Dimrov Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Kalispera se olous!Eimai neos sto forum kai to provlima pou antimetopizo einai to eksis: Prin mia evdomada peripou me enimerosan apo to TEE oti energopoieithike i grammi DSL mou (i proti sindesi DSL pou kano pano stin PSTN - einai DSL 384K) opote prospathisa na kano to aparaitito configuration sto Telindus (to opoio mou edose enas filos pou to xrisimopoiouse mexri tora gia ti dikia tou DSL sindesi).Sindesa to router sti USB tou ipologisti, perasa ton driver apo to CD, mpika sto http://192.168.1.1, esvisa to profil tou ksaderfou mou pou eixe OTENET kai eftiaksa ti dikia mou sindesi. Otan pao na kano connect omos mou vgazei "Error:check your user name and password". To username omos kai to password einai sosta giati :1.Ta exo testarei sto email account pou exo sto TEE kai exei ton idio kodiko, 2.Ta exo testarei kanontas Dial UP sindesi me to TEE opou pali xreiazetai ton idio kodiko. Ti kano lathos?Xrisimopoio Windows XP Professional se Pentium III 450 Mhz. To lampaki USB anavei sto modem, to lampaki DSL anavei genika (kapoies fores pou den anavei vgazo ta vismata tou reumatos tou tilefonou kai tou USB, ksanaanavo to router kai tote anavei pali to lampaki DSL).Exo valei filtro sto tilefono pou einai se alli mpriza kai i sindesi tou router me tin mpriza toy OTE ginetai me kalodio pou exo vgalei apo to esoteriko tis mprizas kai sindeo me to router. Exei kanis idea pou einai to provlima?
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 katarxin kalosirthes sto forum.sinithos ta username den einai tis morfis kostas i paulos alla exoun sinithos sto telos to @forthnet.gr diladi me otenet tha empene me alexandros eno me otenet adsl me [email protected] opote na ise sigouros oti iparxei auto to otenet.gr i to @forthnet.gr i genikos auto pou sou dinei to tee.episis enas deuteros logos pou mporei na ginei auto ine auto pou leme sigxronizei alla den pernei ip .diladi oti i grammi sou sigxronizei alla o ote den se exei dilosei stous routers tou opote ekei prepei na to diloseis vlavi.sinithos ine kati pou ftiaxnetai grigora.kai to teleuteo einai na grafeis kati lathos pou den to nomizo.auta ta endexomena iparxoun.
Dimrov Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Euxaristo poli gia tin amesi antapokrisi! To username to vazo sosta ([email protected]) opote simfona me auta pou les to provlima einai sti vlavi pou prepei na diloso ston OTE. Tha pao se proti eukairia ston OTE, tha paro kai sto 134 kai vlepoume. Thanks!
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 pare sto 121 dilose to vlavi oti sigxronizei kai den pernei ip.min tous peis tipote allo giati tha se prixoun.akrivos auto sigxronizei alla den pernei ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.