Vasilisxd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Πάντα ήμουν Fan της Nokia, αν και έχω παει και σε Siemens (S45), αλλά και Sony-Erricson (K750, W550i), καθώς και Panasonic (VS3). Κανένα από τα παραπάνω δεν συγκρίνετε σε ευχρηστία με το Symbian OS που ενσωματώνει η Nokia στα κινητά της. Το 5500 Sport είναι ένα ανθεκτικό μικρό τηλέφωνο, με Symbian OS που κάνει τα πάντα και συμφέρει. Τα πλήκτρα του είναι τα καλύτερα που έχω συναντήσει σε κινητό. Είναι άμεσο στην εκτέλεση εντολών. Στο E-mule μπορείτε να βρείτε Gigabytes προγραμμάτων και παιχνιδιών για το τηλέφωνο. Η μπαταρία μου τα χαλάει λίγο (2 μέρες), αλλά μάλλον θα βάλω μεγαλύτερη από κάτι Site που έχω βρει στο εξωτερικό, όπως και η μνήμη (64mb) που άλλαξα σε 1GB. Από mp3 και ράδιο τα πάει μια χαρά, αρκετά καλή ποιότητα, αν και το W550i είχε σαφώς μεγαλύτερη ένταση. Εάν είστε fan του Symbian OS και θέλετε μικρό και ανθεκτικό τηλέφωνο, asap στα καταστήματα να το πάρετε.
vasilis78 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 το εχω πάρει και εγώ αυτό το τηλέφωνο...... αυτό που θέλω να καταφέρω είνια π΄΄αρω τα emai Απο τον server της δουλειάς. ¨εχω σηκλωσει όλα τα services αλλά δεν γνωρίζω πως πρέπει να ρυθμίσω το τηλέφωνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.