο.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Σε νεο συστημα το re-check θα το βγαλει απο μόνο του, αν τα βρει ολα στη θεση τους, αλλιως θα τα ξανακατεβασει

Δημοσ.
6 ώρες πριν, micos000 είπε
  1. Πρώτα σιγουρεύεσαι ότι δεν τρέχει το Ut στον παλιό υπολογιστή.
  2. Δίνεις στην εξερεύνηση αρχείων στον παλιό υπολογιστή %appdata% και συμπιέζεις τον φάκελο uTorrent στην επιφάνεια εργασίας και αντιγράφεις το συμπιεσμένο σε έναν απο τους δίσκους που θα μεταφέρεις ή σε ένα στικάκι.
  3. Μεταφέρεις τους δίσκους στον νέο υπολογιστή.
  4. Όσον αφορά τα γράμματα, τα αλλάζεις όπως ήταν από τη διαχείριση δίσκων (WINDOWS+R για εκτέλεση και δώσε  diskmgmt.msc). Μεταφέρεις ότι έχει πάρει τα D E F σε ποιο ψηλή θέση (π.χ. J K L) και μετά ορίζεις τους δίσκου σου σε D E F (όπως τα είχες πριν).
  5. Αποσυμπιέζεις το αρχείο που πήρες πριν στον ίδιο φάκελο δίνοντας πάλι %appdata% και φροντίζεις να μην κάνει και δεύτερο υποφάκελο uTorrent.
  6. Εγκαθιστάς το utorrent ξανά, κατά προτίμηση την ίδια έκδοση που είχες και πριν και τρέχεις το πρόγραμμα.
  7. Λογικά θα στα φέρει όλα όπως ήταν. Το μόνο που δεν ξέρω είναι μήπως θα χρειαστεί να κάνεις force re-check με δεξί κλικ->Προχωρημένες->Εξαναγκασμένος επανέλεγχος σε κάθε αρχείο. Πρέπει να είναι όμως σταματημένο το torrent αλλιώς αν είναι start να τα σταματήσεις πρώτα. Το re-checking πάντως θα πάρει πολύ χρόνο γιατί θα πρέπει να κάνει επανέλεγχο όλα τα δεδομένα.

Καλό κουράγιο.

Καλησπερα το θεμα εδω ειναι πως εχω ηδη στον "νεο" υπολογιστη δυο σκληρους δισκους συνδεδεμενους ακομη απο οπου γινεται διαμοιρασμος και σε αυτους αυτοι εχουν το γραμμα D:\ E:\ οποτε τι γινεται στην παρουσα φαση για να μπορεσω να συνδεσω και τους αλλους που θελω που ειναι στο "παλιο" ;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα το θεμα εδω ειναι πως εχω ηδη στον "νεο" υπολογιστη δυο σκληρους δισκους συνδεδεμενους ακομη απο οπου γινεται διαμοιρασμος και σε αυτους αυτοι εχουν το γραμμα D:\ E:\ οποτε τι γινεται στην παρουσα φαση για να μπορεσω να συνδεσω και τους αλλους που θελω που ειναι στο "παλιο" ;

Τότε θα κάνεις το εξής:

Θα βάλεις τους παλιούς δίσκους στον νέο υπολογιστή

Θα πάρεις το συμπιεσμένο από τον παλιό υπολογιστή αλλά αυτή τη φορά δεν θα το αποσυμπιέσεις στο φάκελο appdata αλλά στην επιφάνεια εργασίας.

Μετά θα κάνεις διπλό κλικ σε κάθε ένα torrent που έχει μέσα στον φάκελο και όταν σε ρωτήσει που να το αποθηκεύσει θα του πεις στον φάκελο που είναι ήδη. Αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει μόνο του το check και όταν τελειώσει θα ξεκινήσει και ο διαμοιρασμός.

Αυτό θα πρέπει να το κάνεις σε όλα τα torrent σου, δυστυχώς!

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Θα τα προσθεσεις χερατα, και θα χασεις ολο το ιστορικο σου απο το παλιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...