Archimides Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 :evil: Είχα καιρό να κατεβάσω τα mail μου από την otenet και από 80φεύγα μην. τώρα έχω ένα από την otenet που λέει ότι συμπιέστικαν τα mail μου και να στείλω στην τάδε διεύθυνση για να αποσυμπιεστούν.Στέλνω και μου γυρνάει με fatal error....Καμια ιδέα?
naftis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα, Ξαναστείλε θα στα αποσυμπιέσουν σχετικά αμέσως. Μου έχει τύχει αρκετές φορές... Έχουμε πληρώσει για 40mb πχ και όταν φθάνουμε αυτό το όριο τα συμπιέζουν. Το θέμα είναι γιατί δεν προειδοπούν. Τους έχω στείλει ε μαιλ, έχω προτείνει να ανεφέρουν με email, ότι έχω καλύψει το 50% πχ. κλπ. αλλά στα π@π@ρια τους. Πρότεινέ το και εσύ, να γίνουμε πολλοί μήπως και πάρουν χαμπάρι τι γίνετε... Αυτά. Ναύτης. ... μετά βέβαια θα πρέπει να σβήσεις εσύ αυτά που θέλεις. Επίσης το outlook θα τα βλέπει όλα αδιάβαστα, οπότε ετοιμάσου για καταιγισμό από email, αυτών που δεν έχεις σβήσει δηλαδη...
Archimides Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 thanxx, alla dyo fores prospathisa kai epistrefei fatal error
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.