Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο NOD32?????

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑιδια μια ερωτηση.Εχω το Nod32(2.5) και την τελευται εβδομαδα επαψε να μου κανει update(το ειχα παθει και παλιοτερα με προηγουμενη εκδοση.Αντιμετωπιζει κανεις παρομοιο προβλημα?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ με την έκδοση 2.5 προσπάθησα να κάνω update αλλά μου έβγαλε ότι δεν είναι διαθέσιμο. Το virus signature database έχει ημερομηνία 24-8...

Δημοσ.

Last update NOD32 - v.1.1795 (20061009)

Mερικές φορές κολάει και το δικό μου. Θεωρό ότι μάλλον είναι πρόβλημα της σύνδεσής μου pstn γιατί σε άλλο μηχανάκι που έχω isdn πάει μια χαρά.

Το πρόβλημα λύνεται πατώντας χειροκίνητα το κουμπάκι update.

Προσέξτε ότι κάθε φορά που το πατάμε αλλάζει και σέρβερ.

Ε που θα πάει θα μας κάτσει μια καλή και θα το κάνει :mrgreen:

Δημοσ.

Εμένα στη εγκατάσταση μετά που πατάω χειροκίνητα update θέλει 2-3 προσπάθειες για να πειστεί ότι υπάρχουν updates... :( Δεν είναι και τόσο πρόβλημα... :oops: Μια περίοδο που δεν θα έχεις να κάνεις κάτι θα πηγαίνεις και θα κάνεις χειροκίνητα update ... :neutral:

Τα τελευταία definitions δεν θα σε σώσουν αν είναι να πιάσεις ιό η trojan ή οτιδήποτε άλλο... :)

By the way, εμένα κάνει κανονικά updates η σπασμένη 2.58 :???:

Δημοσ.

Exo to 2.51.28 kai den exo provlima genika me ta Updates.

Kamia fora kolaei kai den ta pernei apo mono tou.

An pas kai to kaneis xirokinita mia dio fores einai Ok.

Teleftea updates einai:

Virus signature database:1.1797 (20061010)

Δημοσ.

ΠΑιδια ειχα να κανω απο τισ 06/10 και με τα πολλα χειροκινητα(προσπαθουσα κανενα 10 λεπτο τα καταφερα.Επι ευκαιριας εχω την εκδοση 2.51.30.Την περναω κατεθειαν πανω απο την παλια η πρεπει πρωτα να απεγκαταστησω την παλια για να βαλω την καινουργια?

Δημοσ.

Καλύτερα να απεγκαταστήσει και την παλιά και το fix της για το σπάσιμο... Μην τα ξεχάσεις [ αν έχεις σπασμένο... ]

Δημοσ.

Λοιπον περασατη καινουργια απο πανω (2.51.30) αλλα μια απο τα ιδια(πρεπει να κανω καμια 10 φορες χρηση του update)για να κατεβασει.ΤΑ σβηνω ολα και τα ξαναπερναω απο την αρχη(και επι ευκαιριας δεν ειναι η full εκδοση ενω η παλια ηταν δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο).Απο ποια εκδοση κα περα ρε παιδια ειναι οκ να τη βρω να ησυχασω!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...