blueviper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 yskapell...θα συμφωνήσω μαζί σου για την προτεραιότητα. Το έχω γράψει κι αλλού, αλλά ορισμένοι δε χαμπαριάζουν και παραγνωρίζουν μια πραγματικότητα. Όμως δε μπορούμε να μιλάμε για μόνιμο φαινόμενο που ξεπερνάει αρκετές μέρες και φτάνει και στο επίπεδο μηνών δίχως update, όπως συμβαίνει στην περίπτωση teo64x. Τότε δεν είναι ζήτημα πολιτικής ESET, αλλά κάποιου προβλήματος με τη συγκεκριμένη εγκατάσταση ή λάθος του χρήστη.
yskapell Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 koita blueviper ka8e mera bgainoun kainouria update kai polles fores kai 2-4 fored tin mera i kai parapano. mporei osoi to exoun spasmeno na min to paroun kai pote. allwste 38 euro den einai polla. i diki mou gnwmi einai toulaxiston to antivirus kai to firewall (gia windows) na einai gnhsia kai registered gia na min exeis problima. otan exei problima to NOD32 sto update 8a bgalei mnm Server connection refused i wrong username kai password i stin xeiroteri periptwsi na einai kryfos o fakelos ESET opou tote den bgazei mnm la8ous kai den pairnei ta update. allo problima gia ta update den iparxei
blueviper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Έχω επίγνωση της κατάστασης yskapell...χρήστης του NOD32 είμαι κι ο ίδιος εδώ και καιρό και παρακλουθώ το forum των Wilders για να ενημερώνομαι για όλα τα προβλήματα και τις εξελίξεις. Για τα της πειρατείας και πόσο χρήσιμο είναι να έχεις το AV original, καλύτερα να γράψεις εδώ που υπάρχουν κι οι σχετικές διαφωνίες. Να είσαι ολιγομίλητος όμως και περιεκτικός, γιατί κουράζονται τα παιδιά να διαβάζουν.
panosvlass Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 πως γινετε να υποστηριζετε οτι οσοι δεν το εχουν πληρωσει δεν περνουν τα updates. Προσωπικα δεν το εχω αγορασμενο και εχω το τελευταιο update. Οριστε μια εικονα για εξακριβωση.
wert Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Κι εγώ σήμερα δεν πρόλαβα να ανοίξω το ίντερνετ και αμέσως έκανε update το μπαγάσικο. Ε και αν δεν κάνει και καμιά μέρα δεν χάθηκε ο κόσμος Θα κάνει την επόμενη.
yskapell Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 siggnwmi alla to last update einai to 1.1854
yskapell Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 siggnwmi alla to last update einai to 1.1854
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.