Προς το περιεχόμενο

Ανάκτηση χαμένων αρχείων

NeCrOmAnCeR19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα θα ποστάρω εδώ μιας και το πρόβλημά μου είναι παρόμοιο. Για κάποιο λόγο χρειάστηκε να διαγράψω το mbr του ενός από τους δύο δίσκους μου,μόνο που άπό λάθος δικό μου διέγραψα το mbr του άλλου δίσκου όπου είχα τα backup!!!Δοκιμάζω διάφορα προγράμματα που έπαναφέρουν το mbr αλλά τίποτα.Σε μια τελευταία προσπάθειά μου κανω format και χρησιμοποιώ το getdataback.μπορώ να πω ότι μου βρήκε το 90% των αρχείων μου σε αριστη κατάσταση αλλά δεν μου βρήκε κανένα mp3 ή video.Ποιο άλλο προγραμμα να χρησιμοποιήσω για αυτά τα αρχεία τα οποία είναι κοντά 30GB...

Να σημειώσω ότι στον δίσκο αυτό δεν έχει γίνει καμία εγγραφή εκτός από το format που ανέφερα..

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη...

Δημοσ.
Παντως εγω φιλε μου, με το getdataback for ntfs βρηκα περιπου 1.5 gb, φωτογραφιες, μετα απο format...

Είχες κάνει γρήγορη διαμόρφωση του δίσκου ή όχι;

Δημοσ.

file eixa pathei to idio provlima to kalokairi...exasa 160gb mousikis...trelathika...eftixws eixa gnwsto sto panepistimio pliroforikis k tou edwsa ton skliro k me eidika mixanimata pou exoun ekei mou anektise ola ta arxeia tou sklirou...dokimase kati analogo se panepistimio pliroforikis panta...!!!

Δημοσ.
file eixa pathei to idio provlima to kalokairi...exasa 160gb mousikis...trelathika...eftixws eixa gnwsto sto panepistimio pliroforikis k tou edwsa ton skliro k me eidika mixanimata pou exoun ekei mou anektise ola ta arxeia tou sklirou...dokimase kati analogo se panepistimio pliroforikis panta...!!!

Σε ποιο Πανεπιστήμιο έγινε η ανάκτηση των δεδομένων;

Δημοσ.

Τελικά μετά από μια τελευταία προσπάθεια με το File Scavenger 3.0 ανέκτησα σχεδόν το 100% του δισκου μου...Ευτυχώς για μένα που γλίτωσα το ψυχιατρείο!!!

Σ.Σ.: Ο δίσκος από τον οποίο έγινε η ανάκτηση είχε υποστεί διαγραφή του MBR και επειτα εκ νέου διαμόρφωση σε NTFS..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...