Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με υποτιτλους

xrhstos2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα προβλημα με τους υποτιτλους συγκεκριμενα προσπαθω να δω το lost με το bsp μου τουσ φορτωνει κανονικα φαινονται δηλ απο κατω αλλα ενω ειναι ελληνικοι δεν τους αναγνωριζει μου βγαζει κατι ακαταλαβιστικα πραγματα το ιδιο κ με το prison break που πηγα να δω.Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα με το προγραμμα?Μηπως χρειαζετε καποια ρυθμιση?μεχρι πριν λιγο καιρο εβλεπα κανονικα τωρα ξαφνικα τιποτα pls help

Δημοσ.

ελεγξε αν οι υποτιτλοι ειναι ελληνικοι οντως(ανοιγωντας τους με notepad).αν ειναι οκ τοτε πηγαινε στις ρυθμισεις του bsp και πειραξε τις ρυθμισεις που αναφερονται στους subtitles και βαλτα ελληνικα.αλλιως παιξε την ταινια με το media player,αφου εχεις εγαταστησει το Vobsub.

Δημοσ.
Γεια σας εχω ενα προβλημα με τους υποτιτλους συγκεκριμενα προσπαθω να δω το lost με το bsp μου τουσ φορτωνει κανονικα φαινονται δηλ απο κατω αλλα ενω ειναι ελληνικοι δεν τους αναγνωριζει μου βγαζει κατι ακαταλαβιστικα πραγματα το ιδιο κ με το prison break που πηγα να δω.Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα με το προγραμμα?Μηπως χρειαζετε καποια ρυθμιση?μεχρι πριν λιγο καιρο εβλεπα κανονικα τωρα ξαφνικα τιποτα pls help

Τους ανοίγεις με το Subtitle Workshop λογικά θα πρέπει να εμφανίζονται ακόμα "ακαταλαβίστικοι". Πας στην αριστερή στήλη στην τρίτη επιλογή από το τέλος θα γράφει ANSI, το κάνεις Greek και το σώζεις. Τώρα πια θα εμφανίζονται κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...