Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΧΟΥ

anestislentis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ο υπολογιστής μου δεν αναγνωρίζει την καρτα ηχου, ειναι παλια μητρικη και μαλλον χρειαζεται τους drivers! μητρικη: legend qdi advance 10e/10f, windows xp sp3. intel pendium 3, πως να κανω εγκατασταση τους drivers και που να τους βρω;;

Δημοσ.

οχι δοκιμασα 2-3 προγραμματα και το Driver Genius αλλα τιποτα. στον πινακα ελεγχου στις συσκευες ηχου γραφει οτι δεν ενοπιστηκε καποια συσκευη. Αρα πιστευω οτι πρωτα χρειαζονται τα drivers της μητρικης για να αναγνωρισει την συσκευη.....

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με τους drivers της μητρικής, είναι ανεξάρτητοι. Κάποιες ερωτησούλες.

Είχες ήχο και τον έχασες μετά από format; Χάθηκε στα καλά καθούμενα; Είχες και πρώτα XP ή τα έβαλες τώρα; Επειδή η μητρική είναι πολύ παλιά, μήπως δεν είχαν βγει drivers για ΧP για τη μητρική σου; Έχει κλείσει κιόλας η QDI, οπότε είσαι λίγο άτυχος...

Δημοσ.

ο υπολογιστής μου δεν αναγνωρίζει την καρτα ηχου, ειναι παλια μητρικη και μαλλον χρειαζεται τους drivers! μητρικη: legend qdi advance 10e/10f, windows xp sp3. intel pendium 3, πως να κανω εγκατασταση τους drivers και που να τους βρω;;

Φίλε μου σου έχω απαντήσει στο αλλο thread για ρίξε μια ματιά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...