Προς το περιεχόμενο

Gloss TFT Desktop Οθονες

TechnoPrisoner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα πάλι φίλε μου , δεν μου αρέσουν καθόλου . Μπορεί τα χρώματα να φαίνονται πιο ζωηρά , αλλά βάλτην απέναντι από μια πηγή φωτός , και αν δεν χρειαστείς οφθαλμίατρο " να μας γράψεις" . Κρίμα για τη nec , βγάζει τόσο καλές οθόνες και με το glossy τις χαλάει (προσψπική άποψη είναι αυτή ,. για να μην παρεξηγηθούμε )

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι οι gloss οθόνες πρέπει να δουλεύονται σε απόλυτο σκοτάδι. Το πιο εκνευριστικό είναι οτι έστω και λίγο φώς να υπάρχει, βλέπεις την αντανάκλαση της μάπας σου στο τζάμι. :mrgreen: Ε, δεν νομίζω οτι μπορεί κάποιος να δεί έτσι μια ταινία, ή να δουλέψει στον υπολογιστή.

Δημοσ.

Εγώ βλέπω οτι αντι να πηγαίνουν μπροστά οι οθόνες πηγαίνουν πίσω γαμώτο... Τι glossy και βλακείς, θα μου βγουν τα ματια για να φαινονται πιο ζωντανα τα χρώματα?!?... Να βγαίνουν glossy ναι αλλά να μην επικρατήσουν κιόλας οπως στους φορητούς και στο τέλος προτιμάς να ξυρίζεσαι μπροστα στην οθόνη ή να βάφεται η γυναίκα σου απο το να δουλεύεις μπροστα σε αυτή................

Δημοσ.

XAXAXAXAXAXA....................:mrgreen: :mrgreen:

iced έγραψες φίλε, το έθεσες ωραία και πολύ χιουμοριστικά. Όντως έτσι είναι, ενω οι glossy οθόνες είναι πιο ελκυστικές στο μάτι, στην ουσία δεν νομίζω ότι παρέχουν κάτι καλύτερο. Στα λαπτοπ έχει αρχίσει να γίνεται μόδα και μάλιστα τα διαφημίζουν σαν X-black και διάφορες άλλες ονομασίες.... Το χειρότερο απο όλα είναι αυτή η αντανάκλαση που δυστυχώς είναι πολύ ενοχλητική.

Δημοσ.

Ολοι εσεις που λετε για τις glossy οθονες,εχετε καποια ή το λετε επειδη τις ειδατε σε καποιο καταστημα?

Εχω την NEC90GX2,δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με αντανακλαση κλπ,και ας εχω απο πισω μου το παραθυρο να ειναι ''φατσα'' με την οθονη.Οι μονοι που πραγματικα ειναι πιθανο να εχουν προβλημα(και αυτο ΜΟΝΟ αν εχουν καποια πηγη φωτος απεναντι απο την οθονη'',ειναι οσοι παιζουν ΣΚΟΤΕΙΝΑ παιχνιδια.Εκει υπαρχει μια μικρη αντανακλαση

Δημοσ.

Εχω δουλέψει πολλές ώρες σε φορητό.... Το κατα πόσο ενοχλεί είναι υποκειμενικό αλλά οτι ενοχλεί (έστω και λίγο) είναι το μόνο σίγουρο.... ΕΡπισης για εμένα οποιος πάρει glossy κάνει την χειρότερη αγορά, ας πάρει μια πολύ καλή CRT

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...