Abl0s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Χαιρετώ όλους τους φίλους του forum.Διαβάζω εδω και αρκετο καιρό όσο περισσότερα posts μπορώ..και έχω πάρει απαντήσεις σε πολλά θέματα που με απασχολούσαν..χωρίς να κάνω κανένα post..να που ήρθε και η δική μου ώρα . Ας παραθέσω κι εγώ το δικό μου προβληματισμό λοιπόν..Το pcaki μου αποτελείται από τα εξής: cpu : Intel pentium 4 3000Mhz Prescott motherboard : Gigabyte GA-8IPE775-G RAM: 2x512 + 2x256 kingston κάρτα γραφικών : ati radeon 9600 δίσκοι : α) WD 250GB β) WD 80GB DVDW :Toshiba cd/dvdw sd-r5372 os: windows xp sp2 (με όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις) Δεν ξέρω αν χρειάζεται να γράψω και τπτ άλλο.. ο επεξεργαστής έχει πάνω την ψύκτρα της μαμάς του και υπάρχουν άλλοι 2 ανεμιστήρες 9cm.. Λοιπόν ..προχθές και μετά απο ένα format άρχισε να μου ανεβάζει θερμοκρασίες τι οποίες δεν είχα ξαναδεί(>60c)..όποτε λέω μήπως έπιασε τπτ σκόνες και θέλει καθάρισμα..το αρχίζω λοιπόν..καθαρίζω σκόνες ..βγάζω την ψύκτρα..μισό κιλό σκόνη αφου τελειώνω την ξαναβάζω (ps την τοποθέτησα με την είδη υπάρχουσα πάστα ποθ είχε)..ανοίγω το pcaki ..70 βαθμοί με το καλημέρα..και μετά από 5 λεπτα 76 παθαίνω ένα ψιλοσόκ..εντομεταξύ παράλληλα είχα κάνει update to bios και χρησιμοποιώντας το easy tune της gigabyte ..πήγα να "το ανεβάσω λίγο"..για να μην τα πολυ λέμε..το παράτησα (γιατί το μυαλό μου δεν πήγε στο ότι ίσως να εφτεγε η πάστα)..σε όλα τα άλλα πήγε, εκτός από αυτο.Την επόμενη μέρα αγοράζω μια arctic silver.. την βάζω και..έμεινα άφωνος θερμοκρασία cpu 37-38 c...δεν το πίστευα..έβαλα speedfan ,everest,hmonitor,mbm5 για να σιγουρευτώ ..χεχε.. μετά το format --> http://img222.imageshack.us/my.php?image=afterformatav3.jpg την ώρα που scannarei to spyware doctor και βλέπω και tv -->http://img222.imageshack.us/my.php?image=scakb2.jpg Το ζητούμενο..μπορώ να εμπιστευθώ αυτές τις θερμοκρασίες (ειμαι λίγο δύσπιστος) ? Επίσης μπορώ να "ανεβάσω" την απόδοση του επεξεργαστή με τέτοιες θερμοκρασίες χωρις πρόβλημα? αυτά και sorry για το μεγάλο post p.s να και μια τώρα που γράφω το post και μετά απο μια ολόκληρη μέρα συνεχούς λειτουργίας --> http://img223.imageshack.us/my.php?image=nowux2.jpg
TaeDoc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 καταρχην η arctic silver για να δεις αποτελεσμα πρεπει να δουλεψει το pc αρκετες ωρες, δεν θυμαμαι ποσες!. Για να ο/c τον prescott πρεπει να το σκεφτεις καλα γιτι και εγω που εχω τον 3,4 (650) χωρις να τον "πειραξω" μου δινει 55-60 σε full load.(εχω arctic silver 5) και αριστη κυκλοφορια αερα στο κουτι και με την μαμα ψυκτρα. Αν και idle εχω και εγω 38 βαθμους. Αν αγαπας τον cpu προσεχε γιατι οχι οτι θα τον καψεις(πρεπει να προσπαθησεις πολυ) αλλα ισως μειωσεις το προσδοκιμο ζωης και καλης λειτουργιας του!
liopyr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 bale kanena zoriko paixnidi gia kana 10lepto,(den thelei parapanw), kai tsekare pali tis thermokrasies... meta paixe me yperxronismo(xwris yprboles), an den soy anebazei thermokrasia... pantws an thes thn gnwmh moy, o epexergasths soy einai arketa eparkhs, kai einai poly nwris akoma gia na ton zoriseis...
Abl0s Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 thnx for reply..basika entipwsiastika apo thn kathodo ths thermokrasias para poli me thn pasta..hehe..kapou diavasa oti o sygkekrimenos epeksergastis mporei na ftasei kai to 3,6..apla skeftomoun ligo na ton anevasw..oxi upervoles opws les..mhn kanoume kai kamia zimia meta apo 2 meres sinexous litourgias se idle exw 37-38 bathmous..kai otan kolise ena prog to max pou anebase htan 57.. ..as dokimasw ligo loipon..
NeOSL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Abl0s ... fantazomai oti den voh8ise MONO i Arctic Silver ... alla to oti EVGALES tin psyxtra gia na valeis tin arctic silver . pou 8elw na kataliksw .. pi8anotata .. tin prwti fora pou evgales tin psyxtra gia na ka8ariseis skones ktl ktl .. den koumpwse kala i psyxtra . enw tin teleytaia fora pi8anon na koumpwse me ton swsto tropo . ase kana tetarto to pc sou na douleyei .. estw kai se idle .. kai piase me gymno xeri to metalliko kommati tis psyxtras sou .. AN KAIEI tote i psyxtra sou pleon kanei kali douleia . etsi prepei na douleuei . eklyei tin 8ermotita apo ton epeksergasti sou kai tin dioxeteyei sto perivallon . diladi .. PREPEI NA KAIEI . min mpeis se diadikasia na vgaleis psyxtra kai na tin ksanavaleis . OTI PAIZEI .. DEN TO PEIRAZOUME . opote .. eisai .. MIAAAA xara
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.