Προς το περιεχόμενο

Black Dahlia

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετά μέτριο...

Ειδικά εάν έχεις παίξει και το βιντεοπαιχνίδι, που είναι πραγματικό αριστούργημα.

Βέβαια τα δύο διαφέρουν πολύ σε σενάριο... Αλλά νομίζω ότι το παιχίδι είναι ανώτερο από όλες τις απόψεις (προς αποφυγή παρεξηγήσεων το παιχνίδι ήταν κάτι σαν interactive movie και με γνωστούς ηθοποιούς, γιαυτό το αναφέρω έτσι επίμονα).

• Moderators
Δημοσ.

Θυμάμαι πολλά reviews για το παιχνίδι που το έθαβαν στην κυριολεξία ,κυρίως από άποψη ερμηνειών και εξέλιξης και κατάληξης της πλοκής (και γρίφων αλλά αυτό δε μας ενδιαφέρει εδώ).

Έγω έπαιξα ένα demo του και ένα μικρό κομμάτι απο την αρχή αλλά γενικά ήμουν σε φάση αντίδρασης προς τα "interactive" movies με προκαθορισμένη πορεία και το παράτησα.

Δημοσ.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό από τα καλύτερα adventure με πραγματικούς ηθοποιούς που είχαν βγει εκείνη την περίοδο. Το μεγαλύτερο μάλιστα που είχε βγει ποτέ 8 cd!

Η ταινία θα μπορούσα να πω ότι ήταν αρκετά καλή για τα γούστα μου αν και νομίζω ότι δε θα αρέσει σε πολλούς ο τρόπος που είναι γυρισμένη. Το αρνητικό είναι ότι ο Palma ανακατεύει πάρα πολλές subplots με την κύρια πλοκή και παράλληλα η ανάπτυξη των χαρακτήρων δεν γίνετε στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Το πως στο τέλος της ταινίας πάντως δένει κάποιες φαινομενικά άσχετες και περιττές σεναριακές σκηνές είναι ένα από τα + της ταινίας.

Δημοσ.
ΧΑΛΙΑ! Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει. Πολύ κακό σενάριο...

Σοβαρά μιλάς; Και ψηνόμουν να τη δω.

Κάλα ρε πούστη μου, Ντε Πάλμα και τόσο χάλια;

Δημοσ.

Κάτι που μου άφησε χαρακτηριστικά είναι ότι σε αφήνει εντελώς αδιάφορο στο τέλος το σενάριο. Μπροστά σε αυτό του παιχνιδιού δηλαδή μοιάζει με άρλεκιν.

• Moderators
Δημοσ.
ΧΑΛΙΑ! Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει. Πολύ κακό σενάριο...

Ουτε για ιδιωτικη προβολη δηλαδη?:(

Καμια σχεση με την πραγματικη ιστορια εχει?Η στα χαρτια μονο..?

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει την πραγματική ιστορία αλλά μου είπαν πως δεν έχει καμία σχέση με το σενάριο.

Σε όλη τη διάρκεια της ταινίας περιμέναμε να δούμε το τέλος, μήπως και αποκτήσουν νόημα όλα αυτά που βλέπαμε μέχρι τότε και που φάνταζαν ασυνάρτητα. Όντως τα περισσότερα εξηγούνται στο τέλος αλλά, όπως λέει και ο Panahs πιο πάνω, μας άφησαν αδιάφορους.

Εγώ πήγα και το είδα στο σινεμά γιατί η παρέα ήθελε να το δει με ελληνικούς υπότιτλους. Ε, μόλις γύρισα σπίτι, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σβήσω το avi από το σκληρό...

Τελικά, το μόνο καλό από εκείνο το βράδυ ήταν τα σουβλάκια, η τυροκαφτερή και οι κρέπες που φάγαμε μετά... :D

Δημοσ.

Mia xara skinothesia kai atmosfaira,se styl Adiafthorwn(xerei o DePalma apo auta) an kai neo-noir tha ithele ligo pio periergous dittous xaraktires kai pio movorika thilika

I apogoiteysi gia mena,pera apo tin elleipsi synoxis,itan to adynamo senario to opoio den htan kako,me trypes ktl apla den eixe idietero endiaferon.Diladi neo-noir tetoiou epipedou einai safestata kalyteo kana LA Confidential...Ma twra moiraia gynaika i swank?

Δημοσ.

Katarxin den exo dei pote pio vareti tainia se cinema.2on einai to xeirotero paiksimo pouxei kanei pote i scarlett.Genikws oloi oi ithopoioi itan metrioi.Pragmati sto telos sou eksigei ola auta ta asinartita pou sou edeixne se oli tin diarkeia tis tainias alla den sou kanoun pleon aisthisi.Itan i proti tainia pou sikothika apo tin karekla tou cinema kai den ithela na kanw kapoio sxolio epeidi pragmatika den mou emeine tipota apo tin tainia.Mou fenetai telika oti den upirxe kapoios logos na guristei auti i tainia.polu proxeiri re paidaki moy....

Δημοσ.

Τελικά, το μόνο καλό από εκείνο το βράδυ ήταν τα σουβλάκια, η τυροκαφτερή και οι κρέπες που φάγαμε μετά... :D

Κι εμένα αυτό που μου έμεινε είναι που πέτυχα μια ωραία συμφοιτήτρια στο Mall... αλλά μόνο για λίγο :cry: :cry:

Μάλλον θα έπρεπε να μετονομάσουμε το topic σε: Black Χάλια :D :D

Ακόμα γελάω...:-D

Edit: Και κάτι ακόμα: Η Swank είναι χάλια όμως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...